Kurvigroov3

3:15

"Asuin itse kurvissa vielä parisen viikkoa takaperin, ja juuri tällainen hämyisen groove, hiukan jazzahtavan savuinen tunnelma saataa välittyä joistain kulmakapakoista..."
Samu2

helsingin visiitillä, kurvissa väännetty.. betamiksaus. betamusaa ; )

9.50   942 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

fallen_angel 16.09.2004
tyylikästä settii!!
heh sul tuli yllättävän positiivisia fiiliksii kurvista ottaen huomioon seudun millasta porukkaa siel aina maleksii =)
mä sanoisin et tää on sitä paljon puhuttua leftfieldiä !
respects
0   +1 +2
 
Jadyley 29.04.2004
ihan hauskaltahan tää kuulostaa! biitti on kiva ja biisi painottuu pitkälti sille. jazz- häivähdyksiä en tästä kyllä itselleni saa. jotain kaupunkimaista fiilistä tähän kyllä on ehdottomasti saatu aikaan, sekin pääosin tuolla eteenpäinpuskevalla biitillä.
0   +1 +2
 
konemies_ 29.04.2004
Näpsäkkää fiilistelyä, hyvä tunnelmainen kappale. Toi phaser(?)-efekti ei ole aivan mun mieleen, mutta toi kiippari on kyllä paikallaan tässä. Bassoa löytyy, mikä on aina mukavaa. Lyhyt tämä kuitenkin on ja hieman litteäksi jää, mutta ihan kelpo biisi, ei siinä mitään.
0   +1 +2
 
10
Samu2 29.04.2004
Sanotaanpa alkuun näin että kappale on nimensä mukainen hyvinkin paljolti tipalleen! Asuin itse kurvissa vielä parisen viikkoa takaperin, ja juuri tällainen hämyisen groove, hiukan jazzahtavan savuinen tunnelma saataa välittyä joistain kulmakapakoista... Basson massiivisuus viehättää rockarin korvaa, ja rumpujen hiukan tukkoinen ääni sekin tuntuu sopivan tähän äärettömän hyvinjuuri tunnelman takia. Tyylikäs kappale, fiilistelypala ;)
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 29.04.2004
Basso oli mukavan massiivinen.. sopi hyvin pianon kanssa yhteen. Todella hieno hämyinen tunnelma tässä teoksessa. Savuinen sanoisinki. Rummut ja muut kolistimet toimi mielestäni hyvin.. Kaikinpuolin mukavaa instrumentaalimusiikkia.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta