Length of eternity (original)

Aurisgale | 21.12.2006 | Melodic Trance
10:04

Avaruuden suuressa tyhjyydessä ajelehtii kasa palanutta metallia. Hiiltynyt metalli on jotain täysin tuntematonta materiaalia, jonka hiljainen pinta heijastaa heikosti vain kuolemaa. Tunkkainen tuhkan tuoksu tuo perässään kaupunkien kokoisen goljatin, hitaasti lipuvan, kuolemaa kylvävän orgaanisen teräskuution, muinaisen sanansaattajan, joka ei epäröi laittaa onnettomia ohilentäviä kärpäsiä ruokalistalleen. Kylmän aluksen sisällä on jotain muinaista mikä ei koskaan kuuluisi olla siellä, jotain kuolematonta, jotain joka on nähnyt maailmojen synnyn ja yhdentekevän kadotuksen. Yksinäisen aluksen sisukset anovat kuiskauksillaan kuin seireenit ne harvat tervetulleet kutsuvieraat, uteliaat hiiret jotka jäävät juuston perässä loukkuun. Tuntematon elämänmuoto kaipaa vain rakkautta ja huomioita. Raatelee rakkaudesta raajat riekaleiksi, hitaasti suolet suikaleiksi. Tehden itselleen verikylvyn, johon voi hieroa itseensä tätä lämmöstä hehkuvaa kaunista elämäneliksiiriä. Surullinen olio maksaa hintaa ikuisuudesta.

9.43   6566 kuuntelua

Kappaleen sanat

Demons and hate pursue me all the days of my life
And I will dwell in the mansion of the Satan
For the length of eternity
The length of eternity

She is misguiding me I shall not want
She leads me beside the dead waters
She causes me to lie down in the red fields of blood
The length of eternity

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Quo messiah 20.01.2009
Kyseisestä genrestä en henkilökohtaisesti pidä yhtään..mutta..miksaukset on hyvin soljuvia ja kaikin puolin tasapainossa keskenään..äänimaailma on mitä on..päämelodiosta puhumattakaan..kaikista paras asia on kumminkin intro.
0   +1 +2
 
8
Kiefran 16.05.2008
ihana seksikäs slovari joka pistää mielen kohdistamaan.... liitetään ne vielä yhteen....
0   +1 +2
 
9
Wavescale 14.05.2008
Sun kappaleet on siitä ihastuttavia että niissä on aina takana joku ajatus, fiilis jonka pystyisi aistimaan täysin vaikka ilmankin noita kappaleiden infojen pieniä tarinoita (jotka ovat muuten aina erinomaista luettavaa olleet ja pönkittäneet hienosti tunnelmaa)... ei mitään onttoa jumputusta vailla kummempaa sisältöä.

Melodiat on kyllä hyvät, jylhän eeppistä... vaikkakin ovat ehkä vähemmän sellaisia iskevän tanssittavia tällä kertaa. Mutta itselleni toimii sen verta hyvin myös tällainen melankolinen meininki ettei voi kuin ihailla!

Hyvä saundi toki myös on osatekijänä kolisemisessa, obviously, kaikki efektit, taustapadit, rummut, sahat, jouset, pianot ym ym kuulostavat oikein hyvältä, eipä tästä tarvitsisi enää sinun ollessa kyseessä enää erikeen mainitakaan! :D
+3   +1 +2
 
10
Holmström 28.07.2007
...olen kuunnellut tätä puolivuotta ja välillä hylännyt biisin ja takas kuuntelemaan... taas aikalisä.. eiku homma haltuun. Erittäin vaativa ja tilan sekä tajuudenhallinnan valtaava biisi positiivisessa merkityksessä.

Taiteilijamme on senverran mielenkiintoinen etttä tätä ei purematta niele. Kaikki äänielementit, ideat, maailmanäärien takaa tulevat mielikuvat tai jopa todelliset ajatukset jotka muuttuvat tekstin kautta ääneksi... niin... meillä on joko täysin nero tai erittäin laskelmoiva nero :)

Tätä ei voi kuunnella ilman visuaalista mielikuvaa jonka jokainen rakentaa omalla tavallaan mutta teknisesti jälki on suorastaan erinomaista jota harvoin tällä mikseri taajuudella kuullaan.

Tulisipa osa 2. mahd pian.
0   +1 +2
 
9
SolidBass 29.04.2007
Oli mahtava kokemus kuunnella biisiä ja lukea hitaasti esittelytekstiä =)
Todella mahtavan tunnelman olet pannut kokoon. Vokaalit on upeita ja miksaus mieluista. Rauhallisen synkkää mielestäni. Vois kokeilla kuunnella tätä nappikuulokkeilla kun menee nukkumaan, että nukahtais tähän biisiin. Vois tulla komiat unet :D Hyvä tekele!
0   +1 +2
 
10
Falter 23.03.2007
tämä on parempi ku Trance Triben versio :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 13.02.2007
Yllä on kyllä hyvä esimerkki, miten voi kirjoittaa taidolla rakentavaa kritiikkiä. Onnistun varmaan vessassakin vääntämään kauniimmat paskat, verrattuna ylläolevan runoilijan ihanaan tekstiin. Jos ei ole parempaa sanottavaa, niin kannattaisi olla hiljaa. Mitä minä noin vajaista kommenteista voisin oppia?

Perusteluja olisi mukava kuulla... huono ei ole kovin kuvaava sana, jos ei osaa perustella pätkääkään.

Ei tämä kummoinen biisi ole, mut ei tämä minusta kuulosta koskaan kuutosen arvoiselta?
0   +1 +2
 
6
Seburban 12.02.2007
Alku meni hyvin ja effectit oli kohdallaan. Mut... Mitä helvettiä?
Siinä meni sun arvosanas. Harvinaisen kamalat syntikan iskut tämmöseen biisiin. Alku oli parasta ja olisin odottanut vähän Darkimpaa, eli sellasta kun alussa... Ja kyl jumalauta on Ikuisuuden pituus tä biisi.
0   +1 +2
 
10
Punasilmä 04.02.2007
synkähtävän hyvää melodista musaa jota kuunnellessa ajattelee kuinka helvetti tämä maan päällinen elämä on
0   +1 +2
 
10
ArrestKulak 10.01.2007
Jumalauta äijä. Uskomaton setti.
Taas toimii niin mahtavasti kaikki yhteen ettei voi ymmärtää edes ;) No.. okei Piano vähän raiskaa tunnelmaa. Jos sen vaihtais johonkin muuhun kuin reasonin perukseen niin luultavasti toimis paremmin.
Voksupädi pelaa todella hienosti ja tulee oikeasti melodiasta mieleen avaruudessa ajelehtiminen. Vokaalit itsessään kuulostaa suoraan Arnold Varsineekerin suusta tulleilta, paitsi nuo voihkasut ;)

Pituutta on reilusti, eikä ollenkaan huono juttu, sillä ei tule kohtaa jossa nukahtais ikuiseen uneen. Ihmettelen välillä, että miten saat reiskasta irti näitä ihmeellisiä ääniä.. sulla on studio kuitenkin kotona ;) Nojoo sehän on käyttäjästä kiinni ja säätämällä irtoo kyl mitä vaan.

Lasin maitoa juon tämän kunniaksi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3