Phantom train (short edit)

Aurisgale | 17.04.2006 | Electro-Breakbeat
4:04

Alkava yö tuo kylmän usvan vanhan juna-aseman liepeille. Iäkäs ratamestari vilkuilee pelokkaana ympärilleen. Kylmä ilma kasaantuu hyväilemään aseman kiskoja. Ratamestari on aivan varma, että kuulee jostain tasaisen rytmikkäitä ääniä, vaikka viimeiset junat ovat kulkeneet kuukausia sitten vanhan aseman ohitse. Pimeydestä kuuluu riipaiseva ujellus, mutta mitään ei näy. Kalman hapan tuoksu leijailee vanhuksen sieraimiin ja saa ratamestarin haukkomaan kuollutta ilmaa. Aavemaisen verinen valo leikkaa usvan pyörteet ja massiivinen ruostekasa ilmestyy kiskoja pitkin kuin tyhjästä. Vanhan ruostekasan ikkunoista hehkuu sadat himmeät tyhjät katseet, katseet jotka ovat pysyneet vuosikymmeniä samoina. Edesmenneiden surullinen laulu pitää jättimäistä edellisen vuosisadan veturia liikkeellä, junaa joka pysyy liikkeellä ikuisesti. Minne juna on matkalla ja miksi, sitä ei kukaan voi koskaan tietää.

Muista kääntää grammarin volyymit kovalle, niin ehkä pääset kyytiin mukaan;) Tästä saattaa tulla myöhemmin, tummempi, synkempi ja pidempi remix.

9.19   5182 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
tommip^ 28.05.2006
Trance massive! yeah.
0   +1 +2
 
9
m1ze 27.05.2006
Hieno breakbeat biisi. Jännä idea biisille sinänsä kun kuuntelee noita taustalla olevia liikenteen ääniä yms. ,:) Miksaus ja melodiat tuntuvat olevan hyvin hanskassa.

Ei mutta mitä tässä enää turhaa p*skaa jauhamaan, loisto biisi. Faniudun..xD
0   +1 +2
 
9
To1 07.05.2006
Jännän tunteikasta musiikkia jälleen larizzan tahdissa :). Mielikuvituksellinen teksti vie taas biisiä eteenpäin ovelasti. Suoraan mieleenkolahtavaa musiikkia! Ja sitä parempaa musiikkia ei voi odottaa. Saundit ovat jälleen muhkeita, sekä omaperäisiä. Biisi tosiaan etenee kuin juna, tasaisella vauhdilla kohti päämääräänsä. Kuoro melodia kyllä ehkä kaipaisi vähän parantelua. Soundit iskevät todella napsakahti yhteen kuin juna ja kiskot ikään :P. Loistava biisi!
0   +1 +2
 
9
D-Vision 19.04.2006
Taaskin taattua Larizza-laatua. Biisistä löytyy tunnelmaa sekä upeita äänimaailmoja. Perinteistä rauhallisempi tyyli puree hyvin näin vaihteeksi.

Instrumentit ovat jälleen hyvin hiottuja ja soundit hyvä yhdistelmä pehmeää ja kovaa. Piano takoo hienoa settiä. Vaikka kuuntelenkin biisiä kannettavan omilla kaiuttimilla, huomaa jo tavan mukaisen laadukkaan tuotannon.

Ainoana miinuksena voisin sanoa (valitettavasti), että tuo junan vislaus on melko orvon kuuloinen. En tiedä johtuneeko sitten näistä kaiuttimista vai mistä, mutta tuo soundi melkeinpä rikkoo hyvän äänimaiseman. Ohi pyyhältävän junan ääni sitä vastoin on erittäin hieno.

Vaikkei ihan hitiksi ehkä tästä biisistä olekaan, oli taas mukava kuunnella hieman uutta ja laadukkaampaa mikseri-musiikkia.
0   +1 +2
 
9
Holmström 17.04.2006
Lyhyesti:

Mieletön jutska... ! Jumakaut... 100 b:llä heitetty näin täyteläinen soundi kaikilla lisäelementeillä... Pianon ja huilun harmoninen yhteensaumaus... Jeah!! Hienosti ajettu paikalleen.

Kokonaisuutena... jos tämä biisi ajetaan visuaaliseen maailmaan sisään tai visuaalinen maailma ottaa tämän biisin haltuun... joup... pitäisi nähdä se kuva edes 40 sec riittää...

Tuottaja tekee draamallista ääntä! ROK!!!!

Biisissä niin monta asiaa jotka toimii ja tämä voisi saada ns. jatko jalostuksen paikan mutta otetaan joskus radiosoittoon mikäli meidän taiteilija tekee tämän loppuun saakka ja antaa siihen luvan...

Vain ysi tulee koska jatkojalostus odottaa... Huippu matskuu :)
0   +1 +2
 
9
miikkav 17.04.2006
aika tunnelmallista on.. soundit on hyvät niinku sulla tavallisestikkin, ja kaikki on kohdallaan.. taas kova kappale sulta! ylhäällä onkin jo mainittu kaikki mitä sanoisin niin en jaksa turhaa sitä ruveta kirjoittamaan uusiksi.. eli tunnelmallinen, mukavan "pelottava" biisi :) kyllähän tän koneelle imuroi.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 17.04.2006
No niin, tätähän onkin kommentoitu jo näin urakalla. Kuuntelin tossa aamuyöstä ensimmäisen kerran ja olin vähän jumissa eikä silloin erityisemmin iskeytynyt meikäläiseen. Nyt kun kuuntelee vähän virkeämmissä olosuhteissa, niin tämähän tuntuis toimivan oikein mukavasti. Rauhallista melodiaa samalla hiukan agressiivisempien soundien tukiessa matkalla. Kulkuneuvojen efektit toimivat mukavana mausteina. Muutenkin kaikkia pikkunättejä ruuvailuja olet upottanut taustalle jälleen. Eniten silti minulle maistuu tuo rauhallinen tunnelma "kaaoksen" keskeltä. Kaunista melodiaa on aina hienoa kuunnella ja tälläkin kertaa laadukkaasti tuotettuna. Hieno on myös tuo 2 min jälkeen alkava poukkoileva melodia. Mitähän tästä nyt sanois... välipalaksi ja muutenkin loistavaa materiaalia ja kiitettävän arvoinen suoritus. :)
0   +1 +2
 
9
Valandir 17.04.2006
Noniin, pitkästä aikaa sultakin uutta matskua. Katsotaan miltä tämä genre omaan mieleen maistuu...

Noh, nuo efektit ovat taas jälleen kerran taattua laatua. Kaikenmoista vipinää kuulee joka puolella, elikkä äänimaailma on taas erittäin laadukas ja laaja. Nuo acid/303 -äänet ovat hieman prodigy-vaikutteisia ja sopivat myös muiden hentojen äänien kanssa hyvin yhteen ja luovat erittäin ns. värikkään biisin. Synkkähän tämä on kuin karhun luola, siitä ei pääse mihinkään. Oivallista maalailua alusta asti, mutta silti biisi käy hieman tylsähköksi loppua kohden.

Kokonaisuutena hyvä tilluttelu alusta loppuun. Tyylisi tunnistaa heti ensimmäisillä sekunneilla, joka tietenkin on hyvä asia. Eihän tämä nyt oikeen minun genreä ole, mutta silti tuotantona erittäin puhdasta ja laadukasta settiä. Tosi hyvä kuulla sulta uutta settiä pitkästä aikaa, toivottavasti tulee enemmän tulevaisuudessa. Voisin vaikka tästä räväyttää numeroksi yhdeksän :)
0   +1 +2
 
9
Frostbite 17.04.2006
Tuttu tunnelma jatkuu tässäkin biisissä. Tummaa, harmaata, konemaista ja synkkää. Tosin tällä kertaa muussa kuin puhtaan trancen merkeissä. Tosin huomattavasti vaikutteita havaittavissa tranceen, kuten aiemmin on mainittu. Mihinkäs se koira karvoistansa pääsee. Mutta biisiin sen verran, että soittimia ja kaikenlaisia ääniä on käytetty taas runsaasti, eli biisi ei käy tylsäksi missään vaiheessa. Tosin pituuskin on typistetty, eli enemmän vaihtelua on pituuteen verrattuna kuin pitkässä versiossa. Miksaus on kunnossa. Mikään ei tule erityisesti esille ja kaikki soundit kuuluvat omalla paikallaan. Breakbeatti oli mukava piristys ja temmon laskeminenkin ihan hieno juttu. Uusia ääniä olisi kyllä saanut käyttää vähän enemmän ja jotkut melodiat eivät niin kovasti kolahtaneet, mutta kaikenkaikkiaan hyvä biisi tämäkin.

Mukava kuulla tällaista hienoa musiikkia mikserissä. Sun soundi kyllä on jo aika hyvin asettunut tälle tunnelmapuolelle. Ehkä jotain uutta tunnelmaa ens biisiin.
0   +1 +2
 
9
apollo0100 17.04.2006
Hyvää musaa taas kerran... Tosiaan, tämä on hänen/sun lyhyin kappale, luulen niin... Ja tosi nopeesti se menikin ;-) Tunne oli tässä biisissä taas kerran tuskallinen, mut ei niin paljon kuin edellisissä biiseissä... Juna- ja auton jarrutus-evektit olivat oikealla ajallaan ja oli hyvä idea myös! Niin, en itse ihan itekkään tiiä, mikä tämä genre sitten olisi, mutta toi on aika lähellä, eli sitä ei varmaan tarvii muuttaa (ei varmaan pystykkään)... Tosi hyvä biisi kerran Larizza! pojo: 9-
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat