Save my world (Aurisgale Vocal ReMix)

Aurisgale | 27.01.2005 | Melodic Trance
5:20

Aurinko on kuin jättimäinen tulipallo, taustalla kuuluvat tuskaiset kiljahdukset ja kuumuus on sietämätöntä. Ihmislihan syntinen liha ja hiki tuoksuvat palavana viimeisten elollisten sieraimissa. Ihmiset leimahtelevat kauniisti palamaan ja tulenliekit tanssivat suloisesti kohti horisonttia. Tuli ja kuumuus vapauttavat ihmisiä yksitellen, keventäen maailman taakkaa. Viimeiset paenneet istuvat rakkaittensa parissa satunnaisissa varjopaikoissa, pitäen toisistaan tiukasti kiinni. Taivas on kuin tulimeri mustan noen hyväilemänä, aurinko on kuolemassa. Olemme keskellä kaunista unelmaa, tämä on viimeinen ihana päivämme.

Isot kiitokset Soultrainille, kun antoivat minulle mahdollisuuden remixata heidän upeaa kappaletta. Erityinen kiitos Tepikille ja hänen komealle lauluäänelle jolla sain biisiin utuista tunnelmaa.

Original Save My World -kappale on kuultavissa
www.mikseri.net/soultrain

9.00   5675 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 14.03.2007
Kas... mukavaa, että tämäkin saa vielä kommentteja, vaikka alkaa jo kyllä kuulostaa vanhalta ja rääsyiseltä=)
0   +1 +2
 
unikoi 16.12.2006
Muhun tää ei kyllä iskeny. Alku oli utuinen ja maalaileva, mut liikkeelle lähdettäessä tuo alun mukava tunnelma katosi tyystin. Rytmeihin panostaisin vielä, basariin ja kläppiin mulkeroo lisää, ja toi wellenrausch-hihat hienosäätöön. Nyt on inan liian kova ja iskevä, ehkä joku pidempi ja pehmeämpi haikkasaundi ajais asian paremmin. bassolinja on jätetty liian taakse, kaiken tavaran ollessa esillä se peittyy lähes kokonaan. Synasaundi on ihan jees, tuo tollasta vuosituhannen vaihteessa ollutta atmosfääriä mukaan. (samanlaista kamaa oon kuullu dream dance-kokoelmassa) Teknisesti keskiverto rykäsy.
0   +1 +2
 
10
ViZo 02.06.2005
Todella ammattitaitoisesti tehty remixi :). Tykkäsin varsinkin biisin alusta...
En keksi mitään negatiivista sanottaavaa. 10 pistettä.
0   +1 +2
 
9
Holmström 29.05.2005
Jep... maailmanloppua odotellessa... Hieno tasainen tuotos ja teknisesti erinomainen. Loppu spiikki ei ole balanssissa kokonaisuuteen joten se vedetään nyt punakynällä tästä biisistä yli... Kyllä sanoma tuli muutenkin selkeästi esille jotta voidaan odotella sitä huomista jota ei tule. Lead hyvä, padi jes... base hyvä, mutta mun kuulokkeet paskat... resonoi ihan kybällä tämän biisin kohdalla joten taitaa tulla retki kuulokekauppaan huomenna.

Aivan loistava clubi hässäkkä... Tää pitää ottaa uudelleen käsittelyyn koska kuulokkeet tekee nyt kuolemaa ja tämä biisi / tunnelma sopii erinomaisesti viimeiseksi mitä ajan näiden läpi... Mikä sattuma tuo "this is your last day" tässä tapauksessa. Nyt lyhyt muistotilaisuus ja kajarit päälle naapurin iloksi ;) Kiitos, kokonaisuudessaan loistava remix ! (Anteeksi aiheesta poikkeaminen) Ysi ja vähän päälle on tälle tuotannolle annettava ! Cheers !
0   +1 +2
 
9
Cylenth Vision 11.03.2005
Siis ei hemmetti et toi alku kyllä rulettaa. Noi vocalit on niin ällistyttävän hienon kuuloset ja sopii täydellisesti sun melodiaas, mut kuitenkin must tuntuu että siitä melodiasta puuttui vielä jotain, voi olla että se oli ehkä liian yksinkertainen mut kyl se toimii, padit oli MAHTAVAT! samoin myös rummut, erittäin jykevät! Täytyy kyl sanoo että mahtava biisi!
0   +1 +2
 
Kröger 06.03.2005
Jep, laitanpa nyt sulle sitä kommenttia.. :)

toi alun/lopun spiikki "this is your last day" ei oikein iskenyt kympillä. Olisin kaivannu siihen kyllä efektointia aika paljon. Mutta noi vokaalit, mitkä alkaa soimaan padien kanssa kuulostaa hyvältä. Oikein korvia hivelee.. :) Alussa on kyllä mun mielestä sopivan haikea tunnelma.

Rakenne on koko kappaleessa hyvä ja vaihtelua löytyy rakenteen puitteissa. Se mistä marisen niin on tuo päämelodia, siinä olisi sitä "hookkia" olla enemmän.:)

Rummut ovat perus settiä, ehkä vähän hukkuvat muuten hienoon äänimaisemaan. Basari kuulostaa hieman tunkkaiselta (pahviselta?)

Tämä biisi on kyllä täynnä hienoa tunnelmointia ja noi vokaalit kyllä viimeistelevät koko setin.. Hyvä remix ei voi muuta sanoa.. :)
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 10.02.2005
No jooh laadukasta Larizza kamaa taas!!!!! Tyylin kyllä tunnistaa heti, mukavan soljuvat melodiat ja äänet.... Saa todella rauhoittumaan!! Pientä nostatuskohtaa jäin kaipaamaan, mutta biisi kulkee muuten hyvin etiäppäin... Kokonaisuutena hyvin laadukas tuotos!!! Odotamme lisää....!!!! =)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 08.02.2005
Biisi alkaa hyvin, sopivaa tunnelmaa luodaan jo tässä vaiheessa. Melodiat toimivat kokonaisuudessaan ihan kivasti, mutta hieman tunkkaisuutta on havaittavissa joissakin soundeissa. Linjakin voisi tietty olla iskevämpi, mutta onpahan vähän erilaista välillä. Mainitaan nyt vielä, että padi on oikein mukavan kuuloinen ja pehmeä soundi siinä. Rummut saisivat olla monipuolisemmat. Basarissa tuntuisi ihan hyvin olevan tehoa, mutta ainakin itse suosin erilaista equtusta. Muutenkin rumpusoundeja saisi olla enemmän, vaikkapa perkussiosoittimia. Nyt jää vähän keskitasolle nämä rummut. Rakenne kyllä pelaa ihan mukavasti, enemmän efektiä olisi voinut olla kyllä joissakin kohdissa. Jees, no kokonaisuutena ihan kelpo biisi, mutta vähän kaikkea pientä tässä olisi voinut parannella vielä. 8+
0   +1 +2
 
10
Mahtavaa työtä!!! Kun kuulin alkuperäisen niin ajattelin hiljaa mielessäni ettei alkuperäisestä pysty tekemään remixiä... Mutta ei... Dj Larizza löi ällikällä! Taas! Stringit on aivan älyttömän kauniin kuuloset. Varsinkin tossa n.1:42 kohdalla... HUH!!!
Olen ihan sanaton ja niin positiivisesti yllättynyt siitä että vähemmän hyvästä biisistä saa näin kauniin kuuloisen! Se ei tarkota että Soultrain olisi huono, Eurotrance ei vain aina kolahda... Täydet kunnianosoitukset Dj Larizzalle.
Taasen hänen kappale mikä jää koneelle! Ei voi muuta sanoa... TAAKSE POISTU!
0   +1 +2
 
Tebic 29.01.2005
Muistakaa myös tsekata originaali Soultrain - Save My World ! www.mikseri.net/soultrain
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat