Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix)

Aurisgale | 06.08.2005 | Melodic Trance
9:03

Finally the remix track from the producer Miikka Leinonen is here! Now our teamwork should have better mastering, bigger sounds, stronger hooks and this was made more for the dance floors. The remix track has some plans in the future, so all your comments are really important again. This version isn’t final yet. Play the track loud!

More info about Miikka Leinonen:

http://miikka.subtraxx...
http://www.mikseri.net...

9.59   7214 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
Duski 14.01.2009
Yleensäkin soundit menevät ohueksi juuri äänten tasojen noustessa liian kovaksi, jolloin kompressori joutuu vähentämään kokonaisdynamiikkaa --> bassot ja kaikki muukin kadottaa iskevyytensä.
0   +1 +2
 
Celesteel 13.04.2006
Toi hidastuskohta tuli ihan puskista. Ei hyvä. Se ku sointuvaihtuu vissii tasan 3 kertaa biisis on hyvä kohta. Panostettu sairaasti soundeihin. Ite en ihan tällasesta perusta missä on 9 minsaa jauhamista ilman selkeetä pääkohtaa. Toteutus on kyl hyvä. Souindimaailma pro. Oletkos käyny testaa noita hassuja häilyviä bassoja kunno vehkeil tanssilattialla? Tuntuu et epäilyttää niitte toimiminen ku ne on aika pannattu.
0   +1 +2
 
10
Chillkix 18.11.2005
Joo, äänimaailma on aivan hieno ja puhdas saundi oot saanut aikaan. Sidechain-effekti leadillä on hieno ja sopii hyvin ja saa biisi "hengittämään" hienosti. Ei muuta voi sanoa kuin upea biisi!
0   +1 +2
 
10
T-Sync 23.10.2005
alku on aivan mahtava. miten tuollaista saa edes koneella tehtyä... hyviä sampleja tulvii heti korviin, nuo (sota?)huudot sopii tuohon loistavasti, ja pian tulee jo hienonkuuloinen taivaallinen kuoro estradille. rummut ovat pehmeät ja ponnekkaat, oikeastaan joku clapi tai liiallinen hi-hat vain pilaisi tunnelman. hyviä sisääntuloja ja ulosfeidauksia. miksaus on aukotonta.
melodiat on tosi haikeita ja huoh...
suvantona(?) toimii nätisti pianot, ja siihen vaivutaan hitaasti. suvanto loppuu myös sulavasti. sen jälkeen alkaa hieman erilainen piristävä melodiakulku. tossa 5:40 alkaa jännä onton kuulonen rumpukomppi, se kuulostaa hyvältä.. padit ja kaikki niin viimesen päälle..
kympin biisi, pelkkiä kehuja :)
tää on tosi kaunista musaa. kuunnellaas vielä kerran.
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 09.10.2005
Mahtavan kuuloista melodiaa. Piano varsinkin on se joka muhun iski täysillä.

Ja sitten lähdetäänkin menemään mahtavalla biitillä ja saundeilla eteenpäin.
Pahus! Miksi ne ei soita tämmöistä radiossa vaan semmosta sontapoppia!
Rupeisin mäkin kuuntelemaan enemmän.

Täytyy myöntää että melodioissa olet näköjään aika hiku. Mixaus on kanssa aivan omaa luokkaa. Tälle ei voi antaa muuta kuin kympin!
0   +1 +2
 
Tämä on ihan kelpo musaa vaikken mä pidäkkään noista sun basareistasi.
0   +1 +2
 
Kröger 10.09.2005
Jes, nyt pitää pistää kommenttii tulemaan kun sain nää uudet luuritkin.. :)

Alku on aivan mahtavan kuuloinen, oikein odottavan oloinen. Heti alussa jo huomaa muutoksen saundissa. Bassolinjan ja basarin potkimisella ei ole mitään rajaa.

Melodiat ovat niin kovaa kamaa, että niitä voi vaan ihastella. Biisin kruunaa hyvä vaihtelu etenkin suvantoihin laskeudutaan hyvin. Rakentelusta en löydä mitään negatiivista mainittavaa.

Jep, mutta tätä tulee kyllä kuunneltua ja niinkuin sanoin jo aikasemminkin, et hieno juttu jos tästä tulee jotain!! :D
0   +1 +2
 
9
miikkav 30.08.2005
Oho! alkaa erinomaisen rauhallisesti ja mukavasti. Sitten yhtäkkiä, kuin tyhjästä räjähtää erittäin kovan kuuloiset bassot! tuo oli todella positiivista! ihan kunnolla yllätyin!Melodiat on kovat ja tota bassoa todellakin rakastan jo! tosi kova biisi on! Todella positiivinen yllätys! pakko fanittaa! 9+
0   +1 +2
 
10
Wavescale 24.08.2005
Mattimyöhäsenä, kuten aina, kun kommentoin niin taidan pistää kommenttini tähän remixiin, tässä kun yhdistyy loistavaan sävellykseen jopa alkuperäistä biisiäkin hienompi soundi.

Erittäin tunnelmaa luova ja paljon lupaava intro virittää juuri oikeaan tunnelmaan samalla kun lukee tuota biisin kuvaukseen kirjoitettua johdantoa... ja kaikki lupaukset biisi lunastaa.

Stringsit ja sointukuvio yleensäkin on huippuhyvä. Melodiat ovat kauniita ja tunnelmallisia. Saha soi juuri siten kuin pitääkin. Hienosti kehiin tulee myös variaatiota joka pitää biisin mielenkiintoisena loppuun asti. 04:00 jälkeinen suvantokohta on jotain upeaa. Piano ja arpeggio lyövät lopullisesti pisteen i:n päälle tälle biisille ja varmistavat kympin. :)

Itse asiassa biisin loppupuolella tulee esiin remixin muutokset alkuperäiseen biisiin. Vaikka kyllähän alusta asti kuului upea muriseva basso ja tykittävä biitti, ja muitakin instruja kuuloistaisi pistetyn uusiksi, kuten arpin ja sahaleadien. Mutta siis breikkikohdan rummut on mielestäni paremmat tässä versiossa, ja 06:00 jälkeen bassolinja lähtee laskemaan varsin hienolla tavalla.

Ja täytyy vielä mainita että vaikka pidin alkuperäisen testimoniumin keinuvasta, tai "nykivästä", menosta, niin näin on parempi. Eli menevämpi rytmi biisillä.

Kymppi sävellyksestä + kymppi saundista tekee... 20? :D
0   +1 +2
 
10
onZka 18.08.2005
Noniin, vihdoin pääsen kuuntelemaan tän kun on ollut oma computer tohjona ja arvostelemaankin samalla.

Kuten sanottua, Testimonium oli ja on mun mielestä sun paras biisi.Tää miksaus tuo kyl tosi makeesti parhaat puolet täst sun kappaleest esiin.Toi melodia kulku on kylmiä väreitä herättävä (Just koko aika selkäpiitä kihelmöi), ja nää uudet alapään saundit tuo tähä kappaleeseen nnniin paljon eloa ja tunnetta.Tosi loistavaa saundia.Kukas tämä Leinonen oikein mahtaa olla?Tuntuu olevan ammattitaitoa tuottaa musiikkia.Hihat ja korkeetkii kuulostaa tosi hyviltä ja selkeiltä.Noi on hiton hyvät noi pienet delffiini\lapsenvoksu saundit silloin tällöin taustalla tuomassa eräänlaista mystiikkaa kappaleeseen.

Paljon on muuttunut sun omasta versiosta, mun mielestä parempaan suuntaan.Nyt ne yllättävyydet verrattuna siihe originaaliin ovat poissa ja se toimii tässä paketissa.

Go boys, tulisikohan vastaisuudessakin kimppamatskuu teiltä?Odottelen ainakin.

hymiö.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat