Testimonium

Aurisgale | 07.07.2005 | Melodic Trance
9:31

Maanpinnalla ei liiku enää mikään ja taivas on täyttynyt pikimustista pilvistä, joita ei valo läpäise ollenkaan, mutta silti tuhoutuneen kaupungin laitamilla sijaitsevasta kolossaalisesta tehtaasta kaikuu elämänalun äänet. Hailakka keltainen valo hohkaa läpi tehtaan synteettisen lapsiveden, jossa edesmenneen ihmiskunnan ainoat kauniit todisteet lilluvat keinotekoisissa kohduissa, elottomien ravinneletkujen välissä. Lukemattomat lämpölamput pitävät kapselien nesteiden ihannelämpötiloja yllä. Tuhannet lapsivesisäiliöt matkaavat läpi mittavien prosessien, mutta silti mekaaniset, väsymättömät äidit huolehtivat pienokaisista, valittamatta tarkkaillen elintoimintoja, antaen oikean määrän ravinteita, lääkkeitä ja super-antibiootteja. Ehkä uusi tuleva sukupolvi selviäisi sukupuuttoon kuolleessa maailmassa, jonka sodat, saasteet ja taudit ovat runnelleet.

9.55   7837 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
sector 12.11.2010
Mukavan progressiivista! Etenkin keskikohdan tunnelmaosuus ja loppu jätti hyvän fiiliksen.

Ja tarina, kuva ja värimaailma sopivat biisin kanssa saumattomasti yhteen.
0   +1 +2
 
8
Hämäröinen 02.04.2009
Tarinaosio sopii kappaleeseen valtavan hyvin ja tuollainen tietynlainen dystopian tunnelma on aistittavissa. Kappale on kyllä vähän sellainen ettei sitä kuuntelisi kyllä pelkältään vaan tällainen sopii minulle paremminkin taustamusiikiksi.
0   +1 +2
 
Duski 14.01.2009
Miksi muuten näin vahvasti kompressoituna (ts. miksi näin "kovalla")? Biisin ideat ja idearikkaus on todellakin jotain aivan upeaa, mutta kompressointi mielestäni syö biisiltä paljon sitä eloa mitä sillä voisi olla. 1 minuutin kohdalla kaikki soi napakasti ja hyvin, mutta mitä enemmän ääniä on mukana, sen enemmän tukkoon biisi menee kompressoinnin tarpeen kasvaessa. Useassa kohdassa äänestä kuulee jo selvää säröytymistä kun tasot lyö kattoon. Mitä enemmän dynamiikkaa, sen paremmalta ja luonnollisemmalta kaikki kuulostaa.

Olet ideallisesti ja luovuudelta mikserin parhaita trancen tekijöitä, mutta miksi kompressoit näin vahvasti biisejä? Mielellään kuuntelisin "hiljaisempia" versioita biiseistä...
0   +1 +2
 
10
m1ze 17.06.2006
Mahtava alku biisis.. Tuo mieleen jonkun massiivisen kohtauksen jostai spektaakkelileffasta..;D Kun biitti astuu peliin nii meno eiku paranee, ellen väärin kuule niin sidechainhan se siel puksuttaa ja toimii maan mainiosti..! Pientä kikkailua ja sälää on mukana kiitettävästi eikä meno pääse puuroutumaan missään vaiheessa. Äänimaailma on sen verran hifi uber mitä-lie tasoo että täytyy vaan kummastella että vielä tääl mikserissä puuhastelet sen sijaan että esiintysit monituhatpäisen yleisön edessä x) AAivan upea äänimaailma ja kaunista tunnelmointia aina loppuun saakka. Kyllä tälle 11 antaisin jos pystyis.

Ps. Onkohan näitä sun tuotoksia soiteltu joensuun baareissa miten paljoa? Iha ku oisin kuullu tän siel joskus......x)
0   +1 +2
 
9
tommip^ 30.05.2006
Mun mielestä kompura oli turhankin rankka ja ite olisin toteutellut toisin. Mut muuten niin iiihana trancetus... <3 Ysi.
0   +1 +2
 
10
T-Sync 19.04.2006
tästä kommentista tuskin paljoa sait hyötyä mutta silmät sinisenä kirjoitin :)
0   +1 +2
 
10
T-Sync 19.04.2006
noniin, jälleen tähän projektiin eksyin tarkoituksena piristää atk-tuntia hyvällä musalla :).. ja sitä löysin! taisin muuten tämän biisin remiksin jo katsastaa :)

elikkä... hyvin efektoitu syna ja mukavat sämplet esittelee biisin kauniisti.
sitten alkaa tuo remiksistä tuttu melodia, mahtavilla fx-systeemeillä.
kickin soundi on mukavan pehmeä, eikä korosta liikaa mitään taajuuksia, ja erottuu silti aivan hyvin. mukavia kompressointeja löytyy sieltätäältä, biisi ei missään vaiheessa kuulosta liian "flatilta", vaan elää. tuo sydänkäyrähommeli toimii edelleen loistavasti kuten remiksissäkin :) hyvä breikki jonka jälkeen alkaa toinen odottava melodia. sulla on kyllä selvästi rakenteet kunnossa.

vähän varkain alkaa tuo supersaha tuolta, jotain oisin kaivannut ennen sen alkamista, kai. aah kun kuulostaa hyvältä tämä aaltoilu näistä koulun yyberkuulokkeista :)... kivasti filtteröityy / feidaa ulos, ja sitten alkaa taas yksi mahtava välivaihe, jonka melodia on kuin parhaastakin elokuva soundtrackista :) hienot viulut ja orkesterit. mukavat sampletkin olet jostain löytänyt...
sitten tullaan taas vähäksi aikaa kohtaan jossa basso jauhaa samaa linjaa ja melodia etenee, kutkuttavaa. melodiat yllättävänkin monipuolisia, joka vaiheessa on joku eri rytminen , eri soittimella ja eri efekteillä varustettu liidi.

mukavat elektro-rummut taas yhdessä välikössä. edelleen odotan että basso lähtee mukailemaan tuota melodiaa, tulisi nyt jo :) kai tämä on sitten trancen yksi ominaispiirre, kutkuttava odotus.

mutta voih, ei tule erilaista bassolinjaa. olisiko se sitten tehnyt tästä biisistä massakamaa, en tiedä.

joka tapauksessa aivan loistava biisi, ainakin yhtähyvä kuin tuo remiksi.
0   +1 +2
 
10
apollo0100 12.04.2006
No tuo oli paljon enemmän "trancemaisempi" biisi, eli tuo on enemmän minun makuuni nyt.... Taas tarina sopi hyvin tähän ja tarina saa taas plussa... Mitä tässä enään jaarittelemaan! Pojo: taas 10!
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 14.01.2006
Tämä kuulosti joksenkin paremmalta kuin nuo uusimmat versiot. Kirkkaammat ja puhtaammat saundit. Paljon paljon parempi!

Biitti ja kaikki. Ainoa miinus rapsahtaa kickistä. Hiukan liian heikohko. Olisin toivonut hiukan jykevämpää. Melodiat taas on aivan sairaan loistavasti toteutettu ja tuo piano. Mahtavaa!! Kymppi!
0   +1 +2
 
10
Taleamus 05.12.2005
Ehkä vihdoinkin, kuunneltuani biisin miljoonatta kertaa, olisi aika heittää jotain kommenttiakin :)

Kompressorilla pumppaaminen on lähellä sydäntäni, ja jo sen ansiosta biisi kaappasi pakostikin mukaansa. Sitten vielä nuo dramaattisen kauniit melodiat, niitä ei voi sanoin kuvailla :) Äänitehosteet ovat kohdallaan, ja luovat todella hyvän ilmapiirin.

Kokonaisuudessaan mainio biisi, joka toimii aina uudestaan ja uudestaan, ja johon ei voi kyllästyä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat