Dawn

Axoldies | 14.04.2004 | Dream Trance
3:29

unenomaista dancea näin tulevan kesän kunniaksi :)

9.00   2412 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
BaVi 29.12.2005
tämä oli aivan upea biisi (en ole mikään musiikki nero, tykkään vain kuunnella). Tässä oli se jokin joka jätti koukkuun ja sen mukana haluaisi kovasti tanssia, tanssi lattia kamaa, eikä ikinä kyllästy, kiitos sinulle hienosta biisistä :)
0   +1 +2
 
9
siiki 26.12.2004
Tässä saa ihan hyvän fiiliksen päälle kun kuuntelee.Rummut hakkaa ja melodiat soi.Melodiat olivatkin ihan kivan kuuloiset ja saundit olivat ihan mukavat.Räväkkyyttä puuttuu mutta tämähän onkin dreamia eli ei sitä oikein voi välttämättä tästä vaatia.Jotain jäin kaipaamaan eikä siksi kymppiä heltiä mutta äläpä pety.:) Loistava biisi oli silti.
0   +1 +2
 
bze 16.09.2004
Ensimmäiset tunnelmat; jännän kuulosia elementtejä jotka eivät istu toisiinsa juuri ollenkaan. Ei välttämättä kannata iskeä kaikkea mahdollista melodista sälää biisiin vaan tyytyä yksinkertaisiin ja toimiviin ratkaisuihin, biisistä tulee näin paljon selkeämpi kokonaisuus jota on miellyttävämpi kuunnella.

Soundit on siinä ja siinä, miksaus toimii mutta omaperäisyydestä ei voi juuri puhua. Intron kummallinen pärinä herätti mielenkiintoa mutta loistava alku menee kummallisesti nurin biitin ja 'kitaran' iskiessä sisään aivan liian varhain.

Jää hätäinen jälkimaku mutta kyllähän tämän irvistelemättä kuuntelee.
0   +1 +2
 
Drakmin 30.08.2004
Tämä biisi on ollut koneellani jo monta kuukautta, ja on pesiytynyt playlistiini pysyvästi. Hyvät melodiat, hyvä rakenne, hyvä tunnelma ja hyvät soundit. Mitä muuta voi pyytää? Olen kuunnellut tämän kappaleen lähemmäs sata kertaa, eikä mikään siinä ärsytä tai tunnu keskeneräiseltä. Puolivälin etäiset melodiat ovat loistavan haikeita, tulee hieman ATB:n parhaat tuotokset mieleen. Biisi myöskin alkaa hyvin ja mielenkiintoisesti, jäi heti mieleen. "Kitara" leadi toimii todella hyvin ja varsinkin sen soittama melodia on taidokas. Soundi tässä kitarassa tosin on ehkä turhan "bulkki" ja voisi toimia paremmin jotenkin efektoituna. Kiitos.
0   +1 +2
 
10
daft 22.04.2004
Mitä ihmiset nyt nipottaa turhanpäivästä? Tää on niin kertakaikkisen mahtava biisi!Mun mielest ei mitää valittamista soundipuolella! Yks parhaimmista mitä oon mikserissä kuullu...taidanpa faniutua vaikka en oo vielä muita biisejä kuunnellu, mut uskon että ne on laadukasta tavaraa jos herra kerta pystyy tekemään tän biisin kaltasta musaa!!!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 16.04.2004
Todella mukavan tuntuiset house-fiilikset heti alusta alkaen, mukana kuuluu myös tuo hienon kuuloinen kitara, tai mikä nyt onkaan. Melodiasta itse pidin, tulee jo hieman kesäiset fiilikset, mutta ehkäpä tuon "kuoro" - äänen olisi voinut vaihtaa johonkin muuhun soundiin, niin olisi meikäläiselle varmasti maistunut vieläkin paremmin, mutta ihan tällaisenaankin todella hyvän kuuloista. Rummuissa on tarpeeksi tehoa, ja ne groovaavatkin todella hyvin. Kick on juuri sopivan tehokas tämmöiseen tunnelmallisempaan kappaleeseen. Hihatteja on sopivasti, shaker sopii hyvin rumpujen sekaan, clap-soundi on myöskin hyvä. Rakenne tuntuisi olevan myös kaikin puolin kunnossa. Kokonaisuudessaan hyvä ja tunnelmallinen kappale, joka kyllä iskee meikäläiseen.
0   +1 +2
 
9
Trace 14.04.2004
Elikkäs alun tuota liidiä tunnutaan arvostelevan kovin ottein. Mielestäni se oli ihan varsin mielenkiintoinen tapaus. En nyt ainakaan stä haukkumaan alkaisi. Muutenkin kappale tamppaa eteenpäin aivan kauniisti. Melodiat ovat edelleen vahvin alasi. Tässä kappaleessa on tosiaankin unenomaista tunnelmaa. pidin erityisen paljon yksinkertaisesta rakenteesta, varsinkin suvanto kohdat oli mahtavia. Pidin paljon kappaleen rauhallisuudesta... Tämä on hieman erilaista sinulta ja todellakin hyvä,.
0   +1 +2
 
9
porcelain 14.04.2004
kiva, kerrankin hiukan erilaista. minuakin tuo liidi nyt pitemmän päälle hiukan alkoi ärsyttämään. alussa ihan jees, mutta sitten olisi voinut joko jättää pois tai muuttaa edes hiukan. sointu/sävelkulusta tykkään taas. Biitistä tykkään paljon. se on mukavan iskevä.. hihatsut, hmm. ne on jotenkin sulla aina niin samanlaiset(?) tiedä sitten onko korvissani vikaa :D tykkään kuitenkin niistä selvempinä, nyt ne jotenkin vaimentaa muita taustaääniä taakseen. tämä on piisu jota varmasti tulen pommittelemaan kesällä ja kesää odotellessa. sun musa on mukavan erilaista ja jokaisessa biisissä on sielu ja se erottaa sut massasta. jatka monipuolisen musan tekemistä :)
0   +1 +2
 
8
Stocco 14.04.2004
Kuvio ehkä mielikuvitukseton, mutta se menee niin härön epävireisesti. Empä ole tällaista kuullut, vaikka tämä on tiukasti sinun tyylistä varsinkin tuo kitaran kuuloinen rimputtelu tuossa äänimassan päällä. Haitsut ovat jälleen puuroa, mutta se on makuasia eikvätkä ne minua oikeastaan liiemmin häiritse. Kontrasti 2:20 tulevan kirkkaan chillirimputtelun ja dancejauhannan välillä on hyvä ja piristää biisiä.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 14.04.2004
Aloitetaanpa sitten kritiikillä... tuo alusta alkava liidi ja varsinkin sen kuvio on mielestäni kovin mielikuvitukseton. Ihmettelin että mitäs mies on nyt mennyt oikeen tekemään... Päälle tuleva napsuttelu (mikä on ehdottomasti ja ylivoimaisesti biisin parasta antia) sitten pelastaakin tilannetta todella upeasti. Ja tuossa minuutin kohdilla onkin todella hieno kohta, kun luovutaan tuosta taustaäänestä. Jotenkin se vie kaikki fiilikset itseltäni tästä muuten kovin kauniista biisistä. Biitti/basso sopivan unimaiset tälläiseen biisiin sekä taustapiano. Sounditkin kuulostavat pääasiassa aika mukavilta. Paremmalla taustaliidillä varmasti olisi todellinen listajyrä meikäläisellä, mutta nyt hieman vaatimattomanpi suoritus tälläkertaa. 8-
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat