DCX - Flying High (Azure Mind Remix)

Azure Mind | 05.08.2007 | Trance
5:28

Kyllästyin loputtomalta tuntuvaan säätämiseen ja laitan tämän nyt jo tässä vaiheessa jakoon. Kyseessä on siis remiksaus monelle varmasti tutusta DCX:n hittibiisistä Flying High. Tyylinä on se jo_niin_moneen_kertaan_kuultu perus liitelysahailunostattelutrance. Bassopään miksauksesta en sano yhtään mitään kun ei näillä pömpeleillä alimpia myrähdyksiä oikein tahdo kuulla :D (seliseli)..ja masteroinnin jätin tällä kertaa yhteen kevyeen limitteriin. Nauttikaa uutta matskua odotellessa :)

- www.dcxmusic.com -

9.75   1873 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=287120
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Valandir 13.08.2007
Alkaa kivasti oikein energisellä otteella, tosin bassorumpu kuulostaa jotenkin hassulta. Tuollaiselta ikävältä mörähdykseltä jossa ei sitten taas ole sellaista energiaa kuin alussa oli, mutta kyllähän se siellä joukossa menee. Sieltä alkaakin sitten bassolinja nousemaan, joka tulee kunnolla messiin synalinjan tahdittamana tuossa 30 sekunnin kohdilla. Kuulostaa kyllä hyvältä ja sointuvaihdoksista pidän kovasti. Vokaaleiden tullessa ensimmäistä kertaa mukaan ne kuulostavat jotenkin taaksejätetyiltä ja laihoilta, ikävä kyllä. Siinä kyllä tosin mennään sitten hyvää tahtia eteenpäin ja 1:12 kohdilla tiputetaan bassorumpu pois ja miesvokaalit, erittäin juustoiset sellaiset, alkavat. Kaikeksi harmikseni niistä tulee mieleen E-Type, jota taas vihaan yli kaiken. Mutta siinä 1:27 ne tiputetaankin onneksi pois ja hyvä meno säilyy. 2 minuutin kohdilla alkaa jo odotettu suvantokohtaus jossa taustalta nousevat padit miellyttävät korvaa kyllä mukavasti, tosin naisvokaalit kaikessa juustoisuudessaan, elikkä klisheisyydessään, pilaavat ainakin omalta kohdaltani tunnelmaa aika lailla. Tosin 2:43 kohdilla alkaa nousemaan pääsyna joka sekin korvaa miellyttää ja melodia on ihan kiva, vaikkakin se on niinkuin jo sanoit; Jo niin moneen kertaan kuultua. Ja meno kyllä muuttuu niin juustoiseksi, että päätähän tässä pitää jopa pudistella. Siinä sitten mennäänkin jo outroa kohti hyvällä tahdilla ja perus elementtejen-tiputus-taktiikalla, joka toimii. Onneksi vokaalit ovat lopusta tiputettu kokonaan pois.

Kokonaisuudessaan ihan kelpo tuotos, siis noin äänenlaadultaan ja pakettikin pysyi kasassa kyllä alusta loppuun. Alku lupaili hyvää, mutta siitä se menikin sitten omalla kohdallani alamäkeä pitkin itsensä tuhoon, koska ei tämä nyt vain minulle maistu. Vokaalit ovat oman henkilökohtaisen mielipiteeni mukaan aivan hirveitä ja voisin kuvitella, että talon vierestä ajavat corollan takakontista tämäkin biisi raikuisi pitkin kylää, eli ei nyt mikään hyvä juttu. Kokonaisteemaltaan biisi on jo kulutettua materiaalia josta tosin vähän kaupallisemman musiikin ystävät varmasti suorastaan riemuitsevat. Kyllähän sinä nyt minut tiedät, ei tämä nyt vain uppoa, ei niin millään. Ilman vokaaleita, elikkä dub versiona, biisi maistuisi kyllä huomattavasti paremmin, vaikka tosin sitä cheddaria ja goudaa siinä joukossa olisikin yllin kyllin. En nyt oikein ymmärrä miksi olet itsesi tälläiseen päästänyt mukaan, mutta jokaisella on omat valintansa, eli kukin omalla tavallaan. Saattaa ollakin, että vaikka biisi on tosissaan väännettyä, niin olet silti naureskellut itsekin sitä kuunnellessa. Jos et, niin olipas tämäkin sitten todella rankkaa tekstiä minultakin. Seuraavaa, oikeasti hyvää, biisiä odotellessa. Älä vaivu suruun.
0   +1 +2
 
10
Blaah92 07.08.2007
loistavaa. pidin kovasti:>
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta