Derailed

3:56
9.20   1078 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Burnroth 24.10.2011
Kun pistin avauskappaleen soimaan, ajattelin että alkuriffit kuulostavat tykiltä ja homma tuntuu toimivan. Sitten mieleeni tuli ajatus: eihän tämä vain ole tyypillistä metalcorea(?), että kohta lauletaan selkeällä äänellä ja sitten väliin taas öristään hetken aikaa ennen seuraavaa selkeää laulua ja niinhän siinä kävikin. Näiden kappaleiden osalta (kuten yleensäkin metalcoren kanssa) turhauttaa kun voi arvata jo ennalta minkälainen kohta seuraavaksi tulee. Kappaleista puuttuu siis yllättävyys. Joidenkin mielestä se voi toki olla hyvä juttu, mutta itse en hirveästi syty.

Mättöriffit kyllä takovat lujaa ja ovat mielestäni oikein maukkaan kuuloisia ja kun bändin soitanta on samalla korkealaatuisella tasolla soundien kanssa, niin homma toimii oikein hyvin. Tällaisenaan materiaali vain hukkuu lukemattomien samanlaisten bändien tuotoksien sekaan. Tarvittaisiin jokin koukku, millä bändi oikeasti erottuisi. Tokihan bändille varmasti löytyy kuuntelijansa näinkin eikä se mikään ihmekään sinänsä ole.

Kommentoin tähän kolmanteen kappaleeseen, kun mielestäni nämä asiat pätevät kaikkiin kolmeen tuoreimpaan kappaleeseen, joten turhaa lähteä jokaiseen erikseen samoja juttuja jaarittelemaan. Vanhempia kappaleita en tällä erää kuunnellut.
0   +1 +2
 
9
Jerquiz 23.10.2011
Eli ei tainnu ekalla kerralla tuota minun kommenttia julkaista tämä Mikserin "luotettava"-yhteys....Joten uudelleen! Eli siis sen verran kritiikkiä loistavaan menoon, että onko rummut trigattu?!?! Vähän munaa (bassoa basariin) lisää rumpu-soundeihin, niin itkemme hunajaa!!!! \,,/ Ja tosiaan tällä uudella matskulla ansaitsitte juuri uuden fanin!! \,,/
+2   +1 +2
 
10
Doctor Carpenter 16.10.2011
Juu. Eipä tässä, pojat veivaa melko sairaan tiukasti! Täytyy sanoa kuitenkin että sekä tässä että ensimmäisessä ja toisessa rainassa on melko hittihakuiset kertsit ja rakenteet vaikkakin on melodisesta metallista kyse... jos ajattelee sitä että pitäisi erottua edukseen niin näin se ainakaan ei onnistu. Sekä sävellystyö on melko perinteistä, siellä vois rimaa nostaa, nyt kun soittopuoli sovituksineen on maailmanluokan kamaa, mucho bueno! Teillä näytti olevan Opeth tuolla vaikuttajissa, siinä on helvetin hyvä esimerkki hyvästä mausta kun mennään esim. herkistelyn puolelle.
+2   +1 +2
 
-TJ- 14.10.2011
Tämä vaikutti (loppua lukuun ottamatta) 1. ja 2. kappaleen väliseltä kappaleelta. Hieman kumpaakin tasaisuuden nimeen kallistuen. Te osaatte soittaa ja teillä on kyky tehdä kappaleita! Mitä itse haluaisin kuulla musiikillisiin ratkaisuihin viitaten, niin enemmän mielikuvitusta ja jotain linjasta poikkeavaa. Väsymystilani ja kynttilöiden valossa tätä kuunnellessa kuun loistaessa kirkkaalta tähtitaivaalta sai ehkä nostettua ep arvoa tilanteen takia, mutta en usko että tätä taukoamatta soittaisin seuraavien viikkojen/kuukausien tai peräti vuosien ajan.
+2   +1 +2
 
walkaway 12.10.2011
Kuunneltavaa Metalli musaa! Managerit hommiin ja mualimoo vallotammaan....
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta