Destined to Fail

4:49

Tunnelmaa enemmän kuin Brokeback Mountainilla ja vieläpä komeampien lehmipoikien toimesta.

8.66   7985 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Daremusic 31.08.2012
Mahtava biisi, jatka samaan malliin! :)
0   +1 +2
 
8
Gacy 05.08.2007
Plussat:
Riffit, Metallicavaikutelma, yksityiskohdat, örinät
Miinukset:
Tasapaksuus?, tunkkaisuus, örinät
Kahdeksan.
0   +1 +2
 
Coivisto 03.08.2007
Textbook riffejä!! Ihan perkeleen kovaa potkii eteenpäin.
Ei turhaa hidastelua. Todella suoraviivanne kappale.

Syvyyttä toi nuo clean kitara kohdat mitkä heitti tunnelman parhaimmillaan toiselle asteelle. Sävellys heitti kuuntelijan aika monipuolisesti päin seiniä
jättäen ties minkälaisia kutteja ja mustelmia kropan täyteen (näin vertauskuvannollisesti)

I got a feaver! And the only cure is more cowbell! Lehmäkellosta iso plussa
0   +1 +2
 
Begga(R) 03.08.2007
Metallica! Tsyeah! Lehmäkello on kuin kirsikka kermavaahdon päällä.
0   +1 +2
 
10
ricinova 23.07.2007
kiva meininki, opeth tuntui aluksi hieman paistavan läpi mutta sekin meni nopeesti ohi. mutta ei voi todellakaan väittää, etteikö teillä omaa tyyliä/soundia olisi. sairaan makee örinäsoundi laulajalla! tulen ehdottomasti keikalle, jos tulee mahdollisuus! hemmetin hyvä meininki, saa varmasti juosta melkoisen cooperin teidän keikalla:)
0   +1 +2
 
8
Arcaoth 09.05.2007
Panterasta on muutaman kerran jo mainittu, se minullekin tuli posiitivisesti mieleen :) Laulajalle plussaa, mieleen tuli Anselmon, Hartosen Nicon ja Christian Älvestamin sekoitus. Ihan sitä Panteran groovea ei tässä biisissä ollut, mutta kaikin puolin onnistunut teos kuitenkin! Eihän tällaisia bändejä koskaan ole liikaa.
Ai niin, rumpuja vähän isommalle jos saa miksauksesta jotain sanoa :)
0   +1 +2
 
9
Freyja 22.04.2007
hyvän kuuloista meininkiä!!pakkohan tästä on tykätä ainaki viimeistää sen takii ku on itseni kanssa saman niminen kaveri kitarassa (Antti Juuti):)
0   +1 +2
 
9
Mickila 20.04.2007
Whoaa, heti alkuun puskee liikavahvistus läpi, sen verran skebaraidat säröytyvät. Mahtaako sitten olla tahallinen vai onko lähtötasot olleet niin korkealla ettei pysty enää miksauksella vaikuttamaan asiaa, tiedä häntä.

Jokatapauksessa. Kappale lähtee mukavan reippaasti läpi, alkuriffi toimii ja antaa biisille kovan alkupotkun. Huomattavan kitaravoittoista matskua vaikuttaa tämäkin olevan, siksi riffeillä onkin erikoisen tärkeä osa. Ja nehän potkii. Ne potkii mutta alkaa välillä käydä hieman tylsähköksi toistoksi perusriffeiksi. Lisäksi tuo kova piikille meneminen omalla osalla rajoittaa kuuntelunautintoa sen verran että täytyy taajuuskorjaimesta vääntää taajuuksia alaspäin tuon kitaran osalta.

Cleanilaulatus on hoidettu oikein mallikkaasti, erittäin Hetfieldmäisesti mielestäni kuntoon. Vaikka tuolla vaikutteissa ei Metallicaa luekaan, epäilen silti vahvasti että olette tekin Metallicanne kuunnelleet aikanaan.

Örrilaulut kaipaavat vielä hiomista, mutta mukavasti tuokin tuntuu toimivan. Laulu kaipaa tällä hetkellä ehkä eniten persoonallisuutta, musiikki on muutenkin sen verran "peruskamaa" että laulun monipuolistamisella saisi mukavaa särmää tähän. Peruskamaa siis siinä mielessä, että riffit ja yleissoundi ovat tällä hetkellä sen verran paljon käytetyn tyylisiä, ettei musiikkinne tahdo oikein erottua mistään tietystä.

Soittajien omakohtaiset taidot lienevät jo varsin kehittyneitä, yhteen soittaminen kaipaa vielä hiomista.

Musiikillisesti erittäin mukavan kuuloista matskua, hieman monipuolisuutta toivoisi soittimien suorituksiin ja lauluun. Soundit ovat aika tunkkaiset, mutta niitä en jaksa tässä lähteä enempää spekuloimaan. Keep on rockin'!

Pitääpä vielä mainita:
Minusta mainostustyyli "Käy kuuntelemassa - saa myös vittuilla" kertoo jotain tämän bändin häikäilemättömästä ja suoraviivaisesta asenteesta. Kappaleetkin kuulostavat juuri siltä, ettei anteeksi olla tultu pyytelemään, bonusta siitä!
0   +1 +2
 
9
Jack Daniel 19.04.2007
jees,komeaa kitara riffittelyä jotka on kyllä todella mukaansa tempaavia.Laulu on myös todella hyvä.Hyvin kasattu biisi ja laulussa tuo örinä/huuto on myös erinomainen lisämauste.Ainoa miinus on tuo puhtaan kitaran osuus joka ei minun mielestä oikein sovi tälläiseen biisiin.Mutta kyllä tätä kuuntelee 9+
0   +1 +2
 
9
Olav 17.04.2007
Hyvä on tämä. Brokeback mountainin homompi versio, aikamoista panemista.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7

Viimeisimmät kuuntelijat