Shipwrecked

3:27
9.55   2003 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Mokooma 27.01.2011
hienoa! Eipä voi muuta sanoa! :)
0   +1 +2
 
9
Nagh 15.04.2010
Piristävä asia tässä oli se, että tämä on enemmänkin kotimaista melodeathia kuin läntisen naapurin skeneen kaatuvaa. Pitkästä aikaa voin sanoa että bändi, johon syntikat sopii. Ihan hienoa musiikkia, ostaisin varmasti teikän levyn jos enemmänkin kuuntelisin melodeathia. Mutta, sen nautintokolon täyttämiseen löytyy hyllystä jo tarpeeksi moni lätykäinen.
0   +1 +2
 
8
Pseudonyymi 28.03.2010
Toimivahko kokonaisuus. Soundit potkivat mallikkaasti kuten aina. Ei ehkä kuitenkaan aivan yhtä onnistunut kuin tuo Gates of Treason. Örinät kuulostavat vähän biisiin kuulumattomilta. Jotenkin hyppäävät silmille kun riffit ja rummut pysyvät koko ajan kuitenkin hyvin melodisina ja rullaavina. Sävellyspuolella riffit ja sointukulut eivät varsinaisesti mieltä räjäytä omaperäisyydellää, mutta toisaalta siirtymät ja yleinen rakenne estävät biisin ennalta-arvattavuutta, joka on aina plussaa. Ja edelleen häiritsee hieman tuo sanojen epäselkeys, mistä mainitsinkin jo tuon toisen biisin osalta.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 26.03.2010
Ensinnä tässä iskee erittäin hienot soundit, ovat tasapainossa ja sopivan rouheita. Laulu on taidokasta, jättäisin ite örinät/ärinät pois kuitenki, vaikka nekin ovat hyvin tehtyjä. Parilla kuuntelulla biisistä ei tarttunut mitään erityistä päähän, ei välttämättä huono asia silti.
0   +1 +2