Arvoton rakkaus

Bastusection | 03.05.2005 | Rock
4:28

Elikkä tämä on siis ihan ensimmäinen äänitys mitä ollaan koskaan tehty... Biisi ei ole meidän, mutta me tämä soitettiin ja sovitettiin.
Sävellys ja sanoitus:
Vieraileva tähti - Jaakko J.

9.09   2016 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Nasic 03.02.2006
Aikas ihana biisi. Piano oli nii kaunis, samoin koko muuki soitto ja iha hyvi onnistunu ku aattelee just noit laitteit. Sanat oli iha kivat, laulaja ei nii hirveest säväyttäny, mut iha ok. Parast kyl ehdottomasti täs oli noi kaikki instrumentit, hyvänkuulost.
0   +1 +2
 
Muovinen 27.11.2005
Mukava tunnelma ja kivaa fiilistelyä pianistilla. Vähän sellainen purkkisoundi on mutta sehän nyt johtuu vain äänitystavasta ja vehkeistä.

Ballad on genreksi merkitty mutta mulle ei tuu ollenkaan sellainen siirappinen olo, on sen verran akustisesti ilmava tuo äänimaisema.

Oikein mukava kappale. Sellainen jonka tahdissa voi huojua.
0   +1 +2
 
8
digius 16.11.2005
Joo..heti kyllä kuuli että oli liveäänitys. Se se on vaikea toteuttaa ainakin tällasilla amatööreillä kuten olemme mikserissä (suurin osa).

Biisistä tuli mieleeni jotenkin lapparit l. lapinlahdenlinnut. Hyvä bändi sekin, mutta ei tässä vissiin ollutkaan humoristiset sanat, luulisin..

Jollain baarin lauteilla soitettuna ja kuulijana 1,56prom. tuiskeessa, olisin ekstaasissa tällasta kuunnellessa. Nyt lähes selvinpäin vaikutus oli lievempi..

Oonkin kesällä kuunnellut näitä teoksianne, mutta en tiedä miksi jäivät kommentoimatta. Tämäkin biisi paranee vaan mitä useammin kelailee.

Hyvät dynaamiset vaihtelut ja yhteensoitto todella mainiota. Pidän tästä paljon, äänitys vaan pudottaa pari pykälää.. sorry
0   +1 +2
 
10
Äänitystekniikkaan mä kiinnittäisin enemmän huomiota . Laulu olisi ollut parempi toisella tavalla äänitettynä.
Hyvä ja hyvä kuitenkin .
0   +1 +2
 
Khimil 04.06.2005
Nuo kitarat ja oikeat soittimet yleensä toimii mukavasti, ei sitä kauheaa Fruityloops-yritelmämeininkiä, mitä täällä MKSR:ssä aika usein eteen tulee.

Soundipuoli toimii muuten tosi hyvin, mutta laulusoundi on vähän kummallinen tuon kaiun takia. Muuten soundimaailma toimii... Ei kovin hifiä, mutta ei missään nimessä huono - mieleen tulee äänitteet jostain 60-70-luvulta. Hyvä!

Sävellyksestä diggaan tosi kovasti. Sovitus toimii tosi hyvin, pianot ja kitarat pelaa yhteen ja mieleen tulee edelleen jotkut suomalaiset 70-luvun vinyylit... Laulumelodia toimii myös, kertosäe erityisen hyvin. Edelleen täytyy hehkuttaa tota piano- ja kitarameininkiä joka on aivan ihanaa.

Tässä biisissä on mun korviin mukavaa tuulahdusta just tuolta muutama vuosikymmen taaksepäin. Lisää vain uutta kamaa! Teidän idolilistalla on muuten mun sydäntä lähellä olevia artisteja miltei jokainen.
0   +1 +2
 
10
GunillaIce 18.05.2005
Joo nyt mäki pääsin tänne asti arvostelemaan kipaletta, jossa itse soitan. Joo tosiaan meillä oli niin sanotusti aika pieni budjetti ja nauhotettiin koko höskä rumpalin eli siis mun olohuoneessa. Kiitos todella positiivisista palautteista ja tarkoitus olisi saada kappaleita kesän aikana ulos lisää ja paremmalla laadulla kuten säämiskä tuossa jo totesikin.
0   +1 +2
 
10
Janne T 16.05.2005
Kiitoksia kommenteista. Tuo soiton ns. "väljyys" johtunee siitä, että nauhoitus jouduttiin teknisistä syistä tekemään hiukan väärässä järjestyksessä; siis ensin akustinen kitara ja sitten rytmit sen mukaan, eikä toisinpäin. Muutenkin tuo äänenlaatu on hiukan heikko koska nauhoitus tehtiin rumpalin olohuoneessa alle 200 euron laitteistolla.
(behringerin pikku miseri, 1 t.bonen laajakalvomikki ja basarimikki sekä kristal-audion demoversio). Kesällä olisi tarkoitus rakentaa studio, niin sitten saadaan vähän parempaa laatua aikaiseksi.
0   +1 +2
 
9
enkeli 15.05.2005
Tässä on paljon hyviä aineksia: piano ja kitara ovat taustalla todella kauniit ja kappale nousee kivasti kertoon. Jotenkin ihana nuoruuden-fiilis tässä kappaleessa. Sävel on myös hyvä. Äänityksessä olisi tietysti parantamisen varaa (niin kuin omissa biiseissänikin). ;) Tykkäsin kyllä kovasti!
0   +1 +2
 
9
christoart 07.05.2005
Kuuntelin useamman kerran. Vähän väljää soittelua mutta helvetin hyvä meininki ja hiemo biisi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta