Joysticke Dobba Boom Orchestra

4:03

Mahtipontista orkestraalielektronikasettiä. Tällaista orkkamusaa tulee vielä varmana lisää.

0.00   692 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MusicSpace 20.08.2009
Kaikia kappaleis miksaus ihan persiillää ja muutenkin. Voisit harkita jonkun näkösiä alku- ja loppuhäivytys skaaloja. Nyt on vain joko täysiä tai ei ollenkaan. Basso tuo toki runkoa kappaleelle, kannattaa käyttää, ellei ole kauhean akustinen ja melodi painotteinen kappale kyseessä. Pehmeempiä soundeja kehiin. Persoonallisuutta näissä kuitenkin riitti, kaiketi sen ainoaksi psitiiviseksi kannaksi voi lukea. Onnea jatkoon, mikäli vielä intoa riittää jonakin päivänä.
0   +1 +2
 
Begga(R) 11.12.2006
Aijjaijjai nyt tippui keskiarvo kympistä neloseen! Voi kurjuuksien kurjuus!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 07.12.2006
Vähintäänkin mielenkiintoista rytmiikkaa, toimii hauskasti. Miksauksessa on _todella_ paljon liikaa kaikua, jotenkin täysin hallitsemattoman kuuloisesti käytettyä. Reilusti vaan vähemmän decayta ja highdamp/pass-meininkiä kannattaa myös käyttää hyväkseen kaiuttelussa.

Mukaan tuleva melodinen puoli on muuten ihan hauska, mutta kärsii jokseenkin suuresti jäykästä midimäisyydestä, eli siihen voisi ohjelmoida eloa velocityja muuttelemalla ja joku sopiva delayhommeli voisi myöskin elävöittää sitä.

Bassoa on mutta se ei oikein potki, jotenkin kaipaisin enemmän rouheutta siihenkin, sentyylistä säröyttä ehkä kuin kickissä jo onkin.

Rumpuohjelmointi toimii alkupuolella mukavasti mutta jotenkin toivoisin että rumpalointi yltyisi vielä paljon villimmäksi idm-kakoiluksi loppua kohden, koska sellainen Aphex Twin -meininki tähän sopisi oivallisen hyvin. Muutenkin tuntuu että biisi voisi kasvaa enemmän jonkinlaiseen kliimaksiin nykyisen paikoillaanjunnauksen sijaan.

Lupaavaa materiaalia joka tapauksessa, hyviä rytmejä ja miellyttävää melodisuutta. Tästä voi hienostua vielä vaikka mitä kiinnostavaa.
0   +1 +2
 
GxBx 01.01.2009
hmmhmmmhmmm jaa tällaista on sinfooninen elektroniikka
Perkussiot ehkä turhan iskeviä ja kompressoituja. Olisi toivonut niiden olevan enemmän taka-alalla ja ambienssimaisempia. Toki toimii näinkin ihan kelvollisesti. sävellyksenä erittäin COOL. Kaik siistej soundej kans!1
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta