Nice life (koko biitti)

bitbeat | 08.08.2006 | Beat
4:02

uusinta uutta :)
vapaa*
ps. jos ei oo sun tyyliä älä kommentoi tai ainakaan anna arvosanaa!

7.67   949 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Coke_ 14.04.2007
Hhmmm... Genre? päädyin tänne sivulle vahingos sun antaman nelosen kautta...
sit heität 4 jollekki 1000fanii olevalle muusikolle?:D
aiheesee: biiitti ihan melodinen kyllä mutta yksinkertane:(
joo ei tää biitti oo ennemminki instrumental.... en heitä num ettei tuu kellekkää paha mieli.
about 6-7
0   +1 +2
 
Pros 11.12.2006
no kommentoin. ei oo mun tyyliä no jaa biitit on mun tyyliä mä etin biittiä. ja löysin biitin joten enköhän arvostele myös. mitää tyyli kysymyksii, tää on biitti kategorias, oisit laittanu trance-styge-x-muut kompostit genree sit. basso laini mumisee ihan omii, ootko suullas tehny pistäny stretsil vaa alemmas(?) no okei pienot on ainakin sun, voisin hitaammalla temmolla kuvittelevan tän soivan jossain suomalaisessa kotitekoisessa amatööri pornografias taustalla jylläävän 60 min putkee. no se nyt vaan soi, mut kuuluuko? easylisteningii parempi laittaa, ei tähän räpit päälle sovi kyl tod. joku vois kokeilla rnb niin sais ainakin 4 minuutin eestä. kummiskin viel sen verran että alottelijoilla meinaa olla se ongelma et jos pidät biittiä dimepiecenä niin älä laita sitä kokonaisena joku voi vaik pölliä tän täältä,. mut pidemmittä puheitta harjottelu tekee mestarin :)
0   +1 +2
 
4
VäHe 09.11.2006
Anteeks lapsi jos loukkasin.Turha kuitenka itkee jos sun käsitys hip hopista on tämmöstä hissimusaa.
0   +1 +2
 
8
Kare_ 22.10.2006
On tämä jo sitä parempaa mikserissä, menee kaikki tahdissa ja rytmitaju tuntuu olevan kaverilla muutenkin kohdallaan. Tosiaan on melko nopee ja saa vetäjä olla aika veturi tähän vetäessä. Hieman ärsytti basson vasemmassa kanavassa sijainti, samoin pianon oikealla.

Kokonaisuutena homma kyllä toimii, huukki ei vain jätä mitään jälkeä mieleen kuuntelun jälkeen. Silti tässä on todella hyvä pohja lähteä kehittämään eteenpäin, ja huomautuksena se että vaikkei mikserissä biisejä olisikaan ei tarkoita etteikö musiikkia missään muodossa "osaisi tehdä". ;)
0   +1 +2
 
10
bit 16.10.2006
no ei kandee hirveesti arvostella ku ite ei musiikkia ees osaa tehä.. kaikilla on oma tyylinsä ja mulla tää..
0   +1 +2
 
6
Player6 25.09.2006
kyl täs on paljon harjoteltavaa..
0   +1 +2
 
8
Elävä Legenda 25.09.2006
huomasin et olit käyny heittää mulle numeroo.. niin ajattelin et laitan sit sullekkin kommenttii..

ihan kiva tää tämmönen, en kyl tiiä mihin oot tän tarkottanu.. jos meinaat jtn hoppii niin täytyy olla aika twista vetää lainit.. loppujenlopuks hyvin tylsä melodia.. rummut/basso ei pääse esillä, tää jää aikalail harmaan massan peittoon.. jtn oktaavin vaihtelui kaipais..
0   +1 +2