Cadillac Ride

Bluebird | 25.01.2006 | Blues Rock
3:52

Kesä tulee kun jaksetaan taas vielä vähän odottaa ! :)
Ja tästähän löytyy myös sellanen 50's Frank Boban versio täältä: www.mikseri.net/artists/frankboba.36972.php

9.27   2163 kuuntelua

Kappaleen sanat

Palm trees mean streets check out chicks right two feet high heels slim tight asses sunshine beaches tarmac icecream hot nights cool cats you fool me bright schooldays long gone just killin' time sleek shirt shoeshine flip up a dime gas up check tyres ready to go pedal to the metal n'startin' the show

Cadillac ride We're in a Cadillac ride Cadillac ride in a Cadillac ride gas up the gallons n'ready to go pedal to the metal let's start out the show

Swimsuits t-shirts strings and no strings sun tan bronze skin burn up red skin too drunk too high U2 oh my skid marks old tarts come on allright schooldays long gone just killin' time sleek shirt shoeshine flip up a dime gas up check tyres ready to go pedal to the metal n'startin' the show

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Nimihemmo 05.04.2018
Onpas tässä tosiaan Chuck Berry-vainaan henki vahvasti läsnä; saundimaailma, laulutyyli ja tietenkin biisin nimi.
+2   +1 +2
 
9
Dexteri 13.03.2008
Toimii tässä biisissä soittopuoli ...
+2   +1 +2
 
10
Ray-Ska 22.12.2006
toimivaa tämä...sopiva oikean rytmi bluesin kamaa...
+2   +1 +2
 
theplan 21.03.2006
Kävin juuri kuuntelemassa ja kommentoimassa Frank Boban cover-version aiheesta ja koin suorastaan velvollisuudekseni tarkastaa myös tämän alkuperäisen, jonka luulin kuulleeni aiemminkin, mutta taisin olla väärässä.

Vähän hankalaa tähän on nyt suhtautua alkupäräiseversiona varsinkin kun se toinen kuulostaa niin paljon vanhemmalta. Niin tai näin, tää originaali kolahtaa siinä kuin coverikin. Varsinkin sanoitus huvitti suuresti nyt kun pääsi sen myös lukemaan. Tarkoitan siis positiivisessa mielessä. Pisti hymyilyttämään ja tavoitti mun mielestä mainion päiväunenomaisen tunnelman. Melko pienillä aineksilla on luotu erittäin toimiva biisi, joka kuulostaa yllättävänkin omaperäiseltä. Hyvä fiilis, josta mulle tulle jotenkin mieleen myös 80-luvun teinileffat ja tv-sarjat.

Kiteytettäköön, että tykästymiseni tähän biisiin ei suinkaan ollut kovin vähäistä! :)
+4   +1 +2
 
9
dbgirl 17.03.2006
Jes mikä svengi! Hieman kun olisi päämääräsempi, ittepäisempi ja aggressiivisempi lauluääni niin voilá!
+2   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 17.03.2006
Jaahas, mullahan on jääny täällä pari biisii kommentoimatta, no, korjataan asia.
Siis tuo kannatteleva riffihän loistava ja koko biisii rullaa niin maan helkutisti ja tässä kevättä odotellessa tulee kyllä hienot fiilikset päästä kruisailee vaikka en ihan cadia omistakkaan :) Olkoon tämä tulevan kesän soundtrack.
+2   +1 +2
 
9
jarpat 27.01.2006
Joo, on se jännä juttu, että tämän tyyppinen matsku mulle näin hitaasti aukeaa. Pakko oli tulla vielä kirkastamaan tuota numeroa eli 8 -> 9.

Jotain kiihottavaa tässä on.
+2   +1 +2
 
9
jarpat 25.01.2006
Perinteet kunniaan.
Vähän kuitenkin jäi ikäänkuin pettymyksen maku suupieleen, kun tiedän miten kova säveltäjä ja biisintekijä tässä on kyseessä. Komppi on varmaotteista, riffi perinteisen simppeli. Laulustaili, tai laulun rytmitys tuo mieleen 'chukkaberry -osaston´, mikä on aina mukavaa kuultavaa ja tuo tähänkin vähän väriä. Mutta hittolainen, kun tuossa olis taustalla ihan elävä runpali ja vaikka jopa läskibasso... avot!
Kasipuol...
+2   +1 +2