Today I'm Not Myself

Bluebird | 17.03.2006 | Electric Blues
3:56

Hei coverointi onkin kivaa :p ! Frank Boba teki mun Cadillac Ridestä niin kovan luokan version että päätin ottaa käsittelyyn yhden miehen henkilökohtaisimmista ralleista?(I am not myself) Eikä vain ottaa, vaan hakata, pieksää, raiskata ja lopuksi talloa maahan niin että jäljelle jää...jotain kamalaa >:/ (huom! ja heh, kaikki tämä jarpatin omalla suostumuksella!:) Säv&san. F.Boba / Sov. V.Vinell Täällä originaali: www.mikseri.net/artists/frankboba.36972.php

9.22   899 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tässä oli tosissaan jotain erilaista bluesia! Todellakin mahtava teos!
0   +1 +2
 
9
Aimo J. 24.03.2006
Jänskän kuuloinen tausta, toimii. Guitarossa Buchanania. Laulua olis mum mielestä efektoida rankemminkin. Yhvää.
0   +1 +2
 
9
Scion 19.03.2006
Tässä on kyllä hieno äänimaailma, en ole varma onko taustalla syna, rumpukone, efektoitu basso vai ne kaikki.. mutta hyvin se skulaa. Laulu on saatu hyvin bluussiksi efektoimalla, ei ihan heti tunnistaisi edes kuka on asialla. Ei kyllä tää hyvää on.
0   +1 +2
 
sazy 17.03.2006
No jopas! =) kyllä täytyy sanoa, että yllätyksenähän tämä tuli. Piisi kuulosti nii Veliltä mutta ei silti kuitenkaan kuulostanu yhtää Veliltä, eli? ottaa ny sit mun kannasta selvää =D Oli kuiteski aika erilainen sovitus, piisi kuulosti aivan toiselta ku alkuperäinen. Toisaaltahan se varmaan oli tarkotuskin.. On kyllä taitolaji saara tehtyä piisistä toisenlaisen version, eli hatun nosto tähän väliin.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 17.03.2006
Heh, vähän härskit soundit :D Mutta toimii, aika funkahtava meininki ja paljon elektroniikkaa... Biisihän on hyvä ja vaikka soundimaailma on saanut ns kättä pidempää berberiin niin hyvin homma luistaa :P Lopun psykedelia oli hyvä veto. Jep, tämä on psykedeliaa ja toimivaa sellaista.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta