Ain't Nobody

Blueborn | 12.09.2004 | Rock
4:26

Toiselta demoltamme, jonka avulla saimme ensimmäisen levytyssopimuksemme! Tämä kappale on demon kakkosraidan lopullinen versio, jolla pitäisi vaikkujen irrota korvista. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa. Mustasukkaisuus on edelleen kappaleen teema, ja rankkaa tilitystä on luvassa.

8.52   5894 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Draamajumala 17.04.2006
Kertakaikkisen hieno "viereinen treenikämppä" tyylinen alku, vaikkakin itse alku "oikeilla soundeilla" lähteekin sekunnin murto-osan jäljessä ;) Todella hieno biisi ja soitto kulkee tässäkin hyvin. Hieno orkesteri!
0   +1 +2
 
9
kake1962 13.12.2005
Hittibiisi selvästi.
0   +1 +2
 
8
Free-Soul 01.08.2005
hienosti rullaa biisi, kaunis ylärekisteri laulajalla tosiaankin, ja enkkukin kaikenlisäksi lausuttu hyvin!!! Pieni miikka tulee siitä kun kertsiä tuli lopussa niin pitkään niin se olis kaivannu hiukan kasvatusta vielä jotenkin, joku ylimääräinen syna-saundi tai ekstra kitara-raita sooloilemaan jotain sellasella sankari-otteella... :) Laulusaundi jäi vähän ohkaseks, ja se "don't hurt me" siell lopussa ei tullu sillätavalla esille et se ois tunnelmaa viel kasvattanu. Mut muuten kerrassaan mainio viisu ;)
0   +1 +2
 
6
onpa tylsää ja munatont
0   +1 +2
 
8
digius 08.06.2005
Alkaa olla aika käytetty tuo mute-efekti alussa, mutta itse zipale kulkee kevyesti, hyvä herkkä naissolisti ja tässä basistinkin työpanos erottuu ok!
Kiva kertsi ja skittasoolo sopivan eteerinen viive/kaikusoundilla! Suvannon jälkeen olisin lyönyt kehiin modulaation, mutta te ette olekaan mää :o)
0   +1 +2
 
Kaira 05.02.2005
Kivastihan se laulaja taipuu falsetteihin.
Olisin toivonut vähän pidempää sooloa, kun se lähtikin noin mukavasti.
Kummallisen ohuet soundit jätetty.
0   +1 +2
 
9
spellman 05.04.2005
Kertosäe nappaa mukaansa mukavasti. Hyvän kuullonen
biisu ja sovitus. Hyvä meno ja tunnelmallinen. Täsä on kyllä
melkoisen tarttuva kipales. Kitarasoundit aika ohuet, mutta
indie-rockille uskolliset. Hyvä jännite säilyy alusta lopuun ja
chorus tosiaan vie mukanaan.
0   +1 +2
 
loiste 10.04.2005
Ihana biisi.. :) Kaunis ääni laulajalla <3
0   +1 +2
 
8
Redfox 10.11.2004
varsin mielenkiintoinen löytö tämä Blueborn,laulajalla on aivan mahtava lauluääni,kertosäe mielestäni varsinaisen toimiva.Kitarat sointuivat loistavasti yhteen kitarojen kanssa,ehkä tämä nyt ei ollut kovin nopea vaikka itse sanoittekin,mutta kokonaisuutena varsin toimiva.Kitarasoolo oli oikein herkkä,ajattelin iloksesi kirjoittaa vähän pitemmän kommentin eli joudun kuuntelemaan tämän useampaan otteeseen jotta näen onko tämä kovinkaan pysyvä biisi.Noh nämä siis ensimmäisellä kuuntelulla.

Toisella kuuntelukerralla aloin jo hieman pohtimaan lyriikoita ja huomasin biisin kertovan rakkauden särkymisestä ;) ei kovinkaan omaperäistä,mutta silti melko toimivaa lyriikkaa.Kitarat tuntuivat ehkä hieman liian pehmeiltä ollakseen Rock kappaleessa,mutta sinäänsä tämä ei alkanut ärsyttää vielä toisellakaan kuuntelulla,toisella kuuntelulla huomasin soolo-osuuden oleva biisin paras osa.Kertosäe olisi kenties voinut olla hieman monipuolisempi,mutta sinäänsä tämä kyllä jää soimaan päähän.

Noniin harvinaislaatuinen kolmas kuuntelukerta saa minut viehättymään biisin mahtavasta introsta,en tiedä onko teitä joskus verrattu Garbageen,mutta hieman oli samanlainen meininki päällä.Kolmannella kerralla ärsyynnyin kertosäkeeseen lopullisesti.Aloin myös ihmetellä onko tällä todella tarkoitus irroitta vaikut korvista vai korvat vaikuista sillä kitarat alkoivat tuntua melko ponnettomilta,noh lyriikka tuntui silti edelleen varsin hyvältä.

Neljännellä kuuntelukerralla kuuntelin biisiä hieman kovemmalla ja yritin löytää siitä jotain hiljaisemmalla olleita instrumenttejä,olisikohan ollut joku huilu,mutta se kyllä viehätti minua suuresti,valitettavasti kitarojen lisäksi myös lyriikkaa alkoi puudutta eli se tämän kappaleen pysyvyydestä arvosanaksi annan kuitenkin kahdeksikon,koska kappaleen hetkellinen viehätysvoima oli melko korkeissa sfääreissä.

Redfox kiittä ja kuittaa...
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 28.09.2004
Tämä onkin sitten kunnon menopana
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat