Nothing Is Real (In This World) (2007 Final Mix)

Bompaze | 26.11.2007 | Melodic Trance
3:51

Pajashamaani-aikainen kappale. Sävelletty alunperin syyskuussa -06 ja nyt sitten viimeistelin sen vasta äsken. En tiedä, onko "melodic trance" tälle oikea genre, mutta menkööt. Varmaan rauhallisinta ja kauneinta mitä oon saanu ikinä aikaan. Nyt ei ollut tarkoitus kiksutella tai reivata, vaan ottaa chillisti ja leijailla vaan jossain pilvissä.. hehe. :) Lataa & nauti.

10.00   526 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=304941
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
TomyS 23.09.2009
Uskomaton. Tässä musiikkia josta pidän paljon, melodista elektronista. Erittäin hieno melodia, ei nimittäin ole helppoa tehdä oikeasti toimivaa sellaista, mutta tässä ei montaa kuuntelua tarvita kun jo mielessään tietää seuraavat nuotit. Mukavat ja tunnelmaan sopivat rumpukuviot taustalla. Bassolinja uupuu? Ei hätää, ei tarvetta, kappale on juuri tälläisenään kaikki mitä tarvitaan. Erinomainen chill-outti, rauhoittava.. kaunis. Kappale tuo mieleen talven, ja auringonlasku kyseessä ehdottomasti. =)
+2   +1 +2
 
10
LoCa 28.11.2007
Aika jännän kuulonen, herättää paljon tunteita itessää. Varsinkin näin iltasin, ku tottunu olemaan melankolinen. Tosi hyvän kuulonen, siitä ei pääse mihinkään! Go Shamaani amisnaminamijeejee :D Millon tuut Lepraan?
0   +1 +2