Obscure Mortal Flesh

Bonefleshdolls | 18.06.2005 | Heavy Metal
2:42

Saattaa olla että kieli on ihan pikkusen poskessa. Ihmislihan tulisi silti kuulua jokaisen itseään kunnioittavan ravintolan menuun.

Six tracks to take you nowhere levyltä.
I do unknown moraalinen pikkuveli.

8.71   3055 kuuntelua

Kappaleen sanat

Devouring your so delicious flesh
it's my favourite, your tasteless flesh

Shed your skin like snake that you are
Shed your skin to see what you are
Skin yourself alive
Obscure mortal flesh

Devouring your so delicious flesh
my favourite, your tasteless flesh

Shed your skin like snake that you are
Shed your skin to see what you are
Skin yourself alive
Obscure mortal flesh

Obscure mortal flesh...
Flesh.
Flesh.
Flesh.
Flesh.
Skin yourself alive

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

marccus 28.08.2006
Jaahas, piru on tullut maan päälle mellastamaan. Rankkaa, eritoten vokalisti onnistuu saamaan tulkinnallaan hyvin ahdistavan tunnelman. Lopussa biisistä sitten tuleekin esille humoristinen puoli. kekseliästä ja omaperäistä.
0   +1 +2
 
karateadonis 27.08.2006
AIka simppelit pari riffiä, ihan ok! VARSIN erikoinen loppupuolisko... ei kyllä tuu mitää toista bändiä mielee, mikä on kait hyvä juttu!! Sanat ois ollu kiva lukea ni ois ehkä voinu itekki olla enempi kieli poskessa..
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 27.08.2006
Agggggrrh! :)

Kunnon brutaaliutta. Nam. Tuo sirkusmainen syntsa oli loistavan kuuloinen.

Murinaraitaa olisi voinut terävöittää vaikkapa konsonantteja korostavilla päällekkäisäänityksillä korkeammalta köhistynä.
0   +1 +2
 
8
Esa-J 27.08.2006
ei pahaa mättöö...koskettimet? noh, menettelee. hieman ontot saundit mut se kai kuuluuki tähän musiikkityyliin. toisaalta riffeissä ois voinu olla pykälän jos toisenki teknisempi ote. nyt jää aika itseääntoistavaks. vaikka kieli onki ihan pikkusen poskessa.
hyvä väliosa.
0   +1 +2
 
9
buranaC 27.08.2006
Hyvät soundit. Varsinki se organ tai vastaava siinä kertosäkeessä antaa hienon kieroutuneen fiiliksen. :D
Murina on kans miellyttävän kuuloista.
0   +1 +2
 
tep 27.08.2006
Ah, melkoista polkkaa ja örinälaulua. Kieli ja vasen munuainen ovat saatteet olla poskessa, mutta eipä tuolla niinkään väliä. Hassua tavaraahan tämä. Ja örinää kuuntelee toisinaan mielellään kaiken yliyrittävän ja steriilin tulkinnan vastapainoksi.

Biisistä ei muuten tuntunut ponnekkaasta menosta huolimatta tulevan mitään erityisen mielenkiintoista, mutta kyllähän se tosi kummallinen loppupuolella tullut syntikkaurkuvalssijammailu oli vallan mainio piriste. Siitä isot plussat.

Tarvitseeko vielä sanoa jotain? Ihmislihan saaminen rafloihin lienee aika utopistinen toive, mutta ainahan on olemassa hufu, http://en.wikipedia.or...
0   +1 +2
 
tos 26.08.2006
Kivat synasoundit. Loppupuolen hassuttelukin oli kiva. Mörinät olivat sopivan munakkaita, mutta muuten äänimaailma jäi ehkä hivenen ohueksi. Mut joo, kokonaisuudessaan ihan kivasti rokkaava veto ja pituuttakin oli juuri sopivasti. Diggailin kovasti.
0   +1 +2
 
axismundi 26.08.2006
Soundit ovat suoraan tynnyristä, ei hyvä. Biisissä oli muutamia kiinnostavia yksityiskohtia kuten tuo ihme sirkuskiipparisoundi sekä kahden minuutin kohdalla esiintyvä "menninkäisosio". Vekkuli pikku ralli.
0   +1 +2
 
jMoon 26.08.2006
Ehkä ei oikein osu omaan genreeni. Mutta kitaroista ainakin löytyy asennetta.
0   +1 +2
 
Modnar 24.08.2006
Hyvät rääkynät ja kitaroinnit, mutta jokin jää puuttumaan. Hieman enemmän melodiakulkuja, jos ei suoranaista mättöäkään harrasteta, niin maistuisi paremmin. Saundit on hyvät. Loppupuolella tuo ininäkohtaus on mukava.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta