Angels Falling [Summertime remix]

7:18

Vihdoin jo jokseenkin kuosissa, joten tänne laitoin nyt kesän kunniaksi. Ja ei muuta, ku: HYVÄÄ KESÄÄ!! Alkuperäiset tekijät: M1cH0, ja Fleeticer.

9.00   1849 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
cj.6 14.06.2005
hianon remiksin oot vääntäny täst biisistä...alkuperänen on hieman kyl parempi...muuten biisi on kyl aika loistava
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 07.06.2005
Alkuun hyvä efekti ja ihan mukavasti lähtee potkimaan. Clap-soundin reverbistä en oikein pitänyt, enemmän iskee sellainen tasainen ja smoothi reverbi. Basari ok, mutta voisi olla hieman paremmin EQ:tettu. Muuten rumpuosasto on sitä perusmenoa ihan mukavilla soundeilla.

Melodialinja sama kuin alkuperäisessä mikä ei anna tälle omaperäisyydestä pisteitä. Taustalla välillä kuuluva pieni melodianpyrähdys on hyvä, varsinkin tuossa alkumatkalla. Ihan hyviä soundeja on kuitenkin mukana jos kokonaisuutta katsotaan. Tietty kun remiksi on kyseessä niin olisi voinut koittaa tehdä jotain erilaisempaakin linjaa.

Rakenne toimii hyvin, en sitä epäillytkään etteikö toimisi. Muutamia kohtia olisi voinut ehkä parannella, mutta muuten hyvin tuntuisi toimivan. Efektejä voisi olla muutama lisää tehostamassa kokonaisuutta. Vokaalit tuntuvat jotenkin liian erillisilta muuhun biisiin nähden, joten efektejä olisi voinut käyttää vielä paremmin.

No, eipä tässä muuta, mukavan kuuloisen remiksin olet saanut aikaan vaikka muutama asia siellä oli mistä tulee vähän miinusta. Melodioiden soundit toimivat hyvin vaikka linjat ovatkin alkuperäiseen nähden samanlaiset. Rumpuosasto perusvarmaa. Hyvä! 8+

P.S: Ei se M1cH0 sitä biisiä yksin ole tehnyt vaan yhteistyönä meikäläisen (Fleeticer) kanssa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta