Around you

Boozehill-oldies | 21.12.2004 | Trance
7:30

Nyt taas ihan normaalia matskua... Kommentointi on sallittua ;)

8.86   1789 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
FunkyFruit^ 14.08.2005
aluksi ainaki aika darudemaista, mut kehittyy loppua kohden omemmaksi soundiksi....tykkään kovasti:D
0   +1 +2
 
Mike H 09.02.2005
Jees! Ihan kivasti starttaa biisi! Kick potkii todella hyvin!
Hihatteja tietenkään ikinä ei ole liika, eli muutamia olisi vielä voinut lisäillä. Clap on ihan tavallinen, ei mitään vikaa.
Jotakin percussiota todellakin olisin toivonut tähän.

Bassline hakkaa ihan kivasti, tosin luovuutta ja mielikuvitusta olisi senkin kanssa tietenkin voinut käyttää.
Vähän ehkä liiankin yleinen bassokuvio. Myös itselläni, monissa biiseissä, mutta ei enään seuraavissa!

Leadit ja muutkin pilipali äänet on juuri niitä mistä eniten trance kappaleissa pidän! Elikkä mukavasti niitäkin esiintyy kappaleen aikana, mutta ehkä tähän biisin kumminkin olisi sopinut paremmin, kunnon läskit saha leadit, mutta menetteleehän tämä näinkin. Ja kunnon saha padit olisivat myös tuonut biisiin sitä energiaa ja kunnon fiilistelyä!

Muuten kappale on kyllä ihan mukavasti toteutettu rakenteen osalata. Itse juuri pidän tämmöisistä pitkistä trance kappaleista! Masterointi tuntuisi myös olevan kunnossa, eli ei rätissyt eikä paukkunut missään kohtaa kappaletta ikävästi korvaan. Soundit kyllä on hiottu erittäin tarkkaan, ainakin siltä se kuulostaa!
Mutta ihan kiva tuotos!
0   +1 +2
 
10
miikkav 16.01.2005
Ihan Mukavasti lähtee käyntiin kun tuo melodiakin tuleee melkeen heti kättelyssä mukaan, pad/string on onnistunut ihan OK, noin 1,30min kohdalla tulee taustalle sellainen pieni avaruus/unimainen melodia, siitä plussa todella paljon, biisin rauhallinen kohta on erittäin hyvä, mitä pitemälle mennään sitä enemmän minä biisistä pidän, rakenne on erinomainen, melodiat myös, mutta miksaus ei niin hyvä ole, mutta ei myöskään huono, mutta se voisi olla hieman parempi... Harvoin annan biisille 10, mutta nyt teen taas poikkeuksen pitkästä aikaa, tästä biisistä minä pidän! hyvä hyvä!!! onneksi eksyin sivuillesi, kun muuten tämäkin biisi olisi jäänyt kuulematta, täytyykin sitten imuroida ja fanittaa, jotta tulevaisuudessa kuule lisää biisejäsi, ehkä jopa parempia kuin tämä!! Jep Jep, jatka samaa mallia niin hyvä tulee...
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 22.12.2004
rauhallisena etenevä perus trance kikkailua :).. perkussiot ja muut efektit tulevat hyvin mukaan..kick toimii suhkot hyvin mutta vaikea arvioida näillä paskoilla kuulokkeilla..kotona pitää kuunnella paremmin ku kunnollisemmat kajarit :). mutta toimiva biisi silti...saa juonesta kiini ja pystyy kuuntelee monta kertaa putkeen...hyvä kokonaisuus mutta ainahan sitä pysty vielä viilaamaa ja viilaamaa paremmaks..mutta kyllä tämä tälläsenääkin uppoo :)
0   +1 +2
 
8
siiki 22.12.2004
Alkaa mukavasti tuo jumputus ja melodiat ovat ihan mukavat mutta loppujen lopuksi aika perus trance jumputusta.
Aika rauhallista menoa kuitenkin.Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 22.12.2004
Kivan kuuloinen efekti alkuun ja biitti alkaa jytäämään mukavasti. Bassolinja on mukavan kuuloinen, vaikka onkin aika yleinen linja, mutta toimii hyvin. Muutenkin alkuosuuden soundit ovat hienon kuuloisia. Rummut pelaavat biisissä hienosti. Kick on hyvän kuuloinen, mutta ehkä vielä pieni EQ-säätö olisi tehnyt hyvää, vähän tuntuisi kumisevan nyt. Muuten kyllä löytyy hyvin perkussiota, hihattia ja muuta groovaavaa. Taukokohta toimii hyvin myöskin, pad sopivan rauhallinen. Tuo synamelodian soundi on vähän karkean kuuloinen, mutta kyllähän se menee noinkin. Kaiken kaikkiaan melodiat toimivat oikein hyvin, mutta vähän soundeja olisi kannattanut vielä parannella. Rakenteen osalta ei moittimista, tuttua menoa ja toimivaa sellaista. Kokonaisuudessaan hyvän kuuloinen biisi jossa riittää energiaa. Nyt kun sulla on rummut selvästikin suht hyvin hanskassa niin melodioihin vaan enemmän panostusta, että kuulostaa vieläkin paremmalta. 8+
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta