Be Free [JL Remix]

Boozehill-oldies | 07.07.2004 | Breakbeat
3:32

Juu, elikkäs JL väänsi mun Be freestä tällasen remixin. Aika hyvää jälkeä sai aikaan, siitä iso käsi Jonille :D Genrestä en ole varma, mutta varmaan jotain tänneppäin suuntautuvaa... Kommenttia?
Nelosfloodaajat voivat unohtaa koko asian saman tien.

9.00   1891 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=75585
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 08.07.2004
Aika rauhallinen tunnelma tässä, mutta kuitenkin sellainen energinen ja vetävä. Ihan hyvän kuuloiset melodiat tässä, sounditkin aika lailla kohdallaan. Rumpukomppi toimii ihan hyvin tässä, ei löydy siitä oikeastaan mitään kritisoitavaa. Nintendo-tyylinen soundi hyvän kuuloinen myöskin. Rakenne aika hyvä myöskin, ehkä pientä hiomista olisi kaivannut, mutta kyllä se näinkin menee, sopivan mittainen biisi tällaiseen pieneen tunnelmointiin. Lopetus ei ehkä toiminut niin hyvin, viimeinen sample töksähtää kuin seinään, joten siinä olisi ollut korjaamista. Kyllähän tämä toimii ihan hyvin, mutta jotain tästä kuitenkin mielestäni vielä puuttui.
0   +1 +2
 
10
nacol 25.07.2004
Arrh, kuuntelinpas uudelleen tän, ja tuli entistä parempi fiilis kuunneltaessa, joten päätin nostaa numeron 9 --> 10
Ei voi mitään :)
0   +1 +2
 
a98 26.07.2004
acapellahan on siis biisin versio missä on pelkät laulut, tai korkeintaan vähän jousta taustalla. electronic/breakbeat/downtempo genreen tämä menee..
itse biitti on varsin mukava, soundit hyvät ja swengiä löytyy. melodia soundit tosin olis saanut olla reilusti paremmat, yksikään niistä ei oikeen uponnut. melodia oli oikein mukava.
tähän olisi ehkä kannattanut koittaa vähän akustisempia soittimia, olisi varmasti toiminut paremmin.
0   +1 +2
 
10
nacol 07.07.2004
Tästä biisistä pidin erityisen paljon. Melodiat olivat rauhallisen oloiset, ja rummut toimivat hyvin. Rakenne oli kunnossa ja efectoitu hyvin. En olekaan ennen kuullut tämän tyylistä musaa paljoakaan, mutta tää oli erittäin mielenkiintoinen kokemus kuulla tämäkin. Hyvä fiilis tuli tätä kuunnellessa. Lopusta huomasin pienen virheen, sillä biisi oli kuin se olisi töksähtänyt suoraan seinään? Mutta se ei paljoa haittaa, eikä pysty numeroa alentamaan. Pistetään nyt tästä biisistä sulle ysi :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat