Dreaming Away

9:39

Nyt taas sitä hieman pidempää kiksua.. Itse pidän aika onnistuneena biisinä. Kommentista olisin tooooodella kiitollinen ;)

8.75   2163 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
kaide75 13.11.2010
hyvä
0   +1 +2
 
8
miikkav 30.08.2005
Basso alkaa heti mukavasti ja kick rupeaa potkimaan, mutta jotenkin tönkösti. Tausta padit toimivat, eli ne biisi ei ainakaan kerkeä yhdellä kerralla tylsistyä. Melodiat toimivat ok, ja biisi on ihan peruskamaa. Kunnossa on muuten, mutta basaria voisi vähän paranella.
0   +1 +2
 
9
Jammin Benjammin 03.07.2005
Mä lämpeen tolle melodialle aika hyvin. Kieltämättä kikki on vähän vaisu, mut kyl se sieltä taustalta kuuluu:). Koko biisi oli ilonen yllätys muuten.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 20.06.2005
Ihan mukavan kuuloinen alku joka lupailee ihan hyvää. Basari on hiukan köykänen joten tehoa voisi olla vähän lisää ja massiivisuutta myöskin. Muuten rumpuosasto aika perusmenoa, ei tarjoa oikein mitään uutta mutta toimii silti. Hihattien miksaus ehkä vähän tunkkainen. Alkumatka ihan mukavaa menoa ja taustapadit tuovat hyvin lisäenegiaa biisille. Taukokohdassa ihan mukavaa jumitusta ja tuollaista odottavaa meininkiä. Ihan hyvin lähtee kertosäe rullaamaan vaikka basari hiukan jääkin taka-alalle. Melodioiden osalta löytyy hyviä soundeja ja sitten vähän kuivempia joita olisi voinut parannella. Miksaus on biisissä hieman tunkkaisen oloinen, joten sitä olisi voinut parannella vielä. Melodialinja on ihan hyvä, ei herätä suurempaa innostusta mutta ei myöskään kuulosta huonolta. Kokonaisuudessaan melodiat perusvarmat. Rakenne toimii ihan hyvin, biisi olisi kyllä toiminut 1 kertosäkeelläkin tarpeeksi hyvin. Efektejä jäi kaipaamaan pari lisää tehostamaan esim. vaihdoskohtia. Kokonaisuutena mukava biisi, joka on hieman parempi tunnelmansa puolesta kuin menevyytensä. Energiaa kuitenkin löytyy myös. Vähän paremmalla miksauksella ja rumpusoundeilla tämä olisi ollut vieläkin kovempi. 8+
0   +1 +2