Memories [Radio Mix]

Boozehill-oldies | 27.07.2004 | Trance
3:02

Radio Mixdown tuosta minun Memories biistä. Tämä biisi sisältää tuosta originalmixista kaikki parhaat kohdat, ja soundeja on hiottu parempaan kuntoon. Supersahakin löytyy, uuden melodian kera :) Paljon radioystävälkisempi versio, ja nyt se pingpong delay on jätetty pois, masteroinnissa ei ole käytättey limitteriä niin paljoa... No enemmpää en kerro. kertokaa te :)

9.15   3610 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
cj.6 05.09.2004
alku alkaa mukavasti...hyvä basari ja sit tulee mukaan hyvä basso...hyvät saundit oot tehny tähä biisiin...toi ns.piipitys ääni on hyvän kuuloinen...bassokuvio on onnistunut hyvin ja biisin rakenne toimii ihan hyvin...hyvä biisi :)
0   +1 +2
 
9
wanna_be 04.09.2004
Melodista mutta ei kuitenkaan. Aika peruskamaa, tosin mä pidän tällasesta peruskamasta. Tasaista menoa, ei erinäisiä yllättäviä kohtia. Kiva kappale, jatka samaan malliin : )
0   +1 +2
 
10
siiki 28.08.2004
Kyllä on hienoa kun nuoret ihmiset tekvät näin loistavaa musiikkia.
Ihan on "aikuisten" tasolla.
Upean meloodinen kappale tosiaankin!
0   +1 +2
 
9
SaastanenHippi 28.08.2004
ihan jees
0   +1 +2
 
9
Kassu Vahvasound 23.08.2004
aivan mahtavaa menoo.
0   +1 +2
 
9
Cerefi 27.07.2004
Tämä ei ole ihan niin melodista että voisi olla melodic trancea, mutta on tämä silti sellaista trancea, jota soitettaisi klubeilla tai diskoissa. Kokemuksella tällaisia suurimmaksi osaksi tehdään, mutta kyllä tähän tarvitaan jo muutakin, esimerkiksi taitoa. En voi väittää että olisin jotenkin asiantuntija mutta minuun tämä iski hyvin.
0   +1 +2
 
DjLime 27.07.2004
Pieni pettymys täytyy myöntää. Tuo orginaali versio on paljon massiivisempi melodioden puolesta ja siinä on enemmän tunnelmaan. Tämän radio editin suurin heikkous on tuo ihme bleep ääni tuossa melodian päällä. En pitänyt siitä yhtään. Rummut kyllä kuulostaa pirun hyvältä tässäkin, mutta jotenkin tuo melodia puoli ei toimi niin hyvin. Ja täytyy muistuttaa, että radio editeissä ei yleensä ole tuollaista puolen minuutin tyhjää jumputusta vaan ne yleensä loppuu siihen suurimpaan rytistykseen.
0   +1 +2
 
9
Outset 27.07.2004
No oot saanu ton kirotun ylikompuroinnin vekeen, jota ei kyllä siedä kuulla, jotain rajaa pitää olla. Hyvä, soi paljon siedettävimmillä tasoilla. Basariin kaipaisi lisää alapäitä, hiukan liian kevyt. Meikään nämä supistetut radio-editit iskee aina paremmin, mutta tässä on jotain mätää loppupäässä, niinkuin herra Lime totesi. Pelkkiä rumpuja ei jaksa radiosta kuunnella 20 sekuntia :/ Eipä tässä mitään suurempia moittimisia, kokonaisuudessaan jälleen hyvä suoritus. :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 28.07.2004
Alku matka menee mukavasti rullaten hyvänkuuloisten soundien merkeissä. Melodiat kuulostavat varsin hyviltä kyllä, mutta tuo itse melodialinja ei minuun vaan tunnu iskevän. Sounditkin ovat hyvin kunnossa, ehkä jotain pientä parantelua voisi tehdä, mutta muuten hyvä. Rummut toimivat, kick on ihan sopivan tehokas, hihattejakin löytyy tarpeeksi ja clap toimii myöskin hyvin. Rakenne aika lailla kunnossa, paitsi että radio editiksi tämä loppuu hieman erikoisesti, nopeampi loppu olisi varmasti sopinut paremmin, mutta kyllä se näinkin menee. Sisältöä biisistä löytyy tarpeeksi, vaihtelua myöskin. Sopivan mittainen biisi radioon soimaan. Kaiken kaikkiaan hyvän kuuloinen biisi, mutta tuo melodialinja vaan ei tunnu iskevän.
0   +1 +2
 
Fakap 30.07.2004
Radioversioks turhan pliisu alku. Niissähän on pointtina napata kuuntelijan huomio heti kun biisi alkaa. Bassline on mukavan energinen. Ton melodiakohdan viides ja kuudes tahti rikkoo sävellajia aika rumasti.. ei etteikö saisi rikkoa, mutta tässä se pistää korviin liikaa. Crashissa ihan liikaa kompressoria. Haikat on miksattu hyvin esiin. Toi piipitysliidi on aika hirveä. Biisissä ei oikeastaan oo mitään muuta tempaavaa huukkia kuin bassolinja. Lopussakin on jätetty miksausvaraa, vaikka kyseessä piti olla radioversio. Alkuperäinen oli parempi, siinä oli sentään rakenne kohdallaan.. radiokelposta tästä ei sais millään. Kun dancebiisejä kuuntelee radiosta, niissä on yleensä ensin tempaava intro ja biisi alkaa rullaamaan aika pian sen jälkeen. Niissä on myös selkeä loppu, tässä sitä on venytetty väkisin. Soundipuoli sulla on kehittynyt jälleen ison harppauksen. Se ei valitettavasti pelasta biisiä sen huonolta melodiamaailmalta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat