Merkurius (to)

Boozehill-oldies | 21.06.2004 | Trance
6:24

Noniin... Nyt sitte tällanen. Taitaa olla lähinnä kesäkiksu, mutta kuitenkin täällä nyt. Masteroinnin pitäisi nyt olla kohdallaan.

9.13   3178 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Ark 20.07.2004
Melodia oli loistava ja kickit myös. Olet varmaan nuorin joka teke näin loistavaa musiikkia \o/
0   +1 +2
 
spiritusandasper 19.07.2004
Tuosta wooosh clapista en pitänyt, sanottakoon se näin alkuunsa ja alun snarekikkailutkin hieman epäilyttävän kuuloisia. Muutenkin sun pitäs saada hiottua tota alun melodia linjaa vähän paremmaksi, kuitenkin tuossa kun sitten tuo pääliidi pääsee vauhtiin, toimii se hyvänä taustatukena kyllä. Biitti on ihan hyvässä jamassa kyllä pääosin. Soundaa loppujenlopuksia aika mukavalle tämä biisi. Hiukan rakennetta muuttamalla ja tiivistämällä tätä biisiä toimisi meikäläiselle paremmin. Jokatapauksessa aika hyvää matskua. :)
0   +1 +2
 
9
DjLime 07.07.2004
Heh, melodioista tulee mieleen jurgen vries. Se on ihan positiivinen asia. Empä jaksa nyt mitään kovin perusteellista kommenttia heittää, kun aika hyvin on jo kommentoineet tuossa aikaisemmat. Kuitenkin hienon kuuloinen biisi. Ehkäpä turhan perus trance biisi siinä mielessä, että mieluusti kuuntelee, mutta ei kuitenkaan ole niin iskevä, että jaksaisi jammailla tai että tämä jäisi power playhin. Hyvä biisi kuitenkin. Soundeista ja toteutuksesta pisteet.
0   +1 +2
 
9
protec 04.07.2004
Biisi alkaa tosi kivasti. Clappi on mielestäni aivan liian kovalla, ja samoin potku. Itse pidän vähän pienemmällä potkuilla varustetuista biiseistä. Mutta eipä se nyt niin kauhean paha ole loppujen lopuksi. Kyllä on pakko myöntää että äijä on kehittynyt aivan eri tasolle sitten viime kerran kun kuuntelin sun biisejä ja on persoonallisen kuuloista, ei tule heti mitään samantapaista biisiä mieleen kyllä. Ei tämä ihan mun tyylistä musiikkia ole, mutta kyllä tästä ysin voi antaa. Sen verran hyvin tehty tämä kyllä on. Jatka samaa rataa :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 03.07.2004
Melodiat varsin hyvän kuuloiset tässä, hyvä melodialinja, mutta bassolinjaa saisi korostaa enemmän kun se ei oikein tahdo kuulua taustan takaa. Tuo soinnussa soiva synasoundi, joka tuossa hyppii, on muihin melodioihin verrattuna liian kovalla, ja kuulostaa muutenkin liian vähän efektoidulta. Rummut ihan hyvät, mutta kick saisi olla tehokkaampi, ja jotkut hihatit saisivat olla hiljemmalla, ja clap samoin myös hieman hiljemmalle. Rakenne hyvin kunnossa, sopivan pitkä biisi, ja sopivasti vaihtelua. Kokonaisuudessaan varsin hyvin onnistunut biisi, mutta se lopullinen hiominen ja kunnon iskevyys tässä jää kuitenkin vähäiselle, mutta muuten siis hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Cerefi 03.07.2004
Alkukiksuttelua en olisi jaksanut enää yhtään pitempään, se oli suoraan sanoen rasittava. Mutta kun se jää taustalle, jonne se sopiikin paremmin, tämä kuulosta todelliselta kesäbiisiltä. Rumpukomppiin soisi ajoittain vähän vaihtelua, mutta melodia on todella loistavan mukaansatempaava ja 2:19 alkava soundi, olkoon mikä huvittaa, laittoi minunkin pääni liikkumaan sen tahtiin. Tästä voin sanoa sen verran, että tämä on viimeisen päälle hiottua ja huolella tehtyä perustrancea, jossa häiritsevät vain soundien pienoinen fruitymaisuus ja yksitoikkoisuus, ja ehkä alun introsoundi.
0   +1 +2
 
elica 01.07.2004
Hyvältä perustrancelta kuulostaa. Soundivalinnat ovat vain liian loppuun kuluneet. Monipuolisuutta pitäisi saada myös lisää. Lisää elementtejä sinne sun tänne tekisi hyvää. Mutta muuten on kyllä ihan hyvä tuotos. Tälläistä "bilehile" kamaa jota itse en jaksa paljoa kuunnella mutta uskoisin että monen kaverini autossa jumputtaisi juuri tämä biisi. Osaat asiasi, ja hyvin!
0   +1 +2
 
10
Avara 01.07.2004
Jos mies tekee 13 vuotiaana tällaista musiikkia niin mietimpä vaan että millaista teet aikuisena. Levytyssopimus on jo varma :P
0   +1 +2
 
8
Zimayo 29.06.2004
Ihan perus laatu trancea. Haitsut toimii hyvin. Alussa kickit vähä häiritsee yksinkertaisuudellaan mut ku basso lähtee mukaan ni rupee toimii. Melodiat on iha hyvät vaik soundit on kuluneet. Masterointi ja miksaus on kohallaan.
0   +1 +2
 
10
Avara 24.06.2004
Tähän mennessä selvästi paras kappaleesi. Erittäin mahtavaa trancea :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat