Guàranté [short mixdown]

Boozehill | 05.03.2006 | Trance
3:15

"saman tyylinen ku toi larry 54 mountain tai jotain" -Hypec :D Voi pitää paikkansa, Hypec tekee myös biisistä remixin, ja itsekkin ehkä pitkän miksauksen,jos kommenti on tarpeeksi tyydyttävää ;) kannattaa ehdottomasti kuunnella!!

9.33   1033 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=192174
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tommy Loose 04.05.2006
Hemmetin hienoa disgo bobbista! Melodiat kivoja ja kyllä tän tahtiin niksauttas lannenivelensä.
0   +1 +2
 
10
Fakap 06.03.2006
Tää biisi yllätti positiivisesti. Tää on melodioiltaan ja tunnelmaltaan valovuosia edellä monista sua vanhemmista tekijöistä. Toi taustalla pauhaava sahachordi pitää äänimaailmaa hyvin hallussaan ja on tosi raikkaan kuuloinen. Ehkä jonkun mielestä noi tiluliluriffit on vähän lapsellisia, mutta kyllä ne sopii tähän. Sopivampi genre olisi eurotrance.

Biisin paras kohta on ihan ehdottomasti 1:07 kohdan liidi. Lisäksi rakenne on yksinkertaisen toimiva, mutta silti sopivan vaihteleva. Varmasti tästä löytäis jotain haukuttavaakin jos väkisin haluaa ruveta etsimään, mutta biisi on yleistunnelmaltaan liian hyvä siihen.

Parasta tässä on se, että tää on täysin korruptoimatonta kiksua, ikäänkuin heijastuma kymmenen vuoden takaisesta eurotrancen vallankumouksesta. Täysin puhdasta euromelodiaa hitaalla dancepohjalla jättäen pois kaikki nykytrancen muoti-ilmiöt. Toivottavasti sä et koskaan tule sortumaan liikaa niihin.

Ilkka Jahnukainen lähetti terveisiä, biisi vakuutti hänetkin.
0   +1 +2
 
Deep Cold 05.03.2006
Tässäpä vasta melodia voittoinen biisi. Soundit on kyllä hienot. Kappaleesta olisi saanut pidemmän koska sen verran soundeja ja melodoita löytyy. Pidemmän version myötä kappale olisi saanut enemmän aikaa rakentua, koska nyt kaikki elementit hyppäävät sekaan samantien. Tätä voisi kuvailla 3min pituiseksi energia pläjäykseksi tai jotain :D Mutta katotaan ilmestyykö vielä pitempää versiota tai muuta ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat