Evil Witch

8:19
9.50   633 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Pohjois-Korea 03.05.2010
Alun bassosaundi on aika jumalainen. Toi soitin kerrosten lisääminen on tietty aika hyväksi todettu, mut jotenkin jättää vähän tyhjäksi. Vokaalit on kyllä helvetin kiehtovan kuulosta määkimistä. Tulee etäisesti kurkkulaulanta mieleen tästä. Ei ole oikeastaan rankka tää kipale, vaan sellasta omintakeista herkkyyttähän tästä aistii. Kaikki kivat yksityiskohdat ja pörinät tukee ihan vitun hyvin kokonaisuutta. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
Coivisto 04.08.2007
Nyt alkoi tulla sitä Doomin tunnelmaintia ja kylmyyttä.

Varsinkin noin puolivälissä siirtymä oli erittäin onnistunut
Ei tämäkään mikään mestariteos ole vaan jää aika pitkälti tausta musiikiksi ilman vangitsevaa tunnelmaa. Mutta mielestäni tässä on paljon parempia ideoita ja sävellys kokonaisuudessaa oli jylhä. eli siis hyvä asia Doomissa

Mahtava feidaus varsinkin kun on demon lopetus biisi
0   +1 +2
 
Nopeampien biisien jälkeen Evil Witch toimii loistavasti lopetuksena kaikessa laahaavudessaan ja synkkyydessään. Ehkä helpoimmin sisäistettävä biisi näistä kolmesta kertsin hienon melodian takia ja biisi jää helpommin päähän kuin edelliset. Myös laulu toimii ehkä tässä paremmin.
Tämä biisikään ei kuitenkaan toimi niin hyvin yksinään, mutta demo kannattaakin kuunnella kokonaisuutena jolloin tunnelma on taattu.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat