Maniczusthra

BROKENBLISS | 29.07.2004 | Hard Rock
4:02

V: Teron sävellys, Pekan teksti Nyt uidaan syvissä vesissä. Tämä on promo-CD:n synkin biisi ja oikeutettu päätösraita. Hyvää yötä piltit! Säkeistö ja kertosäe, puhumattakaan väliosasta ovat hieman eri maailmoista, mutta istuvat yhteen jollain sairaalla tavalla. Manic taisi olla järjestysluvullisesti toinen niistä biiseistä, joita BB alkutaipaleellaan nauhoitti. Sittemmin biisi on soitettu Huutaja-Janin liikkuvaan studioon sisään vissiin kolmisen kertaa uudestaan.

P: Taas kerran seinät olivat puristuneet minuun kiinni yön aikana. Naapurin juoppopariskunta ilmeisesti yrittää suurentaa 18m2 yksiötään meidän puolelle. Biisin tarina kertoo kaverista, jonka vanhemmat menehtyivät onnettomuudessa jannun ollessa vielä esi-teini. Siihen saakka kaveri oli elänyt pelkästään vanhempiaan varten ja vanhempiensa armosta. Maanis-depressiivisyydessään hän eristäytyi perimäänsä vanhaan taloon, eläen kuin sika, toistaen samoja rutiineja vuorokaudesta toiseen, rakentaen tuskasta tulivuorta sisälleen. Ainoa hetki jolloin jamppa tunsi elävänsä oli
yöt, jotka hän käytti uhri-rituaaliinsa vaanien satunnaisia yökävelijöitä raivon kohteekseen. Kappaleen nimeen sain idean Nietzschen "Näin puhui Sarasvuo" -kirjasta.

8.77   9992 kuuntelua

Kappaleen sanat

One act equals one breath
Forgotten in a wink of an eye
In my mind I´m innocent
In my mind I haven´t done a thing

Waking blind folded each morning
Eyelids carry the weight of pose
Weighty respiration feeds battered organs
Rooted means lead me though corridors

One act equals one breath
Forgotten in a wink of an eye
In my mind I´m innocent
In my mind I haven´t done a thing

These cold and damp ancient walls
Heritage to nourish existence
Flopping down to impure stone tiles
Silently aspiring for the dim of the night

Who´s to blame I´m like this?
Who´s to say what I am?

Who´s to blame I´m like this?
Who´s to say what I am?
Who´s to blame I´m like this?
Who´s to say what I am?

One act equals one breath
Forgotten in a wink of an eye
In my mind I´m innocent
In my mind I haven´t done a thing

Slowly creeping thru thick scrubland
Branches lashing from face to feet
Body loaded with brutal unleashed fury
Street light shadows prove desperate play

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Paaaavo 10.01.2021
vaikka näin myöhässä (pare myöh ku ei koskaan) tarvii myöntää et esittelytekstit on kyl kohillaan, siit pisteet, virkistävää, musaki stnan hyvää, eipä täs muuta, rakantava 'ritiikki on hukassa.
0   +1 +2
 
Benii 09.02.2010
Laulaja muistuttaa jotenkin James Hetfieldiä, mutta hyvällä tavalla.
0   +1 +2
 
Tommi T 17.06.2009
Moi, Uusi maailmanlaajuinen musiikkikilpailu on avautunut! Etsimme uusia loistavia kappeleita ja vuoden lopussa valitaan The Best New Song in The World 2009.

Lue lisää http://www.thebestnews...
0   +1 +2
 
10
eihort 13.11.2006
Mukavan kekseliäs alku kitara herättää heti.tulee melkein eddie mieleen.Ja biisin tempo on just sopiva.Rouhii menemään tosi tiukasti.keskivaiheen taantumisen ois voinu jättää yhteen kertaan,ja runtata suoraan loppuun!
0   +1 +2
 
10
kartiksen rock 05.10.2006
mhatavaa vääntöä, tuota kun kuulisi jokapäivä radiosta niin oksat pois ja pala latvaa..
0   +1 +2
 
8
Gino Thomas 18.08.2006
Karkeasti kärjistäen: Herra Hetfield kokikin musiikillisen herätyksensä Seattlessa 1990-luvun koittaessa, eikä 1980-luvun rässimetallihurmoksessa. Moinen vaikutelmahan tässä väkisinkin syntyy. Sopii ottaa itseensä - kehut on suunnattu nimenomaan mainittujen vaikutteiden yhdistelijöille. Edelleen mainitsemisen arvoista on välillä ilmennyt hidastelu, joka tuo sopivaa vaihtelua muutoin aika murean rouhimisen sekaan.
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 15.12.2005
No johan tuuppaa tanakkaa kamaa.Todella asennepitoista jööttiä on aina ilo kuulla.Laulajalla on todellakin tutuhko fraseeraus ja soundi äänessään.Huonomminkin asiat voisi olla:)
Biisi itsessään on makee sekoitus metallia ja olen kuulevinani lieviä grunge otteita myös.
Tämä panee kyllä osallistumaan diggailuun suurella sydämmellä.Näitten herrojen aikaisemmat bändiviritykset antavat kyllä luvan odottaa tiukkaa ja huikeaa suoritusta.Ja sitä on myös saatu isolla vaihteella:)
0   +1 +2
 
9
INGORTHOR 20.09.2005
Joo pojathan soittaa harvinaisen hyvin koottua jämäkkää rokkia!!! Laulajasta tuli heti mieleen Metallican laulu, mutta mitäpä se haittaa...
0   +1 +2
 
9
cheez 29.07.2005
tulee jotenkin Alice in Chainsin Them Bones biisi mieleen. en tosin tiedä, että mistä se johtuu. Junttaavat kitarat ovat aivan luksusta ja laulajalla on todella hyvä ääni. Kitarasoolo on myös aika kova. Tällaista kyllä kuuntelee todella mielellään!
0   +1 +2
 
9
R.i.p 11.07.2005
hyvä soundi laulu vähä liian heavymäistä kappaleeseen nähden mut tykkäsin todella paljon
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7

Viimeisimmät kuuntelijat