Electrical

4:13

Purukumisähköistä vokoderihumppaa. Olisin kiinnostunut saamaan palautetta erityisesti miksauksesta.

8.73   7376 kuuntelua

Kappaleen sanat

SPOIL-warning: Monet tahot ovat kuulleet kappaleen vokoderilyriikat täysin omalla tavallaan ja versiot ovat usein olleet varsinaisia (erittäin omaperäisiä) lyriikoita hulppeampia. Suosittelen siis kuuntelemaan kappaleen ainakin kerran ennen näiden lyriikoiden lukemista. Kiitos.

--

Electrical Man
Electrical Man, Electrical Body, Electrical Groove
Electrical Groove, Groove, Groove, Groove

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
*Storm* 04.01.2007
tää on erittäin hyvä bändi. kannattaa jatkaa niin kauan ainakin että pääsee studioon erittäin hyvää musiikkia.
0   +1 +2
 
9
_whisper 26.11.2006
Kaunista. Sanon tähän samaan että on khyl hieno sivu.
0   +1 +2
 
9
Olzo 06.10.2006
Iloista psykedeliaa. Hienoja melodioita. Hyvä rakenne sillee et ei tod alkanu puuduttaa missään vaiheessa vaan mielenkiinto pysyy yllä loppuun asti. Jos mulle jotenkin käsittämättömällä tavalla tulisi valta ja kyky tehdä mitä tahansa niin kokeilisin tähän biisin sellaista acidimpaa bassoa, semmosta vähän nestemäisen kuulosta u know q=) Mutta siis ihan mahtavahan tämä on näinkin!
0   +1 +2
 
9
väy 13.08.2006
No ainakin vaikutteet kuuli hyvin kun biisin jälkeen ne katsastin. Ei sillä ettei biisissä mitään omaa olisi.
Vaikka en paljon tämmöistä kuuntele niin tykkäsin kumminkin. Vähän kokeellista ja mukavat soundit.
0   +1 +2
 
8
Yliolli 14.07.2006
Ihan ookoohan tää oli vaik en tämmöstä musaa kuuntelekkaa:) Rummutki oli ihan kivat:P En mä nyt muuta tähän hätään osaa sanoo:) Mut iha kelpo tekele.
0   +1 +2
 
9
ivalo 05.05.2006
Todella hienosti tehtyä tavaraa, hauskasti retroakin. Ei mulla ihan kympillä jalka alkanut vipattamaan mutta tyylilajissaan hienoa jälkeä. Tätä on taidettu hieroa tovin?
0   +1 +2
 
9
musicman85 29.04.2006
keväistä, hyväntuulista musaa. näin yöllä kuunneltuna piristää mukavasti. vaikken ole mikään konemusan ystävä enkä niin osaa sanoa mitään kovin järkevää, voin hyvällä mielellä sanoa että sie osaat! pro-tason elektronista musaa.
0   +1 +2
 
8
aavikon.neito 09.04.2006
Ja Vol.. Toi "syna sekoilu" sai mut raivostumaan.. Muuten todella kiva kipale,mutta jotenkin tollaset riipivät korkeat äänet on todella yleisiä kone musassa joka on ehdoton miinus..
0   +1 +2
 
8
dbgirl 08.04.2006
Pirteästi lähti käyntiin, kuin avaruusalus olisi lähtenyt. Pimputusta, olisin tykännyt hieman eri melodialla. Nyt se tökki aikas pahasti. Selkeästi päämäärätietoinen, etenee kohtuuvauhtia päämäärää kohti. Ei käydä edes pissatauolla, ja siksi on hieman kireä ja ahdistava tunnelma. Loppuu tylsästi. Melodia on kyllä mieleenjäävä, mutta ei mullista maailmaa. Olisi kyllä pitänyt kun kerran Marsiin oltiin menossa. Ok sanat. Kuulin että sanotaan "Nyt sekoo koneet" ja "Nyt sekoo pää" ennen kuin tarkistin sanat! Se olisi aika paha juttu avaruudessa. Miksaus on onnistunut, paitsi että on ehkä hieman liian yhtenäistä. Jokin olisi saanut korostua enemmän.
0   +1 +2
 
9
ivan 04.04.2006
Mielenkiintoiset saundit. Tulee mieleen joku hyvä tietokone peli, ei mitään tasohyppelyä. :) Miksaus puolella kaipaisin bassoa lisää, erityisesti tultaessa näistä välikohdista, joissa rumpuja ei kuulu, takaisin saisi basso olla massiivinen. Muuten miksaus kuulostaa hyvältä. Hienoja melodioita ja variaatiota on. Todella energinen ja ammattimaisen kuulonen, ei ole mitään "purkka" saundeja.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat