Charlize

3:41

Vähän eurompaa jytää tällä kertaa. Vaikutteita otettu tahattomasti mm. Dallas Superstarsin suunnalta. Biisi oli alunperin seitsenminuuttinen löysähkö tranceilu, jonka sitten tiivistin kompaktimpaan ja iskevämpään pakettiin. Miksauksessa on haettu myös aikaisemmista biiseistäni puuttunutta tasapainoisuutta, joka toivottavasti näkyy lopputuloksessa.

Kuten aina, sinun mielipiteesi on tärkeä. Kommenttiboksi on avoin kaikenlaisille tuntemuksille. ;)

9.31   1990 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
StarScape 19.01.2006
Huhu, tuo 0:26 alkava sivumelodia on biisin koukku, jonka takia biisistä innostuin :) Muutenkin ihan mukaansatempaava kipale.
0   +1 +2
 
8
DJ Mihailov 13.01.2006
Aika metka biisi täytyy myöntää jälleen. Jotkin saundit tosin kuten crash hiukan häirihti korvaani ja jotkin melodiat eivät olleet ollenkaan sopusoinnussa toisten saundien kanssa esimerkki 2:02 alkava liidi. Pää melodia sen sijaan oli hyvä. tuo liidi siis ainut miinus mitä biisistä periaatteessa löysin. Muuten todella popittavaa kamaa.

Keep going!
0   +1 +2
 
9
T-Sync 11.01.2006
jeps.. kicki on hyvän kuulonen heti alusta lähtien. jänniä "voksuja" oot löytäny tohon =). melodiat nousee iha hyvin sieltä. basso on vähän kevyen kuulonen, mutta eipä se kai kovin paha juttu ole. raikkaan kuuloista kylläkin.
aika ilmavan kuuloista kevyttä menoa. suvannon jälkeen alkaa hyvän kuuloinen liidi. miksaus ja muu on hyvää ja tuo voksusample nostaa pisteitä. 9
0   +1 +2
 
Vespe 07.01.2006
Kuten aiemminkin sanoin, tästä tulee 90-luvun biisit melko vahvasti mieleen :) tuo on siis ainoastaan kehu :p

Lähinnä tuo tunnelma on sitä ysäriä, muuten biisi on ainakin minun mielestä paikoitellen todella persoonallisen kuuloinen, jonka muistaa vielä myöhemminkin.

Hyvä biisi, siitä ei pääse mihinkään mutta jotenkin tästä puuttui semmoinen koukku. En saanut melodiasta kiinni ja biisi loppui vähän yllättäin.

Jotenkin ristiriitainen kokonaisuus; Miksaus ja kaikki muutkin toimii todella hyvin, sekä biisissä on oma persoonallinen soundi mutta silti siitä puuttuu se koukku. Tykkäsin kuitenkin tosi paljon :p

Anyway, ainakin sinun projektisi aloitti 2006 vuoden mallikkaasti ;)
0   +1 +2
 
8
termite 07.01.2006
Jep eurompaa.. Genre on kyllä lähempänä eurotrancea kun melodic trancea.
Basso lähtee ysäri offbeatilla liikenteeseen basson ja melodian yhteispeli ei jotenkin toimi se on liian ykstoikkonen.Melodiat on ihan hyvän saundisia mutta riitasointuja on havaittavissa. Cläpy on mun makuun ihan liian suoraan kirjastosta vedetty reverbiäkään ei juurikaan ole käytetty.Dallas superstars tyyliä en kyl löytänyt tästä ettimälläkään. Biisissä on paljon hyviä juttuja.. hyviä efuja, mut mun makuun vähän hiomattoman kuulonen timantti.Tos breikis on biisin paras kohta. Breikki tulee sisään siistillä saundilla ja muutenkin breikki on toteutettu ihan kivasti mut hiontaa vaan.
0   +1 +2
 
10
Imp 06.01.2006
ainoo asia mikä jäi kaivamaan oli juurikin tämä biisin pituus..toisen nostatuksen jälkeen ois kaivannu viel lisä juttuja että ois ollu aivan loistava. mut miksaukseltaa ja muutenkin on loisto kamaa :)
0   +1 +2
 
10
Kassu Vahvasound 04.01.2006
IHANAA SANON MINÄ!
0   +1 +2
 
10
Kare_ 04.01.2006
Ai hitto. Uus laitteisto on kyl tuonu sen viimesen syvyyden tähän saundiin.
Ei kyl tiä mitä sanois ku että potkii. :D Vähän hassulta kuulosti tuo melodiakulku aluksi mutta siihen kun sisälle pääsi niin hyvää pullaa se on.
Noi helivoksut kivoja kanssa. Kaiken kaikkiaan pirun hyvin toimii ja miksaukset sitä luokkaa että aaaaaah.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta