San Diego (Von Routen Remix)

C-4 | 13.06.2005 | Trance
5:46

Kiitokset Von Routenille remixistä!

9.04   10128 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

DJ Smash 03.08.2006
Kiva basso :) Kiksu paukkuu ihan kivalla voimakkuudella tässä kappaleessa. Kivan melodinen kappale ja etenee ihan kivalla temmolla. Melodian tullessa huilumaisella äänellä menen ihan sekaisin, se vaan kuulostaa niin hyvältä :) Muta miksi breakdownissa melodia on pätkitty? Ei siinä mitään, toimii ihan noinkin mutta olisin mieluummin kuullut sen kokonaisena tuon synamelodian. Mutta ei siinä mitään, tämä on todella hyvä versio tästä klassikkokappaleesta. Keep on rolling ;)
0   +1 +2
 
7
dbgirl 08.03.2006
Jotenkin ei vain nappaa sitten yhtään. Sori. Ei tämä mikään kehno silti ole.
0   +1 +2
 
10
tiasma 09.08.2005
PARAS kuulemani biisi!!!
0   +1 +2
 
8
Jammin Benjammin 29.06.2005
Ihan makee kiksuralli. Snadisti liian daddy dj melodiasoitin.. 2.25 kohilla tulee makee syna! Kesäistä kamaa:)!
0   +1 +2
 
8
TomiS 23.06.2005
Kivasti alkaa. 0:20-1:15 välillä on suorastaan helmee menoa. Huiluleadista tulee vähän eri fiilis biisiin, vähän semmoinen Peter Pan meininki. Breikki tippuu makeesti sisälle, vaikkakin loppuu liian nopeasti. Sitten onkin aika peruskamaa: Alkuperäistä melodiaa, mutta sekavammalla meiningillä. Kolmesta minsasta eteenpäin on jotain arpeggioita sun muita sekoiluja jotka vähän sotkee kuvioita. Hieman paremmin ehkä olisi toiminut vähemmällä variaatiolla enemmän progemaisena. Nyt eri osat on liian erilaisia ja jatkuvuus kärsii. Noilla ihan lopun soundeilla saisi muuten jo kivan chilliversion kasaan.
0   +1 +2
 
10
DJ Psyche 17.06.2005
Hienoo et noi moni tekee remixejä, tää ol tosi hyvä, tollast hard trancee tos alussa luulisin ja sit tulee se kunnon jakso, mut kiitokset Von Routenille tästä biisistä, mut kyllä originaali san diego on paras!
0   +1 +2
 
9
tejeez 16.06.2005
Kiva remix tämäkin joo. Tämän ois kyl voinu saada lyhyempäänkin mut eihän se pituus mitään haittaa. Hyvä.
0   +1 +2
 
9
nkossu 14.06.2005
taa oli kyl paras naista, pari bps lisaa ni ois ollu viela parempi ;). diggailin kovasti. breikki kohta heratti huomion jo aika aikasin ja siita asti kuuntelin innolla =D ja kuuntelen vielakin.

saastelen silti viela kymppia ehka jotain oisi voinut olla viela paremmin?
0   +1 +2
 
8
Holmström 13.06.2005
Remixit on aina ennen ensimmäistä kuuntelukertaa täynnä odotusta... Niin monen monta miljoonaa kertaa levykaupoissa pyörittänyt lättyä käsissään ennen ostopäätöstä ja tietty kriittisesti funtsaten että kenen mixaamana... Jos tekijänä tuntemattomampi hahmo... sitä mielenkiintoisemmaksi menee...
No tässä casessa ei niin tuntematon Von Routen täältä mikseristä... Kun tuo heidän "Shriek" on yksi suurimpia huippuja tällä taajuudella ! Joten odotukset olivat liiankin kovat minulla...

No tämän pienen alustuksen jälkeen lyhyesti: Tempo läjähti liian hitaaksi alkuperääiseen verrattuna. Hyviä ideoita tässä mutta kokonaisuus ei nostanut suurempia tunteita muuta kuin teknisellä puolella koska soundit olivat erittäin puhtaat ja todella hyvin tuotettua ja... sille pisteet !
Jotain jäi puuttumaan jota en nyt saa irti että mitä... Liputan tämän biisin orginaalin puolesta ja täysillä, mutta tutkitaan tuo toinen remix...
0   +1 +2
 
DjLime 13.06.2005
Melko gaypop remix suoraan sanoen. Jotenkin kuulostaa siltä "pakollinen kikkailu" remixiltä, joka joka biisistä täytyy tehdä. Tietysti tämä dancemaisempi näkökulma tietysti puree siihen kaikista nuorimpaan ryhmään paremmin ja radio kuuntelukansakin pystyy tätä jammailemaan liikaa ajattelematta. Tuo melko aidonkuuloinen flute on tosin tässä erittäin kauniin kuuloinen.. harmi vaan, että se on ainut hyvä osa tässä. Ei tämä kyllä kovinkaan vakasvasti haasta alkuperäistä tai mark veran remixiä, mutta kaipa tälläkin on kuuntelijaryhmänsä.. minuun ei vaan uppoa yksinkertaiset peruskikkailuremixit.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat