Ambition

Casual Street Band | 19.10.2004 | Jazz
4:42

Ambition-levyn nimikkobiisi - biittijazzia. Helillä (laulaja) oli pikkaisen flunssaa alla, pahoittelen.

sax: Juha Repo
viulu: Päivi Rauhamaa
sello: Aliina Mäkitalo

#11 / Ambition

9.44   5799 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
keitsi 17.05.2006
Hyvin soitettua, hyvin purkitettua, hyvin valmista.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 04.05.2006
olipas taidokasta soitantaa. Laulaja laulaa mukavasti Erittäin rentoa ja mukavaa musiikkia kesäpäiville!!
0   +1 +2
 
Eisenstang 10.03.2006
Toimii, svengaava poljento.
0   +1 +2
 
9
mape75 21.06.2005
WOW, hienoa musiikkia! Täysin radiosoitto tasoista kaikinpuolin. Laulajalla mahtava tunnelmallinen ote jotenkin tuli kemopetrol väkevästi mieleen, (ei huono seikka). Groove oli mahtava ja jos soittajista ei olisi tullut mieleen jo jokin aiemmin kuultu olisin antanut 10+ pistettä.
0   +1 +2
 
10
Brisco 06.03.2005
Vihdoinkin löyty mikseristä OIKEETA musiikkia.. loistavalla meiningillä tehty biisi. Musasta huokuu läpi elämää ja biisi ei ole kerralla läpi kaluttavissa. Laulaja oli ehdottoman Bueno ja skebat loihti tossa alkutaipaleella hienoja fiilareita. En keksi tästä sitten oikein mitään pahaa sanottavaa.. keep your rocks rollin' guys.
0   +1 +2
 
10
J.cotton 23.02.2005
Sävellys on kaunis. Kerto hipoo täydellistä, loppu tarjoaa lieviä palautuksia maan pinnalle. Laulajalla on upea ääni, se on sopivan pinnassa ja myös myös miksaukseltaan herkän kuulas. Olosuhteet huomioiden täyden kympin arvoinen kappale.
0   +1 +2
 
9
rawhead 12.02.2005
Mahtava lauluääni laulajalla. ja tyyli edelleen sitä CSb:n persoonnallista.. hmm, ehkä ennen sitä loppufeidausta, "jazzhahtavampi" kohta oli mielestäni tarpeeton... mutta sehän on vain minun mielipiteeni. Mutta kivaa kesäistä kuuneltavaa näin talven pimeyden keskellä :D
0   +1 +2
 
9
Jazzmaster Flex 04.11.2004
Onpas kumeaa ja komeaa materiaalia. Harvoin näin laadukasta musiikkia täältä löytyy. Soinnutukset on kerrassaan iskeviä, biisi ei tunnu ollenkaan kulutetulta missään vaiheessa. Edellä olevissa kommenteissa on mainittu kaikki asiat joita minä olisin tästä kommentoinut joten jätän tämämn kirjoittelun tähän.
0   +1 +2
 
9
zood 29.10.2004
Varsin onnistunutta tunnelmointia. Tuo soolokohta jotenkin vähän tökkii, siitä puuttu jotain, jotenkin se ei vaan lähtenyt, rummut olis vähän enemmän voinut tukea sitä, ne oli ehkä vähän liian tylsät siihen kohtaan, rummutkin olis vähän voinu jamitella ja tuoda vähän sellasta menoa siihen sooloon, vai mikä ihmeen bebob pätkä olikaan. Mutta noin yleisesti ottaen ihan hienoa musisointia ja tällaista kuuntelee mielellään. Tuo kitaran tuoma bossanovatyylinen rytmi alussa on aivan mahtava, siitä väliosasta vai oliko nyt sitten kertsi en oikein pitänyt, kun sellanen sambailu katos kokonaan, sitä vaan odotti että alkais nyt taas se perusosa. Mutta sekavasta arvostelustakin huolimatta nam
0   +1 +2
 
10
Antti Kaukomaa 23.10.2004
Upeeta sounturaknnetta. Kun biis alkaa sen skittaintron jälkeen aukeen, foni-kitara unisonilla ja sitten komppi -- sen jälkeen koko bändi ja homma aukee aivan tavattoman hieneoihin sointuihin ja maisemaan. Ja laulu --joka on ollut vähän teidän akilleen kantapää (sorry vaan solistille) tomii tässä myös tavattoman hienosti.

In the place of ...homma lähtee hienosti lemmenlaivamaailmaan mutta palaa sitten komeesti taas kotiin ja ikäänkuin kasataan soinnutuksella ja hienolla foni-skittastemmalla takasin kasaan. Hienoa tällainen avataan--ja taas kiinni homma.

Ja entäs sitten soitto. Tämä groovaa tavattaoman hienosti. Ei mitään mättöä vaan niin että bändin jäsenet tietää roolisnsa. Basisti soittaa hiensti ja vähäneleisesti ja pitää pohjat kasassa. Ja viulusettiarrit on kanssa komeet.

Sitten sitten -- se bebpb pätkä oli nyt turha musta. Sorry vaan. Mun on PAKKO rokottaa siitä ponga. Ihan jees soitettu mutta ei sitä olis tarttenu tonne vetää. Hyväkin suklaa on pahaa pastan seassa.

Tosin sen bebobharharetken jälkeen pasta taas maistuu. Kyllä soitto on hienoa kun se on kaunista.

biipoppivirheestä huolimatta annan kympin (vaikka ...)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat