No One - Nothing

Chaos Infinitum | 06.08.2006 | Death Metal
5:21

Retracing Mortality EP:n aloitusraita.

9.34   8280 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
MJ Antipope 14.05.2007
No nyt löytyy sitten enemmän sitä kaipaamaani kehittelyä. Soittopuoli on jälleen tiukasti otteessa.
Biisi läsähtää kuin maihari naamaan, eli mainio valinta aloitusraidaksi. Muutenkin vauhti pysyy hyvin yllä koko biisin keston, muutamalla breikillä maustettuna. Hieman alkoi mietityttämään tuo noin puolen minuutin mittainen biisin kuoletus, että sopiiko se tällaiseen aloituspläjäykseen? no, taitaa olla makuasia.
0   +1 +2
 
9
SixDegrees 21.01.2007
Ei helvetti miten hyvää paskaa.! Meshuggahit on tosiaan kuunneltu eikä se haittaa ollenkaan. Kitarat ja rummut murskaa allensa. Taitaa olla niin että CI on tämän vuoden kovin bändi ilman levytyssopimusta nyt kun tuo Dauntless meni sellaisen hommaamaan
0   +1 +2
 
10
will 4 my ID 18.01.2007
Alkuryöpytyksen jälkeen alkava riffi on perkeleen hyvän ja murskaavan kuuloinen! Hyvää jytyä muutenkin kaikin puolin, mosh!
0   +1 +2
 
10
lavascale 27.03.2008
ainakin soitto sujuu \,,/ saunditkin ihan hyvät, biisi teknisesti hyvin rakennettu ... paljon mielenkiintosta materiaalia sisältää tämä :)
rummut ja kitara erityisen loistavaa, samoin laulanta ... tykkään tuosta solistin äänestä, persoonallista ja kolahtavaa !
0   +1 +2
 
10
pettONE 10.12.2006
aivan mahtava, toi setti tossa 30sek kohalla ennen ku biisi lähtee kunnol käyntiin oli ihan törkeen hyvä ! :D
0   +1 +2
 
9
CJP 25.11.2006
Luulin tuntevani CI:n ja ajattelin CI:n olevan Dystopia lätyn jälkeen hyvin pitkälti kehityksensä päässä. Ei siten ettenkö uskonut musiikin kehittyvän, mutta ajattelin tyylin vakiintuneen yhtyeelle sen verran että suuria muutoksia ei enää olisi luvassa.

Olin väärässä.

CI:n Retracing Mortality paukautti yllätyksestä talosta ikkunat sirpaleina pihalle ja postiluukku läpätti irtonaisessa etuovessa vielä ainakin 20sec demon viimoisen raidan päättymisen jälkeen.

Retracing Mortality on uutta, kehittynyttä, kypsynyttä Chaos Infinitumia kuulostamatta kuitenkaan liian erilaiselta aikaisempaan materiaaliin verrattuna. Tämä on mahtava saavutus, sillä se on merkki siitä että yhtyeellä on kelkka oman tyylinsä suhteen tiukasti kontrollissa ja mahdollistaa tietoisen kasvun ja kaikkien sairaiden sisäisten ambitioiden toteuttamisen tulevaisuudessa. Vau, kirjottelen taidepaskaa.

No One - Nothing on hyvä valinta EP:n avausraidaksi, sillä se kuvastaa ehkä parhaiten (nooh Landscapen kanssa) juuri edellä toteamiani seikkoja. Heti ensimmäisestä sekunnista on selvää että nyt kaiuttimista jyrää uusi kehittynyt turbo-CI, vaikka noin puolta minuuttia myöhemmin ei voi kun todeta että "tää on nii See Iitä!". Mahtava saavutus tämäkin.

Biisissä on runsaasti tarttumapintaa ja mahtavan asenteikasta menoa. Tätä kun kuuntelee jossain kannettavassa soittimessa niin tekee mieli vetästä seuraavaa vastaantulevaa ihmistä ihan noin muuten vaan lättyyn ja niputtaa sen jälkeen naapurin puudeli 14cm x 14cm levyksi ja tunkea yläkerran luontoaktivisti opiskelijaretkun postiluukusta sisään. Biisi jakelee siisteihin pinoihin mistä uudessa CI:ssä on kysymys ja täytyy sanoa että rumpalointi on iso ainesosa tässä piristysruiskeessa. Ei auta kuin myöntää - rumpalointi varastaa ajoittain shown hyvinkin pitkälti. Riffit ovat silkkaa rautaa mutta rumpaloinnin jakamat rytmit pistää niskalihaksiin liikettä ja häijysti rymyävä basso huokuu tappotahtoa. Vokalisointi on biisissä hieman monotonista ja perushyvä tasoa. Noh, Landscapessa tuokin korjautuu.
0   +1 +2
 
9
Tuikka 09.11.2006
Todella kovaa tavaraa, täytyy myöntää! Monipuolista ja melko omalaatuista menometallia, jota jaksaa kuunnella. Taitoa löytyy kaikilta osa-alueilta eikä oikein pahaa sanaa tästä sanottavaksi löydä! Hieman jäi harvasanaiseksi tämä kommentti, mutta kun en pahemmin mitään kritisoitavaa tästä löytänyt.. Hyvä meininki!
0   +1 +2
 
9
Neppimise 19.09.2006
Mielenkiintoisen kuulosta matskua. Vähän tuo Pop-metal pisti ajattelemaan että tarjoillaanko sitä jotain tuhanteen kertaan kulutettua sointukiertoa höystettynä vähän äkäsemmillä rummuilla. Eipä ollut siitä kyse ei sitten lainkaan. Soitto kulkee varsin tiukasti ja soundipuoli hanskassa. Kitarasoolo oli ehkä hivenen hapuilevan oloista. Kokonaisuutena varsin hyvin toteutettu tekele alusta loppuun saakka. Plussaa hyvästä lopetuksesta.
0   +1 +2
 
highhypnotic 10.09.2006
Koukkua ja yksityiskohtia piisaa! Potkii mukavasti.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 22.08.2006
Riffit ja soitto loistokasta. Laulu kuulosti vasta kunnon huuto kohtauksissa hyvältä. Biisinä hyvä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2