Bora Bora

Chillkix | 18.11.2005 | Trance
4:23
9.42   1844 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
_whisper 15.02.2007
Mun mielest tos alus vähä särkee mut meldoia ok (tietysti) Nujuu mennää aika nopee melkee koko biisi ajan ja se vähän haittaa ku itte tykkään enemmän Chill/Ambiest mut iha ok biisi =)
0   +1 +2
 
10
Marazu 01.07.2006
Hieno biisi,kaunis melodia. sähkökitara taustalla on hyvänkuuloinen. :) Tällaista biisiä kuunnellessa hymy tulee väkisinkin kasvoille.
0   +1 +2
 
Aurisgale 22.05.2006
Tulinkin tänne tämän kuuntelemaan Juhan remiksin kautta uteliaisuuttani=) Kyllä soundaa tämä oikein maukkaalle ja piano on nami soundiltaan. Tilaa on käytetty kunnolla. Mukava draivi on biisissä kokoajan päällä. 3 minuutin kohdalla pelkkä offbeat ei miellytä korvaa ni paljoa yksinään ja välillä kläppi on vähän turhan innokkaan kuuloinen läiskijä. Perse ois kyl mukavan punainen tollaisen läiskäyksen jälkeen.

Pidän kyllä cläpin muodostamasta menosta. Mukavasti juha on saanut kyllä omaa omaan remiksiin. Pidän kyllä tästä originaalista hitusen enemmän, varsinkin kun soundi on hiotumpaa... en tiedä sitten jos saisi juha miksattua hitusen paremmaksi... mut joo... tätä biisiä tulin kuuntelemaan ja täytyy sanoa, että on erityisen hienoa kuultavaa:) Melodinen puoli ruokkii tässä hyvin minua...
0   +1 +2
 
10
flaa 09.05.2006
Omistaks sä Volkswagenin? ;)
0   +1 +2
 
9
Falcon 08.03.2006
varsin pirteä ja tuoreen kuulonen kappale. soundimaailma ja melodiat on mukavan ilmavia ja biisissä muutenkin hyvä tunnelma.
0   +1 +2
 
10
-Juha- 13.01.2006
Tässäpä myös erittäin mainio tekele! Harmi kun en ennemmin ole täällä pikaista vilkaisua kauemmin viipyny. Soundit ovat tässäkin erittäin hyvällä mallilla. Melodia erittäin kauniit ja samalla äärettömän vauhdikkaat. Hienoa kyllä näissä sun biiseissä semmoinen kaukainen haaveilu hempeys ja silti mukana on myös raakaa energiaa ja säröä.
Piano ja sen melodia toimii erittäin hyvin vaikkei ole maailman monimutkaisin. Tuo snare clapin tilalta tuo aina enemmän svengiä, vaikka kaikkiin biiseihin se ei sovi. Jep hienoa työtä tämäkin hempeä revitys. 9½
0   +1 +2
 
9
jace 07.01.2006
Todella hyvä ja tasapainoinen kokonaisuus, tykkään! Varsinkin piano oli mukavan melodista ja "sähkökitara" toi sopivaa lisäpotkua. Kyllä vaasassa osataan ;)
0   +1 +2
 
9
jarpat 18.11.2005
Mä en tästä "nykymusiikista" mitään ymmärrä ja olen aina painottanut sitä, että soitettaisiin soittimilla, eikä koneilla, mutta kyllä mun täytyy nostaa hattua koneillekin ja ihmisille niiden takana, jos lopputuloksena on hyvää ja etenkin tanssikelpoista "musiikkia".
Jaa-a, eipä olis Bobastakaan ensi näkemällä uskonu tulevan trance-fania vanhoilla päivillään. Kun tää biisi polkasee käyntiin, niin siinä sitä mennään heti sallittua kahdeksaakymppiä mittarivirhe huomioon ottaen ja meno on just niinku uuden vähän paremman auton kyydissä konsanaan.
Minä tykkään.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta