Magellan

Chronosis | 19.04.2004 | Melodic Trance
7:09
8.00   1412 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

K-83 10.07.2004
älä välitä oon viimest 7 päivää kuunnellu sun biisejäs eikä valituksen sanaa löydä aivan uskottaman hyvät melodiat löytyy en mitään vikaa löydä Kuningas musaa kertakaikkien jumalauta mutta kun ja jos luet näit tsekkaa sellanen täältä kun Project Mir : Above all
0   +1 +2
 
Stocco 20.04.2004
Aika samanlainen loppujen lopuksi kuin Exin, mutta vähän pehmeämmällä tatsilla. Kehitystä ei ole tapahtunut, mutta hyvältähän tämä on aina kuulostanut siitä asti kun minä olen kuunnellut. On näisä joku sellainen pieni koukku joka saa minut näistä pitämään.
0   +1 +2
 
7
a98 19.04.2004
vähän turhan nopeesti polkasi turhan euroksi. soundit on taas vaihteeksi top notch niinkuin aina :)
ja tuossa basson ja perkussion tulessa meno oli aika hyvä, tosin biisi starttaa aivan liian nopeasti ihme eurodance meiningiksi. ja melodiat ovat aavistuksen liian "helppoja" ja vaikka pidentämällä noita melodioita niin että joitain nuotteja olisi toistettu enemmän olisi saanut enemmän trance fiilistä..
eka breikki tulee aivan liian nopeasti, nyt tuntuu että rakenne on ihan jostain 90luvun eurobiisistä, vokaalit vaan puuttuu.

ja valitettavasti tuo melodia ei nyt sysäytä yhtään. ja biisi menee aivan mielettömäksi pääkohtien toistoksi, kun rakentelua ym ei ole mukana yhtään biisi ei kehity minnekkään vai samoja melodioita toistellaan. tylsien melodioiden ja todella huonon rakenteen vuoksi ei tämä nyt uponnut paljoakaan, mikä on valitettavaa koska tuotanto ja soundit ovat todella hyviä, niistä pisteet. musiikillisesti ehkä huonoin teoksesi ainakin viimeisen 8 biisin osalta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat