Firefly (Feat. Srj)

Cloudwalkers | 15.03.2006 | Eurotrance
4:25

JEH! Saimme vihdoin valmiiksi kauan aikaa olleen biisimme jossa laulajana on Srj. Biisiä on duunailtu reilu puolivuotta ja kyl pitäis toimiakki ihan malliikkaasti. Kiitokset Srj:lle lauluista.

8.86   4390 kuuntelua

Kappaleen sanat1. Säe:

I have to find you /
‘Cause your special to me /
There’s no need to hide you /
That you couldn’t be seen /

This is the only way /
To bring here the light /
You need only to say /
And be in my sight /

Kertosäe:

I can see the Firefly glowing in the sky /
Bringing light to everywhere when there’s no place to hide /
It’s not the same anymore what it used to be before /
Watching the Firefly, then I can wish some more /

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
^JzzU^ 11.01.2009
todella mahtava ja todella kaunis tää :D todella toimii kaikki :P *10*
0   +1 +2
 
10
m1ze 27.12.2008
Ei hemmetti... nyt vasta eksyin kuuntelemaan tän ja iski kyl aivan helvetin kovaa... :O laulajalla siistin kuuloinen hiukan x-perienceä muistuttava soundi, siitä iso plussa. Taustat ovatkin sitten taattua Mikko (& Fleeticer) laatua :) Hemmetin tykki biisi, lisää vaan näitä jos onnistuu.
0   +1 +2
 
9
Noison 19.05.2007
Kaunista ja energistä.
Nyt oli kyllä semmonen pläjäys, että oli pakko kirjottaa vähän palautetta kun näin lenkin jälkeen kotiin pääsin. Ei voi muuta kyllä sanoa, että osaatte kyllä hommanne. Monen vuoden kokemus näkyy kyllä tässä hyvin ja selvästi.

Pidemmittä puheitta, itse biisiin:
Alkaa todella kauniisti hienoilla nostatuksilla ja mielettömän kauniilla pieanomelodialla. Lupailee siis hyvää. No mikäs siinä kun rumpukuvio alkaa lyömään tahtia basson kera ja melodiat siinä rinnalla. Voiko paremmalta kuulostaakkaan? Jälleen kyllä niin mieletöntä miksausta ja upeaa soundia, että alkaa kyyneleet valua tämän trancejampan silmistä. En voi käsittää, kuinka noin kauniit vokaalit ollaan saatu näinkin energiseen ja puhtaaseen biisiin. Niin mielettömän nostalginen fiilis tästä kyllä tulee ja jää loppujelopuksi, että on pakko nostaa hattua. Virheettömältähän tämä meikäläisen korviin kuulostaa kun en ole itse kovinkaan menestyvä tuottaja. Ainut seikka joka minua kyllä häiritsee on tuo, että vokaaleista ei aina tietyissä osioissa saannut oikeastaan mitään selvää. Se ei kyllä pilaa kuuntelunautintoa jonka tästä saa, mutta sen olisi kyllä voinnut muokata ehkä vähän selvemmäksi. En rokota siitä kuitenkaan pisteitä koska tämä on kyllä muuten kertakaikkisen mahtava biisi. Mielestäni, tän biisin genre ei ole kyllä Eurotrance vaikka alun melodia onkin aika euro ja taustat pumppaa aika samanlailla kuin eurobiiseissä. Sanoisin enemmänkin Vocal Tranceks tai kiksuks, mutta tehän sen paremmin tiedätte. Hienoa työtä kyllä kertakaikkiaan!

Ei voi lopuksi enää muuta sanoa kuin, että on kyllä mahtava alotus projektille ja menestyvälle yhteistyölle. Tätä kyllä kuuntelee ja tästä nauttii täysin siemauksin. Vielä kysyisin lopuksi, että mistäs noin kauniin nais-äänen tähän bongasitte? On kyllä niin lumoava ääni, että alkaa näkemään jo märkiä unia. ;D

Loistavaa! Lisää biisejä vain tänne. Odotan iloisin mielin ja jännityksellä tulevaa biisiä tälle projektille. Faniutumisen arvosta tavaraa jälleen kerran. Ehtoota ja hyviä jatkoja teille vaan. :)
0   +1 +2
 
9
TheReal 18.06.2006
Hyvin on biisi toteutettu ja melodiat toimii hyvin! Vokaalit sopii erittäin hyvin. Eurotrance on jotenkin vähän väärä genre tähän. Rummut menee mutta jokin tekee niistä vähän liian napsahtavat (ehkä omat kaijarit). Miksauksessa tai missään muussa ei sinäänsä ole mitään valittamista ja hyvän biisin saitte aikaiseksi :P Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
9
T-Sync 29.04.2006
täyteläiset melodiat, hienot pianot ja kick on hyvä. kaikki perkussiot säätää hyvin siellä taustalla, ja haitsukin toimii.. laulu puuroutuu hieman, mutta ideana ihan toimiva. hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
Skybase 11.09.2007
musa hyvää! mut toi naisen ääni on ihan P**ka sori vaa!
0   +1 +2
 
8
-ida- 08.04.2006
linkistä linkkiin, ja täälläki tuli sit käytyy.
ei mun tyylilajin musiikkia, mutta hyvä biisihän on aina hyvä biisi.
yleensä minkäänlailen poppi/trance ei uppoo muhun ku vaan harvat, mut tää oli oikeesti aika kiva. puhdas, hyvin tehty. varmasti moniki kaveri popittais autossaan mielellään ;D xD
0   +1 +2
 
9
StarScape 26.03.2006
Lyhyttä feedbackia;

+ 'Tubemainen' ja erottuva basso
+ Mikään ei hypi silmille
+ Kivat melodiat, vaikkei nyt olekaan mitään kauhean omalaatuista.
+ Laulajan ääni.

- Vaikka laulajan ääni onkin hyvä, joissain kohdin kuullostais menevän vähän nuotin vierestä.
0   +1 +2
 
Aurisgale 18.03.2006
Hienoa, että molempien tyyli on selkeää. M1cHOn sahailut+piano ja Fleeticerin näppäilevä tyyli, rytmitys ja arpit. Tosin noi oli pelkkää arvailua, mut sellainen mielikuva heti tuli.

Miksaus ja kaikki soundit pelittää nätteihin vokaaleihin asti. Vokaalit eivät vain tunnu olevan ihan mukana miksauksessa, vaikka toimivilta ne kuulostavatkin. Kaunista:) Haitsut myös hiukan häiritsevät vokaaleja... olisi ollut kiva kuulla vokaaleja myös haitsut mutena.

Täytyy sanoa että mielenkiintoinen pari olette tekemään musaa:) Jatkossa lisää;)
0   +1 +2
 
Outset 18.03.2006
Hienosti alkaa, heti tunteella meininkiä kehiin! Mikon pianon tunnistaa heti(vai onko se Migen?). Hyvin toimii... tykkään tosta trancemaisen rauhallisesta pimputuksesta joka alkaa about 00:43 paikkeilta, ahh, ihana saundi ja tosi hyvä meininki! Tämmönen putoo ainakin meitsille aika kympillä. Laulun sanat ei erotu, kuuluu vain mulinaa ja ulinaa ikävästi kaiun siivittämänä, puuroutuu aika pahasti, pikemminkin ois voinut jotain taajuuksia leikata, ottaa reverbiä pois ja kompressoida laulu enemmän pintaan tjsp. Muuten soundipolitiikka ja miksaus on ihan kivassa kunnossa, kuitenkin puuttuu sellaista "tarvittavaa" painetta tästä biisistä, ja jotenkin nuo ylimmät taajuudet häiritsee, ehkä liidissäkin on liikaa jotain yläpääsärinää. Ei tul tarpeeksi paineella ja puhtaan kirkkaana ulos mölytoosista. Basarista plussaa ja hienoista melodioista, kylhän tässä on hyvä trancemeininki! Hieno biisi ideoiltaan ja riittävän hyvä totetukseltaan myös, hienoa! :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat