Bitch Slap

Blame

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
JimmyDrain 25.12.2005
Soundit on tosiaan todella "kököt"... Biisi on varsin menevä ja hyvin soitettu. Väliosa on mainio ja sopii biisiin todella hyvin, mutta mitään ennenkuulumatonta biisissä ei ole. Paremmalla soundi-politiikalla korjaisi todella paljon.
0   +1 +2
 
9
leijonanmieli 17.12.2004
Taidokas soitto, taidokas pakkaus. Laulajan ääni on hyvin rok! Tasaisesti rullaava kappale, tykkään tuossa puolenvälin tiennolla tulevasta rauhallisemmast kohast, josta lähtee aas tiukka vääntö.
hyvä kokonaisuus
0   +1 +2
 
Haava 13.12.2004
Perus poppi metalli tavaraa... Oikein hyvää sellaista... Laulajaa olisin miksannut vähän enemmän esiin vielä. Biisi on itsessään ihan toimiva ja laulaja pitää sen hyvin kassassa. perus soitanta on ehkä vähän metronomi tyyppistä omaan makuuni. Viimeistän täysin tukkoon vedetty masterointi imee kaiken elävyyden soitosta. Siitä ehkä suurin miinus. Mastrerointi on tukkoistanut biisin aika tasaiseksi pannukakuksi. Noh.. Kai se vain on nykyään tapana. Höh.. Noh..

Kokonaisuudessaan näppärää musiikkia taidolla tehntynä, ja hyvin laulettunakin... Sitten joku vain lytistää kaiken. Uskon, että se on masteroiti ja tuo jotenkin "tasaisen tuhnuinen yleisaundi". Ei silti. Laatu näkyy ja kuuluu.. Ilo oli kuunnella.
0   +1 +2