Naked lunch (I see dead people)

Unite the Dead

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Seburban 02.10.2006
Emmä tajuu
0   +1 +2
 
Rune 20.09.2005
Itselleni tärkeä kipale. Vangittuna ikuisuuksien värikirjosta.... Tiedä mitä mielettömyyden hetkessä liikkunut jotain varsin.....
0   +1 +2
 
8
Airola 20.02.2005
Mukavan outo, mutta vähän tylsä.
Kivoja sampleja. Onko noi tosta Naked Lunch elokuvasta vai?

Äh kun ei oikein osaa kirjottaa mitään. Tai ei ainakaan mitään rakentavaa.

Kovat soundit.
0   +1 +2
 
Tämä kun alkoi pyörimään, niin mietin hetken, että onko tämä musiikkia vai alkaako pääkoppani seota. Winampista tarkistin sen olevan vain musiikkia. Kerrassaan hämärää juttua ja pidin kyllä. En vaan oikein osaa tällaista arvostella, niin outoa meikäläiselle. Töksähtävä loppu sopi kivasti, tuli tyhjä olo :)
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 13.02.2005
voice samplet on hyviä. ne iski muhun. biisi on kaaottinen hyvällä lailla. silmät kiinni voi saada sellaisen kuvan päähän jostain tekoäly vastaan ihmiset taistelusta kaukana tulevaisuudessa jossa saasteet ovat pilanneet maailman ja terminaattorin kaltaiset härdelliut jahtaa pieniä ihmis raukkoja.
0   +1 +2
 
hoffe 11.02.2005
no tulee kommenttiringistä taas koko ajan tämä sama. Sori turha kommentti.
0   +1 +2
 
8
Telaketju 08.02.2005
On sitten leikitty stereokuvalla biisin alussa ja biisi on jotenkin niin kaoottinen että jos kuuntelisin korvakuulokkeet päässä pimeässä huoneessa niin paskoisin housuuni. Kaipailisin enemmän vaihtelevuutta piisiin kuitenkin kun loppuvaiheessa alkaa vähän tylsäks käymään mielestäni..
0   +1 +2
 
Lady Escape 07.02.2005
Synkkää. Tykkään. Vähän enemmän rakenteellista vaihtelua voisi tulla mutta menköön. Tuo korvasta korvaan "kiertävä" biitti on hyvä idea.
0   +1 +2
 
Foto 06.02.2005
En ymmärrä genrestä mitään mutta pakko kirjoittaa tähän jotain, koska muuten tää systeemi ei anna mulle uutta biisiä.
0   +1 +2
 
7
Turmis 05.02.2005
Hämyinen alku tässä. Nimi sopii hyvin kappaleen luonteeseen. Ihmeellinen ratkaisu laittaa autopanilla koko piisi ajelemaan stereokuvassa edestakaisin, muutaman instrumentin olisi voinut jättää mielestäni kiinteäksi. Mystistä meininkiä... mitäpä tästä sanoisi.
0   +1 +2
 
7
Riku Rotten 04.02.2005
kuuntelen tän duunissa näytön kaijuttimista

Tää genre on tuntematon miinakenttä. Tulee mieleen hiukan epävireinen kauhugalleria jossa näyttelyesineet pyrkii silmille.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 31.01.2005
No heti alusta nyt et ihan liian voimakkaat pannit, vittumaista korville. Ja vaik onkin industrialia ni aika liian tunkkaset suhinasoundit.

Ei vittu, nää pannaukset on oikeasti ihan saatanan rasittavat. Korvat ei tykkää hyvää. Positiiviseksi voisin laskea ihan munakkaat rumpusoundit jotka toimivat tämän tyylisessä musiikissa oikein hyvin ja sinänsä ihan jännän soundimaailman.
0   +1 +2
 
Disposition 30.01.2005
Alun industrial soundeista tulee mieleen NIN:n tuotokset. Odotin ehkä alun perusteella enemmän kokonaisuutta kuin mustavalkoista äänimaailmaa.

Tätä on hyvä kuunnella pimeässä huoneessa kahdestaan jakautuneen personalisuutensa kanssa.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 30.01.2005
Tämä on todella mahtava teos. Miksi tämä ei soi radiossa? Saa lihassoluni villiksi. Ryntäilen kohta kuin hirvi.
0   +1 +2
 
Lauri Mauri 29.01.2005
Aika sekavaa, mutta mutta sellainen tunnelma tässä varmaan on tarkoituksena.
Ei ollut huono, sanon minä.
0   +1 +2
 
ylkky 29.01.2005
ei mitään järkeä aivan ku levy soitin olis jääny jumiin ei ymmärrä
0   +1 +2
 
Mikoleit 28.01.2005
biisi on loistava... ja soundit uljaat ja tyyliin sopivat. MUTTA! toi saatanan auto-panneri on aivan hirveä... jos on tarkoitus saada aikaan "skitrofreenisen kaoottinen" tunnelma niin siinä on epäonnistuttu aika pahasti... lähinnä tunnelma on vittumainen ajatus siitä että nyt ei ihan ole mietitty loppuun asti tätä hommaa... mutta jos sen dopplerin ottaa pois niin homma toimii täysillä.
0   +1 +2
 
8
heiman 28.01.2005
soundit aika hyvän kuullosii... ei oo mun musaa mut aika mielenkiintonen biisi.
0   +1 +2
 
deebp 28.01.2005
Tämä saa aikaan kylmiä väreitä, mikä on varmaan tarkoituksenakin ollut. Soundit ovat varmaan aika sopivat tälläiseen, mutta itse niistä en tykännyt.
En tiedä kuka ja missä tälläistä kuuntelee, mutta varmaan ihan onnistunut teos omassa lajissaan.
Aika vaikea arvostella kunnolla tälläistä, koska en ole koskaan ennen kuullut vastaavaa. Mutta jonkunnäköisiä tunteita sai aikaan. Varmaan juuri sellaisia mitkä on tarkoituksenakin ollut.
0   +1 +2
 
8
kolhoosi 28.01.2005
oikein mielenkiintoinen biisi.. sopivan synkeä, ehkä jonkin näköistä bassoa olisi voinut sekaan heittää, jotta olisi biisin teho tuntunut rinnassa asti.. toi panorointiefekti olisi voinut olla myös vähemmällä käytöllä, se alkaa itseasiassa jo jossain vaiheessa häiritsemään.. mutta varsinaisesti ei biisin hyvyyteen vaikuta, toteutus vaan ehkä olisi voinut olla tehty toisella tavalla.. tosin silloin joku olisi tullut ruikuttamaan samoja asioita kuin minä nyt.. Hyvä kipale kuitenkin.
0   +1 +2
 
7
Seepra 28.01.2005
nyt taitaa olla aika nuori kaveri kun tuo lyyrinen puoli on vähän tuollainen, no mutta. tässähän on ihan ideaa mutta tämä balanssin vaihtelu puolelta toiselle on turha. ei mikään biisi toimi koko kappaleen ajan tällaisena. Mutta siis ihan ideaa, en oikeen muuta osaa sanoa. 7,5
0   +1 +2
 
6
jussikeho 27.01.2005
outo sello alussa, se ei oikein iskeny. aika synkkää ja outoa meninkiä, mut niin kai se kuulukin olla, ainakin kappaleen nimen mukaisesti. mut mulle vähän liian outoo.
0   +1 +2
 
6
säätäjä 27.01.2005
hyvän soundin juuria tästä periaatteessa löysi, mutta biisissä ei ollut oikeastaan päätä eikä häntää.
älä ymmärrä väärin, olen kuunnellut koko ikäni vitusti sekopäisempää musaa kuin tämä, mutta tässä ei ole koukun koukkua. Tuo jousisoundi ei sovi meininkiin yhtään, ja komppi ei tartu avangarde-tanssi -akselilla ollenkaan.
Sorry to brreak it to you mutta tätä biisiä ei jaksa kuunnella, vaikka diggaiskin noisemeiningistä, ja minähän diggaan.

tulee ny kyllä kuutonen
0   +1 +2
 
8
Mr Dimension 27.01.2005
Aika pimeetä meteliä... Tosi hyvä... Meitsi on aina tykänny hyvästä metelistä, ja tää on todella mielenkiintoista sellaista. Hauska tuo panerointi kikkailu.


Tapio Aartelo
- kommenttirinki
0   +1 +2
 
8
tomign 27.01.2005
Kaoottista on, huh-huh, tuli ahdistava olo..se kai olikin tarkoitus..:)
0   +1 +2
 
8
Marison 27.01.2005
Hmmm.. Vallan mielenkiintoista. Biisi-info sopii täydellisesti soundeihin ja tunnelmaan. Rumpu- ja rytmiikkaelementtien laaja stereokuva ja vaihtelevuus on ehdottomasti tämän biisin ovelimpia keksintöjä. Mielenkiintoni myös herätti alaspäin ujeltavat vokaalit (?): tuo mieleeni Björkin Oceanian. :) Säröä on laitettu mukavasti genrenomaisesti ja miksauksesta ei voi valittaa. Itseäni hieman ärsytti tuo sellonomainen ääni, mutta pieni ongelma tosiaan. Hyvä kokonaisuus, jota voisi jumitella hieman vinksahtaneessa olotilassa...
0   +1 +2
 
solesurvivor 27.01.2005
Erittäin vaikea biisi putkahti kommentoitavaksi..En tämän tyylin musiikista ymmärrä mitään!!mutta kun sitä ei mieti, niin aika erikoinen, kiehtova biisi löytyi. nuo puhe osuudet mua ärsytti, uskottavamman, pelottavamman mielestäni olisi saanut ilman niitä. aika puuromainen biisi, jotain ihan rauhallista kohtaa olisin kaivannut tähän ja jotain kauhuleffamaista "kilkutusta" koskettimilla tms..niin johan olisi ollut kaikki kravat pystyssä. Mutta ihan toimiva näinkin.
0   +1 +2
 
Markus Y 26.01.2005
"this song is about dead friends and family..." ihan kiva aihe, toivottavasti kukaan, jonka perhe harrastaa/harrasti Thaimaassa lomailua ei tätä joudu kuuntelemaan.

En oikein tämän tyylistä musiikkia ymmärrä, joten en oikein mitään sellaista osaa sanoakaan, millä mitään suurempaa painoarvoa olisi. No biisin nimihän ainakin on ainakin hauska, ja äänen laatu on...no, laadukasta. Varmasti joku tämän genren harrastaja osaa antaa vähän järkevämpää palautetta, itse en siihen valitettavasti kykene.
0   +1 +2
 
unikoi 26.01.2005
Elämän totuuksia: raskas särö kuulostaa AINA hyvältä.:) Tosin, jos se on biisin "pääidea", niin se täytyy olla todella hyvin tuotettua säröä jossa koukutusaste on nostettu mahdollisimman korkealle. Tässä biisissä se jäi puoliväliin.
Alun säröily- ja sellointron jälkeen odotin raskasta kitaravallia ja hyökkäävää rumpukomppia vokaalien kera ala Turmion Kätilöt. Nyt koko biisi kuulostaa vain ylipitkältä introlta, puuduttavaa. Samplet kuulosti hieman irrallisilta, spiikit särisivät niin, ettei selvää saanut ja muutenkin olivat hieman koomisia. Ei hyvä.:/ Rytmit ovat kyllä ihan hyvät ja pannaukset mukavia, mutta meininkiä ei vain saada kasaan. Kutonen olis tullu.
0   +1 +2
 
Kaira 26.01.2005
Tuppaa kommenttiringissä aika paljon tätä konemusaa. Paska juttu mun kannalta.
Mukavasti oli pakattu täyteen tämä biisi kaikilla veikeillä saundeilla. Tosin tuo panorointi oli aikas häiritsevää, ehkä se olikin tarkoitus. Mistäs näistä visionääreistä ikinä tietää...(: Keep on!!
0   +1 +2
 
theplan 26.01.2005
Aika jännää ja vaikuttavaakin soundimaailmaa. Vähän meni ryöstöviljelyn puolille toi panorointihomma, mutta kai siihenkin oli syynsä. Lupaavan alun jälkeen olisin odottanut vähän enemmän. Nyt biisi tuntui jäävän ikään kuin junnaamaan paikoilleen. Ainekset loppui jotenkin kesken. Yleisfiilis oli kyllä aika toimiva ja omaperäinen, mikä sekin on jo aika paljon!
0   +1 +2
 
Theodor Slow 26.01.2005
Täytyy sanoa, että jokseenkin sekavanoloinen teos oli tämä. Ei kuulu sinne meikäläisen tavallisimpaan soittolistaan. Jostain syystä on hankala pukea sanoiksi kaikkea mitä ajattelen, mutta yritetään. Synkeähkö tunnelma kappaleessa ainakin on. Mielestäni on ehkä enemmän kuin vähän häiritsevää tuo panorointi, joka huilaa ees taas vasemmalta oikealle jne... Kummempaa mielipidettä en oikeen osaa muodostaa. Tai no... kappale on ainakin nimetty osuvasti.
0   +1 +2
 
sauli 26.01.2005
Komppi kuulosti vähän turhan munattomalta ja pehmeältä. Kunnon tehdasmekkalalla höystettynä olisi iskenyt kunnolla. Ei oikein etene.
0   +1 +2
 
Bramer 25.01.2005
Kivaa kikkailua alussa... ehkä liikaakin tota panningia heiluteltu. Vähän odottelevalla kannalla alkaako se musiikki koskaan... 2 minsaa jo menny kolmesta. Tuntuu enemmän äänillä kerrotulta lyhyt elokuvalta kun miltään kappaleelta. Jotain ehkä olis kannattanu keksiä vielä enemmän, esim. hiljaisuus olis ehkä ollu tehokasta. Jännän kuulonen. Vähempi panningin vaihtelu olis ollu kiva =)
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 25.01.2005
Ei kannata pahastua, mutta en varsinaisesti tätä oikein kauheasti musiikkina pidä. Onhan siinä nyt jotain, mutta valitettavasti en saa mistään kunnolla kiinni. Ehkä vika ei kuitenkaan ole laulussa, tiedä sitten. Panoroitu ainakin kovasti on, joskin sekin rupeaa loppua kohden hieman kyllästyttämään kun ei ole muuta tarjottavaa.
0   +1 +2
 
8
biisi oli aika elokuvamainen, ja esittely
hauska. sopisi peliin tai leffaan,
pelkästään kuunnella tätä
ei voi. toivottavasti kommenttirinkiin
tulee kuvaa mukaan joskus.
kasin arvoista skitsoilua kumminkin.
0   +1 +2
 
Steven Riekki 25.01.2005
Vähän kummallista settiä jotenkin .. no en ookaan mikään asiantuntija nyt .. :) Tää voi olla joku Mission Impossible -välimusa , ku ne rosvot vie sitä taulua tai jotain ! :)) Leffaan voisi siis ehkä sopiakin.. :)
0   +1 +2
 
Rune 25.01.2005
Gocnito ergo sum,non.... Eli ei en ole olemassa...... Non kumoaa edellisen ajatelmen tehden siitä hajaitelman....... Bis dat,qui cito dat!
0   +1 +2
 
Rune 25.01.2005
toi on niin sanottu flow mix.....sen työstö nimi oli flowing tai jotain..
Äh.....miksi nyt on pakko nukkua....
0   +1 +2
 
Rune 25.01.2005
Erimiksaus.... Väärä miksaus täällä.... Mullla on koneella ilman pannausta oleva. Ilmotelkaa jos kiinnostaa.... niiin voin sen ehkä kuultavaksi laittaa. Vielähän toi työstön alla on. Levyllä on enemmän hietounlaisempaa matskua...... mut nyt nukkuun.......
Ilmotelkaa.....

-Rune
0   +1 +2
 
8
Kuulin kappaleen ensimmäisen kerran kun kaveri sattui olemaan kommenttiringissä. Hyvä biisi. Ainainen stereokuvan vaihtelu häiritsee tosi paljon. Pidän kappaleen fiiliksestä mitä se aiheuttaa. Selloja ja rikkinäisiä soundeja. En vain ymmärrä miksi on täytynyt koko stereokuvaa vaihdella koko ajan. Toimisi paremmin jos sitä ei tapahtuisi koko ajan. Loppuun olisin toivonut vielä jotakin kunnon rykäisyä, jossa olisi tullut lisää rytmiä jne, mutta muuten tosi kuunneltavaa matskua.
0   +1 +2
 
mnsk13 25.01.2005
Nojoo, paikoin hyvää rätinää ja tunnelmaa mutta eipä tätä ihan cd-soittimeen jaksaisi laittaa pyörimään. Enemmän tietokonepelin taustaksi...
0   +1 +2
 
7
Black List 25.01.2005
Ihan kiva tommonen skitso tunnelma on joo! Ehkä vähän liian pitkään vaan tuota samaa, odotin kokoajan että milloinkahan biisi ns. käynnistyy, mutta sitä ei tapahtunutkaan. Varmaan toisella kerralla kuuntelu olisi antoisampi. Esittely menee biisistä kyllä nappiin, tuli hieman häiriintynyt olo, että siitä kait plussaa.
0   +1 +2
 
jouni 25.01.2005
kommenttirinki...Ei mun musaa tämä valitettavasti. Rytmin tästä erotan ja ymmärrän teeman. Toi rutiseva komppi ei oikein sytytä. Häiritsee enemminkin. biisi/teos oli aika pitkälti tuon saman kuvion toistoa, jos tässä olisi ollut jotain selkeempiä osia olisi jo kiinnostavuus lisääntynyt. Kiitos,mut ei kiitos.
0   +1 +2
 
tästä tulee mieleen eräs nine inch nailssin remixlevyltä löytyvä raita. rummut ovat hyviä ja puhe samplet toimivat. suurin miinus tulee tuosta sellosta, joka kuulostaa siltä, että tähän on väkisin ängetty sello sen takia, että tässä olisi sellainen, eikä siitä itse melodiasta niin välitetty. Sellon soundikin voisi olla parmpi vaikkei sellaista aitoa sello löytyisikään. Tästä saisi hyvän biisin jos siihen melodiaankin panostaisi, tai sitten rakentaisi tämän kokonaan rytmien ja tunnelman ympärille.
0   +1 +2
 
8
trikrank 22.01.2005
Hieman rauhallisempi ote. Rullaa mukavasti eteenpäin, ja tunnelma on jälleen melko erikoinen. Kuitenkin melko vaisu esitys, verrattuna loistaviin Kiroamiin. Olisi saanut nimittäin vainota enemmän. Nyt kuulija pääsee liian helpolla, eivätkä korvat vuoda.

Pahaenteinen tunnelma kieltämättä on, mutta ei vain aivan loistavia suhinoita lukuun ottamatta iske minuun, täysin. Jonkinlainen rienaaminen voisi tuoda tähänkin kappaleeseen sitä kaivattua särmää.

Vaikka kappale onkin kaikinpuolin hyvin tehty, ja soundit ovat kohdallaan, on se ainakin minulle turhan "helppo" pala purtavaksi. Tai sitten en vain saavuttanut siitä jotain olennaista. Kyllä tätä silti mielellään soittaa: kasi.
0   +1 +2
 
Niga 22.01.2005
No jos biisin tarkoitus oli herättää kauhunsekaisia miellkuvia, niin itselleni mieleen tuli Zombie leffat. En tiedä sit missä muualla kuin kauhuleffoissa tota vois käyttää...
0   +1 +2
 
kuollut_marsu 22.01.2005
Uppo outoa musiikkia minulle... aika karultahan tuo kuulosti... empä oikeim nuuta osaa sanoa...
0   +1 +2
 
Mc_Mane 22.01.2005
Ei oikeen mun tyylilajii...en pysty sanoo oikeen mitään, mut kai alan harrastajat tietävät premmin :)
0   +1 +2
 
jimbow 26.01.2005
Kyllä tämä aika skitsofreenisen kaaottiselta kuulostaa. Tuo alun "rumpujen" "rytmi" ei minusta toiminut kovin hyvin yhteen sellon synkeän soinnin kanssa. Muuten äänet olivat hyvin sopusoinnussa keskenään. Ainoa puhe mistä sain selvää oli lausahdus: "you shot an unarmed man", jonka taisi kaiken lisäksi sanoa itse Gene Hackman. Ääritaiteellista pas...(-vitsi, vitsi ;) Kun minä en vain tätä oikein ymmärtänyt.
0   +1 +2