Chapter III: The Messenger

Chrism

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

pommikaitsu 02.08.2008
aina pelottaa tää genre fantasia metalli.
jättää aina yhtä sanattomasti.
mutta ei todellakaan paskimmasta päästä tää biisi.
pitkän linjan metallimiehenä tää taitaa olla mulle niitä vihatuimpia genrejä.
soundit on jees. hieman jää stereokuva vajaaksi.
ja laulu on hieman tukkoinen ja nuhainen.heikosti saa sanoista selvää.
0   +1 +2
 
9
Furious Anger 23.06.2008
Ootte varmaan pelannu wowia kitara kädessä. Koskettimet on aivan upeat. Ainut vaan etten pysty ottaa täysin tosissani tällaista sankariheviä :D
0   +1 +2
 
7
Superblonde 08.11.2006
Niinno. Fantasiametallia. :D
Ääni tulee jostain tosi takaa, sumuisesti. Tiedä sitten mistä johtuu.
Mutta ääniongelman takia kappaleeseen on jotenkin vaikea päästä mukaan.
No laulu nyt on taattua, se voisi silti tulla hieman voimallisemmin.
Syntikat totta kai hauskasti hoidettu, ei valittamista. Oikeastaan tykkäsin.
Nyt vain äänenlaadulle hieman paranteluja niin biisistä saisi kunnon otteen.
Seiska kuitenkin siksi että biisi ei päässyt kunnolla oikeuksiinsa muun muassa äänenlaadun takia, myös tosiaan lauluun hieman enemmän ärhäkkyyttä saisi tulla.
0   +1 +2
 
8
kooät 27.10.2006
Mahti alku. Mut jotenki outo biisi kokonaisuudessaan. Ei silti paskempi.
0   +1 +2
 
Seiteki_Archie 17.10.2006
En ala sanomaan mitään, faniudun.
0   +1 +2
 
8
Taakka 13.10.2006
Ei ehkä ihan yhtä suoraviivainen kuin tuo uudempi. Hyvä niin, synamatot ovat toimivia, mutta tuplabasareita on liian kanssa mukana, sen lisäksi niistä ei oikein saa selvää. Onhan tässä tietysti iloinen ja pirteä fiilis, mutta suurin power-innostus on laantunut, joten tämä ei enää iske niin kovaa kuin olisi voinut iskeä esim. kaksi vuotta sitten, ei se mitään. Kiva biisi pirteillä melodioilla.
0   +1 +2
 
8
Julle666 12.10.2006
Ihan jees. Intro oli kiva, kenties paras kohta biisissä...mutta tosiaan, huomaa että tää on kosketinsoittajan luomusta: Synat soi niin että korvissa kaikuu :D
0   +1 +2
 
miserable 12.10.2006
muuten ihan jees,mut en tykkää kun on liikaa tilutusta... mutta jotkut tykkää jotkut ei... kitarat toimi muut ei niin hyvin..
0   +1 +2
 
10
mattijoutkoski 21.03.2006
Jees, aika rentoa menoa. Kuulostaa helpolta ja vaivattomalta, silloin on homma hanskassa. Miten mulle tuli ajoittain joku Magnum mieleen? En tiedä onko vaarit elossa, mutta teki joskus kauan sitten pikkasen saman henkistä hevi-rokkia, tosin tässä teidän stygessä soundit 2000-luvulla, eli aika vimpalleen äänitepuoli hoidettu. Ja toimi hyvin tässä läppärissäkin, missä vain JBL:n integroitut skobet. Kaikki toimi hyvin ja sille laulajalle erikoisplussa, sen verran sitä botnea löytyy että isompikin lava hiljentyy kuulemaan...
0   +1 +2
 
10
Tumpa 02.05.2008
Loistavasti sävelletty biisi, missään vaiheessa ei käy tylsäksi ja yllätyksiä riittää! Tekijä osaa asiansa, kaikki soittimet toimii hienosti, laulu toimii, eikä tää muistuta liikaa mitään muuta bändiä. Ei tästä mitään vikaa löydä, niin että kymppiä lappuun!
0   +1 +2
 
8
disQualified 24.11.2005
ei ollenkaa huonompi. tätä kuuntelee oikeen mielellään vaikka en tällasta musiikkia oikeen muuten kuuntele. tää on hyvä!
0   +1 +2
 
10
Turkilas 07.09.2005
Kaikin puolin erinomaista musiikkia. Sopivasti progevaikutetta, hyvät urkusoundit. Välttää tällaisen eeppisen sinfoniametallin pahimmat kliseet ja säilyttää parhaat. Mainiota materiaalia, onnittelen.
0   +1 +2
 
10
Hebepebetus 13.06.2005
Loistavaa mätkettä!!!! Laulaja on tosi mahtava! ei muutaku levyä odottelemaan
0   +1 +2
 
10
SaunaChum 28.04.2005
Nyt kun uudelleen kuuntelee tämän biisin niin täytyy sanoa että ensimmäisenä mieleeni tuli kuitenkin soitosta Dream Theater, mutta lähes heti sen jälkeen muut vaikuttajanne...
Pitää vielä mainita että laulaja on kyllä onnistunut suorituksessaan järkyttävän hyvin.... Anteeksi etten maininnut tuota jo ennemmin...

Edelleen aivan mahtavan kuuloinen fantasia-progeilu pätkä vaikka onkin tullut jo hieman kuuntelua tätä....
0   +1 +2
 
10
Mickila 19.03.2005
kympin arvonen biisi. erittäinkin kova laulaja! ja viulut sopi just hyvin. ei tästä mitään valittamista. soundit oli kohdallaan ja kaikki.
0   +1 +2
 
9
Glea 11.03.2005
Kivat viulusovitukset.. Hyvältä kuulostaa koko biisi.
0   +1 +2
 
8
C2H5OH 27.02.2005
Muuten kaikki on kohdallaan, mutta biisi ei oikein onnistu tempasemaan mukaansa. Taitoa löytyisi varmasti paljon parempaankin.
0   +1 +2
 
7
^Lep@KKå^ 24.02.2005
Iha hauska piisi. Tykkäsin .
0   +1 +2
 
8
ketku 23.02.2005
Mielelläänhän tätä kuuntelee, vaikka aika perinteisen olosta hommaa. Dream Theater tulee aika vahvasti välillä mieleen joissain kohdissa. Biisin vaihtelevuus on plussaa ja laulajakin osaa asiansa, jotain uutta ja yllättävää kun keksisitte tähän vielä niin hyvä tulis.
0   +1 +2
 
7
Dirk Gently 22.02.2005
Hieman tukkonen toteutus... Omassa genressäkään lähinnä keskinkertaista. Syntikat kävi hermoille.. Laulu jätetty kovin taakse. Eipä uponnut - valitettavasti.
0   +1 +2
 
8
leo only 19.02.2005
hyvältä kuulosta laulaja on valinnut oikean ammatin siis genren että ääni on on hyvin mukana! pidin paljon ei ollut ainakaan liian surullisen kuuloinen lyriikat pitäs nähdä niistä pidän sankari hevissä mutta enemmän musiikista:D
0   +1 +2
 
9
Ikinae 15.02.2005
Mahtipontinen intro on aina parin pinnan arvonen...:P Valitettavasti se vähä kuihtuu kasaan ku biisi lähtee, mutta taas kasvaa hienosti. Laulaja on täs kyl täyttä rautaa! Mutta olis pientä kuoroa varmaa pitäny heittää tonne kertsiin, nii oltais lähennelty noita Rhapsodyja enempi. Progevaikutteet näkyy kivasti koko biisin läpi, mikä estää tätä hukkumasta massaan. Ja onhan tää herra synistinä aikas bloody näppärä. Kaiken kaikkiaan sellanen biisi, joka vois olla levyllä, joka vois olla omas levyhyllys!
0   +1 +2
 
10
Roudantuoja 14.02.2005
Tällaista kikkelijatsin pitää olla! Harvinaista kun blackmetallistiin iskee sankaritilulilu näin hyvin.. Paikoin musiikista ja laulusta tuli mieleen uriah heep ja välillä dream thearter.. aika progeilevaa ja mahtipontista. Ostaisin levyn warettamisen sijaan \,,/
0   +1 +2
 
8
Liquido 14.02.2005
Mikäs tuossa, hyvän kuulosta soittoa poijilla. Tulee välillä mieleen dream theatterin vanhin, ehkä johtuu myös synasaundeista.
Ei välttämättä mun suosikkityyliä, mut kyl mä kasin annan!
0   +1 +2
 
8
heheh. you guys are crazy. :D helvetin kovaa soittoa jokaselta, laulaja oli tosi hyvä. Enhän minä tällasesta kääpiömetallista välitä, mutta kyllä tälle nyt aina kasin lykkää.
0   +1 +2
 
9
op76 12.02.2005
Aivan loistava biisi. Miksauksesta johtuen, jouduin kuuntelemaan uudestaan kuulokkeilla, että kuuli kaiken (paskat kajarit). Kympistä jäi huutamaan muun muassa laulu joissain kohdissa. Laulajalla oli kuitenkin mahtavia osasuorituksia, vaikkakin äänestä puuttui se jokin, että olis meikäläisen tempaissut mukaan. Hienoa fiilistelyä kuitenkin. Biisi oli (jälleen) erittäin paljon Dream Theatrea muistuttavaa musiikkia, eikä siksi varmaan kolahda suureen yleisöön ihan stratovariuksen tasolla, mutta itse sain ainakin kiksejä. Kitarasoolo oli aivan loistava, samoin rummut ja bassokuviot. Harvinaista sinänsä, että en keksi mitä tuossa olisi voinut tehdä toisin :-) Ehkä pieni yksinkertaistaminen olisi tehnyt siitä paremman biisin, mutta nykyinen olemus on kuitenkin "sävellyksenä" parempi.
0   +1 +2
 
10
Joni Koskimaa 12.02.2005
Jukupätkä! Tää seivästää ja suoraan perseeseen. =) Aika saatanan tiukkaa kamaa. En tiä mitä muut digaa, mut tää meni tosissaa just mun listalla ohi semmosista nimistä ku Ensiferum ja Sonata... Sentään Bal-Sagothille jäätte vielä kakkoseksi--> Faniudunpa hEti.
0   +1 +2
 
8
kUOLLUTMIEs 11.02.2005
Alkuhan suorastaan rymistelee päälle. näin kunnon kikkelihevi kappale pitääkin alottaa: kovaa, korkeelta ja tunteella! Seuraava fiilistelykohta on ainakin yllättävä räikeän alun jälkeen. kitarat jyrää mukavalla soundilla, aika raskaan kuuloset, mutta sopii silti tyyliin. ja soolo oli ihan mahtava. mistä en taas pitänyt oli synasoundit, kun pisti särkemään päätä. laulajan ääneen oli aluksi vähän vaikeaa päästä kiinni. alussa se kävi siinä fiilistelyssä niin korkeena, että se jotenkin sotki, mutta kun taustalle löyty mättöä niin laulukin lähti ihan uusille raiteille. ja mistä alussa lähettiin liikkeelle, niin siihen lopetettiin eli kovaa, korkeelta ja tunteella! kokonaisuutena yksilöllistä soittotaitoa löytyy millä tahansa mittarilla yli asteikon ja yhteensoittokin sujuu, mutta jotain tästä jää puuttumaan! Ehkä pari buranaa siihen päänsärkyyn...
0   +1 +2
 
10
argon 11.02.2005
Simulacrumin ydinkolmikko Christianin johdolla hoitaa perushommat kotiin niinkuin pitääkin ja täytyy vain ihmetellä, että missä Lassila on luurannut kaikki nämä vuodet Straton jälkeen - todella kovaa kannuttamista, jota kyllä kuuntelisi enemmänkin! Vieraileva kitarasooloilija hoitaa biisissä myös homman kotiin genren vaatimusten eliittitasolla.

En ole yleensä juurikaan tämän genren ystäviä, mutta tässä biisissä nyt sattuu olemaan vain kaikki kohdallaan ja Christian näyttää kyntensä biisintekijänä myös tällä hevin osa-alueella -> Eli selkeästi genrensä parhaimmistoon kuuluva biisi: erinomainen instrumenttien hallinta joka osa-alueella ja vokaaliosasto istuu tämäntyyppiseen menoon vallan mainiosti, pro-tason toimintaa. Ei muuta kuin levy valmiiksi ja julkaisuun, niin fantasiahevin ystävät ympäri maailmaa lyövät kyllä rahansa takuuvarmasti tiskiin tästä lätystä! :)
0   +1 +2
 
9
Vesa H 10.02.2005
Hmm.. tämähän kuulostaa hyvältä. Erityisesti pidin laulajasta. Rummut (snare ja basari) miksattu turhan alas, samaten laulu.
0   +1 +2
 
10
Jim Tonic 09.02.2005
Mikäli pidit laulajasta, niin käyppä äänestämässä No_ yhtyeen The Execution biisiä Greatest Bits 2 kisassa www.greatestbits.net. Tyyli on tosin aika erilaista kuin tämä.
0   +1 +2
 
9
Medichave 09.02.2005
Laulajan ääni on erittäin jees!Vähän oli miksauksessa vielä hiomista, koska vähän oli puuroa joissain ja syna hiukan liian pinnassa. Tiedä paljonko taas mp3 muoto on heikentänyt. Todella "hauskan" kuuloista ja jopa progemaista. erikoisia sovituksellisia ratkaisuja+.soitto kulkee ammattimaisesti!
0   +1 +2
 
9
Neo.1 09.02.2005
Pitihän tämä (heti kun ehdin) käydä kuuntelemassa kun kerta Lassila on soittamassa.
Syntikat on aika jännät, ei mielestäni kuitenkaan huonot, kuten ehkä joidenkin mielestä. Laulaja on mahtava ja sopii tähän hyvin. Ja Lassila soittaa loistavasti kuten Stratovariuksessakin soitti. Nyt olen kuunnellut tämän kolme kertaa ja voin myös sanoa että kitaratkin toimivat. Hyvää menoa
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 09.02.2005
Todellista sankariheviä..ehkä hieman liian "iloista" jopa minun makuun. laulaja on loistava, tosin tyyli aika tavanomainen, siis että tuolla äänellä voisi jo vaikka mitä kikkailuja tehdä, ne muutamat kiljaisut siellä kuulosti pirun hyvältä. Koskettimet iloittelevat joissain kohdissa liikaakin, tulee sellainen markkinameininki mieleen. Muuten kyllä taidokasta kosketinsoittoa. väliosa biisissä on miellyttävän kuuloinen, tähän sitä laululla mässäilyä olisin kaivannut vaan vähän lisää. kaiken kaikkiaan menevää musaa. Tehkääpäs tuo toinen biisi kokonaiseksi, siinä on sellaista potentiaalia, että..
0   +1 +2
 
10
Christeraser 09.02.2005
Great Odin's raven!! Menin sanattomaksi... soundeissa vielä tietty pientä fiksaamista, mutta muuten todella valmiin kuulosta materiaalia. Näkisin mielelläni levykaupan hyllyllä. Ja ostaisin.
Tahtoo kuulla myös Marcel Coenenin soolon... ;)
0   +1 +2
 
9
Jurbo 09.02.2005
Ohhoh, heviä duurissa!

Varsin pro meininki. Hyvin tuotettu ja taitavasti soitettu. Biisi poveilee mukavasti erilaisissa rytmeissä. Laulu hieman yksipuolista, tulee asiasta riippumatta samalla sävyllä. Viulu sen sijaan toimii hyvin värin tuojana, ei tule päälleliimatun kuuloisesti.

En ole sankaritilumiehiä, eli ihan täysillä tämä ei uppoa, mutta lajissaan vakuuttava veto.
0   +1 +2
 
10
warheart_ 08.02.2005
Tääki kuulostaa saatanan hyvältä! biisi on täydellinen, vaikka tähän olisi kyllä sopinut ehkä vahahn paremmin Luca turillin laulu :D
0   +1 +2
 
Deadnightwarrior 08.02.2005
Biisi lähtee hienosti käyntiin Lassilan rumpu filleillä, ja synamelot ei oikein muhun iske ja kyseessähän on fantasymetal jota en kuuntele mut ihan kohtalaisen kuuloista tämä on. Mut taustat on ihan kätevät ja laulajalla on hieno ääni, ja osaa vetää hienosti ja selvästi.

Kertsi on hyvä ja erottuu versestä hyvin ja kuulostaakin et siinä olis fantasy sanomaa.

Soolo on kätevä ja hienoa tiluttelua, ja itse syna soolo on mahtavaa. Soolokitarassa mahtava ja todella sulava ääni ja massiivinen josta pidän. Soolo oli biisin kohokohta, joista muutenkin juuri pidän eniten.

Arvosana: 9 hyvästä kokonaisuudesta ja se että kerrankin fantasy metalli kuulosti hyvältä mun korvissa
0   +1 +2
 
9
Markus Y 07.02.2005
Taidokasta soitantaahan tuo kuuluisi olevan. Laulu saisi joissain kohdissa mielestäni olla ehkä hieman kovemmalla, varsinkin kun laulaja on selvästikin asiansa osaava kaveri.

Sävellyksenä hieno, ja tuollaiset laukkakompithan tällaiselle vannoutuneelle Iron Maiden fanille toimii aina.

Tämä ehkä vaatisi muutaman kuuntelukerran lisää, että biisi täydellisesti aukeaisi. Nyt tässä on niin paljon juttuja menossa samanaikaisesti, etteivät meikäläisen pienet aivot pysty sulattamaan kaikkea kerralla.
0   +1 +2
 
8
Nasic 07.02.2005
Aikas hyvän kuulost oli juu...ensiks heti miellytti kokonaisuus, biisi lähti hyvi käyntii. Kaikki instrumentit toimi, rummut oli tosi jees, samoin kitarat. Laulu oli kans hyvän kuulost, laulajal hyvä, erilaine ääni. Synast en hirveest tykänny, se vähä pilas tätä...mut iha hyvä tää muute oli, hyvä et ootte ottanu oman suunnan tehdä musaa...joops.
0   +1 +2
 
9
MGynther 07.02.2005
Tämän lajin ystäville hyvää kuunneltavaa. Laukka toimii hyvin, kitaralla välillä maukasta riffiä, muuten en oikeastaan pitänyt. Pisteet tulevat taivasta soitosta ja valmiista materiaalista. Turhankin mahtipontista. Muutama falsetti nostaa hymyn huulille, tietenkin hyvässä mielessä.
0   +1 +2
 
9
hirvoksi 07.02.2005
Erittäin hieno biisi! Erinomaista soittoa ja laulua! Synasoundit ei paikoin miellyttäneet. Syna oli myös välillä ehkä liian pinnassa. Ajoittain biisi tuntui leviävän käsiin, jotkut kohdat siis sovitettu minusta jo liian täyteen tavaraa. Siksi vain ysi. Hieno biisi joka tapauksessa!
0   +1 +2
 
10
DMD 07.02.2005
Aika muuten hemmetin hyvää musiikkia! Laulu on aivan loistava, kiitos asian osaavan laulajan! Viulu on erittäin hyvä lisä tässä biisissä, yleensä jos viuluja tarvitaan, niin tyydytään ehkä hieman "elämättömiin" synan soundeihin, eikä etsitä kunnon viulistia hoitamaan hommaa, tai sitten ei sitä vain löydetä... Aika hemmetin hyvää toimintaa, jaksaisin kuunnella enemmänkin!
0   +1 +2
 
10
thefat 31.03.2005
Tässä helkkarin hyvä meininki koko kappaleen ajan ja laulu sopii tähän kappaleeseen täydellisesti. Tätä lisää.
0   +1 +2
 
10
SaunaChum 08.04.2005
Helvetti heti alussa lähti tykittämään ihan pirun lujaa... Vaikka äänenlaatu ei ole parasta mahdollista niin hyvältä kuulostaa..
Nuo koskettimet kuulostavat äärimmäisen hyviltä koko ajan tuntuu välillä kuin koskettimet olisivat pääsoitin ja muut vain tukevat sitä..
Kuulee aika helposti noiden vaikuttajien vaikutuksen näistä biiseistä... Kitarasoolo oli kyllä menevä ja mukavasti muuttui progemmaksi siinä kohdalla muu soitto...
Laulajalle pisteitä suorituksestaan...
Tämän kun saisi kuulla kunnon studiossa nauhoitettuna niin olisi nannaa...
0   +1 +2
 
8
windwalker 09.04.2005
Hyvä keskiaikaisen tuntuinen progebiisi...soitto/laulu kulkee.
0   +1 +2