God Is My Judge

Dj AssA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
vipa84 16.11.2006
Tää on hyvä:D
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 31.10.2006
Bongojen ja bassolinjan ansiosta kyllä todella letkeä meininki tässä veisussa! Jotenkin groovahtava. Kick saisi taasen olla hieman vahvempi. Soundipuoli on perustrancemaista, mutta se ei ole huono asia, kun ne toimivat tässä hyvin! Ehkä melodioissa saisi olla jotain vaihtelevuutta.

Kokonaisuutena letkeä kipale, joka pisti kyllä jalan tamppaamaan! 9
0   +1 +2
 
8
Kimble82 24.08.2006
Rakastan noita "vinku vinku" ääniä... grrr... Jotain todella shokeeraavaa loppuhuipennusta jäin odottamaan, mutta hyvä se oli näinkin!!
0   +1 +2
 
9
Klasu 05.12.2005
Oli kyllä tiukka biisi! Basso-noottia tulee kyllä jälleen, tällä kertaa siitä että toi soundi oli vähän halvan kuulonen. Eipä tässä paljoa muuta valittamista sitten olekaan. Bongot oli loistavat, stereokuva oikein kiva, liidit toimii, melodiat oikein hyvät.

Ehkä rummut sais kans olla vähän jykevämmät?
0   +1 +2
 
Kröger 21.06.2005
Biisi käynnistyy tavallaan aika jännästi, mutta alun syntikka kuulosti minun korvaan hieman tökeröltä. Muut saundit ovat sitten ihan hyvän kuuloisia, tosin pientä viilailua kaipaisi. Melodiakulku on minun korvaan ihan ok, mutta vaihtelua olisin kaivannut enemmän, sillä biisi ei oiken jaksanut pitää mielenkiintoa ihan täysillä mukana. Tämä johtunee kokoajan soivasta melkein samasta melodiasta. Vaikka melodia sinällään ihan ok onkin, mutta sitä tarjotaan hieman liian paljon. Enemmän kikkailua siis.. :)
0   +1 +2
 
8
Anssi H 10.06.2005
alkaa heti vahvoilla ledeillä, ja hieno basso. cutoffia on jälleen käytetty hienosti. bongot nostaa biisin arvoa. melodia muuttu aika paljon loppuun tultaessa. aika perus tavaraa. hyvä kipale.
0   +1 +2
 
rodeo 30.04.2005
kivat bongot tms.

joo mä oon aina tienny et oon huono arvostelija=))

no joo on tässä iha jännät leaditki =)
0   +1 +2
 
Oliver Kaïma 21.03.2005
Transsiapa hyvinkin. Epäilemättä jossain diskossa menee aivan täysillä. -"Käyksä usein täällä?" -"Mitä!?" -"Käyksä usein täällä!?" -"Mitä!!?" -"Ei mitään." -"Mitä!!!?" Hehehe. Toimii genressänsä varsin hyvin kun ajatuskin lähtee harhailemaan epäolennaisiin...
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 21.03.2005
SATAN IS MY JUDGE! Tuo melodia jäi ikävästi soimaan päähän. Kaunista, tai jotain ihan muuta.
0   +1 +2
 
P. Virta 18.03.2005
Aika hyvä biisi, mutta mielipiteeseeni voi vaikuttaa, se että itse pidän erityisesti genrestä
0   +1 +2
 
Mustepullo 18.03.2005
Kuulostaa oikein laadukkaalta trancelta vaikken genren ihailija olekaan. Kaipaisin aina vastaaviin teoksiin enemmän tarttuvia melodiakulkuja... liian tasapaksu sointurallattelu jättää vain turhan kylmäksi. Hankala löytää tästä mitään mihin tarttua tai mikä jäisi soimaan päähän kuuntelun jälkeen. Soundimaailma on kyllä mieleen...
0   +1 +2
 
teilband 17.03.2005
Erittäin kehittynyttä ja tarttuvaa matskua! Hyvät soundit ja hyvin balansoitu :)
0   +1 +2
 
MacFly 17.03.2005
Tämä on musiikkityyli, josta en ikinä ole juuri kummemmin perustanut, mutta tämä biisi jostain syystä toimii minullekin. Perkseles, löytyikö minustakin se kauan kadoksissa ollut 'menen diskoon joraamaan' persoona tämän takia? ...pelottavaa... On kyllä hyvä viisu.
0   +1 +2
 
Harulf 17.03.2005
nojoo, kai se omassa genressä on ihan ok, ei mulla sinänsä oo mitään valittamista. En vaan oikein jaksaa tämmösten biisien kanssa
0   +1 +2
 
Haava 17.03.2005
Biletys meininkiä.. Bassorumpu pumisee aikanakin täpöllä.. vähän makuasia onko se sitten hyvä.. Onhan tuolla tuo sama melidio joka pauhaa jokaisessa trancebiisissä Wahingtonista Moskovaan... Kliseiset vokaalisampletkin on saatu sinne.. Eihän tässä oikeastaan ole mitään vikaa kuin genre kun tarkemmin miettii... Ei vain oikeasti milei taivi kuuntelemaan tätä... Ehkä tätä voisi tanssia jossan 3 promillen humalassa.

Jos nyt jotain itää sanoa, niin tätä lopputulos on hyperaktiivisenhermottunutta perus juutia, jossa ei ole mitään muuta vikaa kuin se, että se on ylipäänsä olemassa... Onhan tämä ihan taidokkaasti tehty moniin muihin mikseritrace biiseihin verrattuna.
0   +1 +2
 
Michikawa 16.03.2005
Tämäntyyppinen trance ei kyllä kolahda minuun laisinkaan - nämä biisit sisältävät niin usein toisteisia elementtejä, jotka ovat tulleet vastaan lähes samassa muodossa niin monien muiden vastaavien biisien tarjoamana, ettei kuuntelukokemusta oikein voi erotella biisien perusteella. Kyllä tässä ihan laadukasta tuotantotekniikkaa on edustettuna ja äänimaailma saadaan rakennettua, mutta nämä perusgenrekliseet - jumputus, saman äänen ympärillä pysyvä bassopäkätys ja virvelinostatukset + leijunnat eivät oikein jaksa innostaa.
0   +1 +2
 
En trancesta perusta paljoa, joten on vaikea kommentoida. Kommentoin siis miksausta enemmän. Se vaikuttaa olevan aika kunnossa. Jp soundit jyrää. God is DJ no more ;) Bassaria voisi koittaa hioa hieman lissee vielä. Basso stemma kuulostaa hyvälle.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 27.02.2005
Alun bassolinja on ihan hyvän kuuloinen, mutta soundi on vähän liian kuivan kuuloinen ja efektöimätön... toimii kuitenkin... Mörinäsahojen kanssa alkaa pelittää hyvin!=) Kicki on minusta melkohyvä, mut peittyy hieman muitten vahvojen soundien alle... Hyvin rytminen fiilis välittyy loistavasti mun korvien väliin=)

Vokaalit ovat minusta pirun hienoja... sopivan vakava/leikkimielinen sopii hyvin biisiin... Sahaleadit ovat minusta varsin onnistuneita ja niissä kuulee välillä ihan kivasti automaatiolla pistetty cutoffia... enemmän siltikin olisi voinut efektoida sahoja... sahojen delayn feedback-soundi on kuitenkin makoisan kuuloinen=) ...mut sahat ovat kieltämättä todella kirkkaita soundeiltaan... sopivasti dramatiikkaa on mukana... hyvä juttu!

efektejä ja muita kikkailuja jäin kaipaamaan biisiin kovasti, mut nyt tässä on kuitenkin selkeä rakenne ja ei mitään ylimääräistä liikaa... mut uskoisin että efekteillä olisi tullut biisiin ihmeitä! Ilmeikkyyttä biisi kuitenkin kaipaisi lisää=)

Normaalisti kaipaan pidempiä versioita, mut tämä toimii juuri hyvin tälläisenä radio-versiona... tämän jaksaa kuunnella loppuun ihan hyvän mielenkiinnon kera... Ihan kiva yllätys tämä kuitenkin näin aamun tunneilla... vois mennä jo kyl nukkumaan...=) ...hieman turvallinen, mutta muuten loistava trancetus...9+
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 12.02.2005
Kivan kuulonen basso heti alkuun, mutta soundi olisi voinut olla parempikin. Leadin soundikaan ei saa kovin hyvin vakuuttuneeksi ainakaan tuossa alussa, mutta sitten toimii jo paremmin kun tuo alkaa möyrytä myös oktaavia alempaa. Kokonaisuudessaan ihan hyvät melodiat, mutta kiitettävälle tasolle ei päästä. Rummut ok, mutta kick saisi olla paljon tehokkaampi, nyt se hukkuu tuonne muiden soundien alle. Clap-soundiin kaipaisi myös enemmän efektointia ja tehoa. Enemmän soundeja voisi tällä osastolla myöskin olla. Rakenteeltaan biisi on ihan hyvä, ehkäpä jotain efektiä olisi voinut olla enemmän mukana. Kokonaisuutena ihan kelpo biisi, mutta menokohdissa ei päästä sellaiseen menoon mitä olisi toivonut. Osittain heikkojen rumpujen takia ja osittain hieman hiomattomien soundien takia. Elikkä lisähiomista niin olisi tullut oikein maukas kipale. 8+
0   +1 +2
 
9
mr. J 09.02.2005
kyllä niinkuin monet ovat kehuneet bongoasi niin kehunpa minäkin hyviltä kuulustaa vaikka juosun kuunteleemaan tällä hetkellä paskoilla tietokoneen kajareilla niin kickistä ja bassosta saa pikkasen selvää eli ihan hyvin tuntuu potkivan.. saundeista minä pidin juuri saha ledeistä hyvä Trance biisi koostuu mutta kaikista tärkein on melodiat ja hyvät semmoset ja tässä biisi oli sitä meninkiä jota olen jo oottanu.. jees ei muutakun pökköä lisää pesään!! :)
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 09.02.2005
No... kyllä täytyy myöntää, että ollaan menty jälleen parempaan suuntaan sun biiseissäs ja on mukava kuulla sulta biisejä pitkästä aikaa... ihan mukavan groovaava alkukin tässä biisissä... (ehkä) olisin toivonut jotain erikoista muutosta tuonne biisin loppuosaan taikka biisin keskivaiheille mutta hyvä näinkin.
9 pistettä.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 09.02.2005
Jahas... uutta settii pitkäst aikaa. Laatu on parantunut aivan selkeästi taas edellisistä biiseistä. Siisti bassolinja. Liidit tuntuivat aluksi hieman "tavallisilta" ja ennalta-arvattavilta, mutta kuitenki toimivat tarpeeksi hyvin. Soundinkin puolesta liidejä kuunteli mielellään. Nuo alun bongot olivat tosiaan ihan näppärän kuuloiset. Spiikkikin pelittää nätisti. Jos nyt jotain kaipaisi lisää nii, ehkäpä tuo kick olis vain vahvempi saanut olla. Muuten on hyvä, mutta hieman tiukkutta ja voimaa vaan lisää. Biitti on muuten mielestäni ihan hyvällä mallilla. Hieman koukuttavammilla melodioilla tästä biisistä olisi irronnut vielä runsaasti enemmän. Nyt kuitenkin hyvä suoritus. Täytyy nostaa kiitettävän puolelle, sillä soundi on parantunut kyllä niin selvästi. JEH! :)
0   +1 +2
 
10
Bemary 09.02.2005
Vihdoinki se o täällä! \:D/ Bongoa kansalle! Mistähä sen arvostelun alottais...nii tohkeissani etten tiiä ;) Nii siis bongot, nehä toimii. Ne toimii tautisen hyvin! Niitä o just sopivasti ja ne tekee tästä biisistä sen mikä se o: omaperänen, iskevä ja ehottomasti paras sun tähänastisista. Kannatti pitää ne! Oon erittäin tyytyväine noihi.
Toi sun "syvällinen" lausahdus tossa välissä kaikuu niiku pitääki ja muuteki se sopii kokonaisuutee, vaik aattelin alussa, et vois olla paras ilman vokaaleja. Olinpa taas väärässä ;)
Alotus ja lopetus sujuu tyylillä eikä töksähä mitenkää, eli siinäki suhteessa onnistuit upeasti :)
Yhteenvetona: oon tosi onnellinen, et tää biisi o valmis ja kaikki vaiva osottautu sen arvoseks. Tästä tuli oikeesti mieletön! "Siis tää on saaaiiiiiiraaan hyvä!!" ;D Siks e voi antaa muuta numeroa ku 10. Ilman bongoja...no ois pudonnu, eli kannatti uskoa viisaita "sivuääniä" kuulokkeiden ulkopuoleltaki... ;D
Tästä o hyvä jatkaa! :)
0   +1 +2