L'automne

Pillimehua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Ilmiselvä 05.10.2005
Ekan puoliminuuttisen aikana ei olisi osannut arvata biisin genreä, joka on ihan positiivista. Styge alkaa, ja ensimmäisenä osuu korvaan muuhun soundimaailmaan nähden jotenkin liian massiivinen kick. Muut soundit jäävät jonnekin taustalle pörräämään eivätkä jaksa nousta kickin alta esiin. Kyllä niistä selvää saa mutta tuntuvat kovin yhdentekeviltä. Joka saattaa johtua myös siitä, että ne myös ovat melkoisen yhdentekeviä ainakin parin ekan minuutin ajan: Ei kummempaa mukaansatempaavaa rytmiä, ei myöskään kolahtavia melodioita.

Rakenteeltaan biisi on piristävä, kahden minuutin dubikohta on ihan hupaisa, jonka jälkeen goahtavat melodiat ovat paikoillaan. Tämä vain kaipaisi tuekseen niin paljon parempia soundeja... Nämä ovat tällaista perussekupresettikamaa, muovia ja kumia, vailla syvyyttä. Rohkeaa kaiutusta peliin, paljon hallittuja efektejä, automaatioita, miksaukseen tarkkuutta, turhat taajuudet soittimista pois ja vaikka masterikanavaan equlla vähän lisää korkeita taajuuksia kirkkautta luomaan.

Tässä on selkeästi hyviä ajatuksia ja ajoittain enemmän näkemystä kuin perussuomistygessä mutta toteutus verottaa paljon. Tästä saattaa kuitenkin kehittyä jotain hyvinkin mielenkiintoista. Luova hulluus aina mukana, rohkeaa älyttömien ideoiden kokeilua ja pelotonta soundien kanssa leikkimistä, vähemmän paikoillaan junnaamista, ties mitä tästä vielä tulee :)
0   +1 +2
 
9
kyntteri 21.09.2005
hyvä tiivis goatranssi-paketti. etenee johdonmukaisesti alusta kiihtyen loppuun. plussaa alussa ja keskivaiheilla olevista "hengähdystauoista", tekee biisistä tosi omalaatuisen. snadisti ois saanu olla perkussioo joko lisää tai sit vähä selkeemmi esiin niitä, mut kaikkee ei voi saaha. keep on tränssin!
0   +1 +2