Lopeta!

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Mustepullo 23.03.2005
Biisi on kokonaisuutena ihan miellyttävä perusrokkis. Laulusoundia kammoksun, mutta laulut noin muuten kuulostavat oikein hyvältä. Samoin lyriikkapuoli kunnossa, en tosin tekstin aiheesta niin hirveästi innostunut.
0   +1 +2
 
8
Torniojaws 22.03.2005
Heh, tuleekin hieman mieleen CMX noista vokaaleista varsinkin ;) No, soundit on tasapainoiset, mutta hiukan suttuiset tosiaan. Mutta ihan kohtuullinen.
0   +1 +2
 
8
Kukkis 22.03.2005
Hyvä biisi, mutta laulussa on ehkä lian paljon säröä.
0   +1 +2
 
P. Virta 22.03.2005
Ihan hyvä biisi, jotenkin tuntuu siltä kuin olisin kuullut tämän ennenkin, ehkäpä, hyvä siltikin.
0   +1 +2
 
dumbsugar 22.03.2005
No, ainakin erilainen kuin Tik Takin samanniminen. Ei minulla oikein tästä muuta sanottavaa ole, kun tajuan suomalaisesta musiikista yhtä paljon kuin inuiitti kesämekoista.
0   +1 +2
 
7
argon 22.03.2005
Hmmm,

Biisissä oli sinällään mukavat riffit, mutta kun tuo kolmikärkiorkesteri väijyy vähän turhan ilmeisenä etulinjassa niin ei nyt ihan varauksetta tempautunut mukaan.

Hyvää biisissä oli sen pituus, eli oli maltettu pitää paketti hyvin kasassa eikä lähdetty tekemään tästä liian pitkää. Perussoitanto toimi biisin vaatimalla tasolla ja laulupuoli meni ihan kunniakkaasti - muutama pikku huti tuli vokaaleissa, mutta ei mitään dramaattista.

Nyt vain pesäeroa tuohon C-orkesteriin biisien rakentelussa, niin kyllähän tässä on kaikki edellytykset olemassa tosi hyvään meininkiin!
0   +1 +2
 
8
Telaketju 22.03.2005
Onpahan kyllä kieltämättä Cmx tyylistä, toisaalta tulee mieleen myös 4ruusua vaikutteita. mielenkiintoisia juttuja kyllä koko piisissä mutta itseäni häirihtee tuo filtterisärö tuossa laulussa, onhan se tyylikkään kuulonen muttei sitä kokoaikaa jaksa kuunnella, tosin se on vain minun mielipide
0   +1 +2
 
Airola 22.03.2005
Räkänen ja kyrttynen soundi. Tarkoituksella ilmeisesti. Jonkun muun korvaan varmasti toimii, mutta ei mun.
Ei näitä suomalaisia älykkörokkibiisejä jaksa oikein muutenkaan kuunnella, niin miks sitten pitäis tästä tykätä. No onhan tää loppujenlopuks merkittävästi erilainen, kuin noi biisit yleensä. Ja pari jännää soundikikka oli tossa, niinku erimerkiks toi yks vähän takaperoselta kuulostava melodia.

Kyllähän tää tässä taustalla soi. Ja soi paljon paremmin, kuin moni muu vastaava. Ehkä räkäsyydestä plussaa.
0   +1 +2
 
8
theplan 19.03.2005
Tuollainen säröytetty laulu useimmiten ärsyttää mua, niin tälläkin kertaa. Jotenkin siitä tulee mieleen sellainen tekorankkuus. Muutenkin tää biisi oli mun makuun yksinkertaisesti vähän tylsä ja tasapaksu.

Ei tää nyt missään nimessä huono ole, sinänsä toimiva biisi ja kiinnostava sanoitus. Ei vain oikein sovi mulle... :)
0   +1 +2
 
6
TLaamanen 06.03.2005
Onhan tuo riffi ollut jo siinä vaiheessa kulunut, kun CMX on sen äänittänyt. Mutta toimiva riffihän se on. Eikös kaikki raskaamman heavyn riffitkin ole vain muunnelmia Sabbathin riffeistä? Perusriffi kaipaisi vielä kunnollisen b-osan seuraukseen, niin kyllähän tästä hyvä tulisi. Alun väkivaltaiselta kuulostava sanoitus muuttuukin loppua kohden lohdulliseksi.
0   +1 +2