Obey

rewind

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
novax 19.04.2006
Tottahan tuo on, acidia on. Kappaleessa kuuluu pannauksessa olevan jotain outoa. Volumit on äänitetty meltein täysille. Mutta kappale on loistavasti suunniteltu kulkemaan alusta loppuun hyvässä rytmissä. Äänimaailma ei ole liian sekava ja tässä on pieni koukku, mutta ei kuitenkaan iso. Sanoisin trance ystävänä että biisiä on helppo lähestyä mutta se ei anna potkua niinkuin pitäisi. Kappale on muuten hieno teos.
0   +1 +2
 
Begemot 15.04.2006
Hauskan sämplen olit löytänyt. Miksaus on makuun liian "terävä". Tässä on mielyttävää raskautta mitä ei yleensä perus trance biisissä ole. Toi korkea soundi ensimmäisen nostatuksen aikana...niin en osaa sanoa oliko liian käytetty vai mukavasti tuttu:). No joka tapauksessa paras trance biisi mun mielestä mitä olen kommenttiringissä kuullut:.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 17.02.2006
Tässä oli biisi joka saa hien lentämään dicessä!! Vauhtia ol riittämiin ja soundit luokkaa tykki!! Raapii aivan perkuleesti!! ois voinu olla pitempikin!!
0   +1 +2
 
10
KurtDragon 28.12.2005
Näemmä Turussa ON jotain hyvääkin... ;)
0   +1 +2
 
5
antti_salmi 07.09.2005
Voi olla ettei kannata hirveästi alkaa kommentoimaan ku en yleensäkään pidä konemusiikista. Mutta kyllä tämä on jotaki mitä pitää katsoa läpi sormien.. Ei surkein, mutta ei kiitos!
0   +1 +2
 
10
Protush 27.07.2005
Hienot sivut ja hyvää musiikkia teette asenteella! Hyvin lähdetään tässäkin liikkeelle acid saundeja suosien. Rummut toimivat hyvin ja kaikki välirummutkin (mm suvannossa) ovat aivan mahtavia! Rakenne on kohdallaan ja miksaus erittäin hyvän kuuloista. Padit ovat mielestäni biisi parasta antia ja huonoja puolia onkin sitten hiton vaikea keksiä. Ehkä melodista vaihtelua olisin enemmän kaivannut vaikka kyseessä onkin hardtrance. Pituutta myös olisi voinut olla hieman enemmän mutta toimii näinkin.. Sitten vaan uudestaan kuuntelemaan =) Mahtava meno on kyllä teidän kaikissa biiseissä mitä olen kuunnellut! Eiköhän koska joku levyyhtiökin ala tyrkyttää sopparia kouraan ;)
0   +1 +2
 
9
Gonduumi 27.06.2005
Aika hyvä biisi. Nuo sanat oli hieno keksintö. Kaikki soundit on hyvin kohdallaan ja leaddi on aika kova. Kaiken kaikkiaan hyvä biisi, mut mun mielestä se olis kaivannu vielä jotai mut silti kyl se 9 ansaittee
0   +1 +2
 
10
Lemon Voice 04.06.2005
hyvä meininki piisi, olisin kyllä antanut 10 pistettä jos tossa 1:45 - 2:32 kohalla ois tullu kunnon mättö meininki ja piisi olisi voinnut olla pitempi. mutta ei tosta muuta voi sanoa ku perkeleen hyvä muuten.
0   +1 +2
 
Hyvällä draivilla lähdetään liikkeelle ja fiilikseni ovatkin juuri sopivat tälläisen happoisen menon kuunteluun(tekis mieli tehdä progeremiksi tästä joskus). Noi vokaalit on tosi jees ja saavat suun veikeydellään pienehköön virneeseen. Enpä osaa tän soundeihin oikein muuten puuttua kuin että enemmän eloa ja säröä hetkittäin olisin tuohon happoon kaivannut. Enemmä leikkimielistä kikkailua sillä. Semmottista. Mitään suurta ideaahan tässä biisissä ei ole eikä tämä mitenkään massasta sinänsä erotu mutta osaapahan olla oikein kiva maanantai-iltapäivääni piristävä biisi. rok.
0   +1 +2
 
9
Heikura 18.03.2005
I obey you. Tääpä oli piristävää mättöä, onk sul Janne uus e-jay? Pystyisin ehkä jopa tanssimaan tämmöstä, nii, tai en tie, on tää aika nopeeta, ehken vain osaa. Mut tuaa, kyl mä allekirjoittaisin tän olevan aika veikeetä kamaa. So help me God.
0   +1 +2
 
10
Percele 13.03.2005
Perkele, jälleen huippu tavaraa! En nyt muuta jaksa laittaa :)
0   +1 +2
 
10
Kari Runk 11.03.2005
Biisistä tulee mieleen D-Devils ja Warp Brothers. Äänimaailma oli hieno ja mukavat acid melodiat sopivat biisiin täydellisesti. Vokaalisampleissakaan ei ollut mitään valittamista. Pituutta olisi biisissä mielestäni saanut olla hieman enemmän, sillä nyt tuntui siltä, kuin biisi olisi loppunut kesken. Kaikenkaikkiaan hieno biisi, joka on pakko koneelle asti ladata.
0   +1 +2
 
9
chucky 10.03.2005
asiallista mazkuu =)
0   +1 +2
 
Urjala 08.03.2005
Saundipuolesta ja miksaamisesta lienee turha mitään kommentoida, se kun on kaikin puolin kunnossa (oletettavasti myös PA-laitteiston puolesta). Tanssipuolen kampetta tietty enemmän kuin iltapäivän rentoutumismusiikkia, mutta sen paremmin tämä toki toimii. Nimenomaan konstailemattomuus ja se, että asiaan mennään suoraan koko ajan, tuottaa pitkästä aikaa tyylilajillisen hyvänolon tunteen, kikkailu kannattaa aina, mutta tyylitajua pitää olla. Nyt on. Veikkaisin kyseessä tosin olevan jokseenkin lyhyen editin, kyllähän happokuplutusta isomminkin nostattelisi :)

Ainoa marmatuksen aihe syntynee tuosta puhesamplesta, henk.koht. kaikenlainen suora amerikkalaisvastainen propagointi alkaa olla aika väsynyttä kuunneltavaa (kyse on siis liikatarjonnasta), mutta reaktio väistyi kolmannella kuuntelukerralla. Tunnelmahan tässä on tärkeämpi, ja tuo sample (joka ehkä on liian kovalla osittain) tuo tähän kappaleeseen (kuten Giant Leap:issa) sen "oikean" vanhakantaisen hardisteknoilumeiningin.

Tulee mieleen Hardfloor isommalla kaiulla :)
0   +1 +2
 
10
Surinat oli mukavan taas kuulosia ja synatkin toimis loistavasti. Loistavahan tämä kaikin puolin taas jälleen kerran ja noi sanat etenkin sai kyllä vähän suupielet nykimään. On se kovaa puhetta! =) Meinasin antaa silti ysin koska sortuu vähän massan puolelle mutta muutama nostatuskohta sai mielen muuttumaan ja repsauttamaan jo kolmannen kympin peräjälkeen. Tekisitte huonompaa musiikkia ni ei tarvis aina kymppiä antaa! ;)
0   +1 +2
 
8
cassu 31.03.2005
Ei hassumpi, kolkittelu on jotenkin nuhanen - haikkarit aavistuksen maassa, lisää rapeutta/ritinää kehiin ... Kokonaisuutena enemmän radio editin kaltainen typistetty seikkailu, jää hieman lyhyeksi. Siitä huolimatta ihan maukas pätkä.
0   +1 +2
 
9
kristian puberti 11.04.2005
Rehellinen ja aito acid-meininki. Itse tykkäsin kovasti, ja olisin voinut tästä pitemmänkin miksin luukuttaa. Nii, ja pitempi nostatuskohta niillä taustalla olevilla särörummuilla ;) !
0   +1 +2