Postmortem

Reflected

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Tommi T 17.06.2009
Moi, Uusi maailmanlaajuinen musiikkikilpailu on avautunut! Etsimme uusia loistavia kappeleita ja vuoden lopussa valitaan The Best New Song in The World 2009.

Lue lisää http://www.thebestnews...
0   +1 +2
 
9
3d 18.11.2006
tään on niin
puolistaa...
--..
ja siellä vetäväää---
--vaikutteita niin ääri ,..mistä..--nii kaikkee.,kaikesta,,.-
---
pystytte viemäää elementtejä ja niihin vedon voiman ....kantavuus korjaantuu kun ymmärrys lankee..ja jos jotain lisää-----------------------------------

-------------------------- --
0   +1 +2
 
~* Tulee oikeesti mieleen Dream:in ekan levyn matska *~
0   +1 +2
 
8
SIAR 17.06.2006
Loistava syna alku! Hienosti kulukee! Rumpuihin panostusta soittoon! Hyviä koukkuja paljon!
0   +1 +2
 
8
Speedfinger 30.05.2006
hyvää menoo on mutta siit vaan puuttuu särmä.... :s eli siis liian pehmeillä säröillä soitatte vähän mättöä sekaan
0   +1 +2
 
Begemot 05.05.2006
Hyvin soitatte, laulatte ja biisikin menettelee. Tämmönen "tissiprogeillu" ei jostain syystä ei vaan nappaa.
0   +1 +2
 
7
Dissolute 09.01.2006
Biisissä ei ollu mitään vikaa, mutta laulaja ei iskenyt. Toisaalta dream theateriskin mua ärsyttää laulaja, että sikäli esikuvalle uskollista menoa! :)
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 26.11.2005
Laadukasta progea! Laulaja ja bändi ovat molemmat todella hyviä ja hoitavatkin hommat kympillä kotiin! Sävellys on huippuluokkaa!
0   +1 +2
 
HW 11.11.2005
Laulajalla oli kovin ikävä tapa painottaa joissain kohdissa sanan ensimmäistä tavua. Sellainen rassaa aina tosi pahasti. Mukava ääni sillä kuitenkin oli ja ilmeisen tottuneesti sitä käyteltiin.
Tässä soitettiin aikamoisen hyvin. Siitä puolesta ei löydy moitteelle sijaa mutta biisi oli melkoisen rönsyileväinen. Elikkäs vähän liian proge. Oli vaikea kuunnella kun ei oikein saanut mistään kiinni...
Tämä oli professionaalista progressiivisuutta. Tästä olisi varmaan saanut enemmän irti jos olisi saanut sanoista selvää tai jos ne olisi annettu printtinä. Sanalla sanoen tosi hieno mutta ei mua varten.
0   +1 +2
 
8
faroth 14.09.2005
Varsin Symphony X-henkinen veisu. Koska soundeista ei kaivattu palautetta, jätetään se sitten käsittelemättä. Muutoin biisi toimii kuin toimiva vessa ... ainakin pääasiassa. Asiahan on niin, että asiat voi tehdä hyvin, tai paremmin! :D
Tämmöisenään (poislukien soundit) biisi on jo varsin hyvä, mutta monelta saralta sitä voisi myös parantaa. Esimerkiksi laulajan työstä on olisi hyvä lähteä (äh, aina demotason bändit saavat kuulla laulajistaan - ei ole reilua!):
Laulaja osaa selvästi hommansa ja äänikin kantaa hyväksyttäviin oktaaveihin. Tuntuu kuitenkin siltä, että sovituksen saralla olisi jääty niihin "halpoihin ratkaisuihin", eikä todellista kokeilua olisi tehty. Siinä missä muut soittajat yleensä harkitsevat kovastikin tarkkaan istrumenttiensa käytön ja nuotit katsotaan paikalleen ajan kanssa, pitäisi myös vokalistia ajatella "instrumenttina". Mielikuvituksen puute melodioiden suhteen ei kuitekaan ole se ongelma vaan se, että vokalisti on 'yksin' kaiken muun keskellä. Mm. Symhony X, jota selvästi tässä idolisoitiin, korjaa vastaavan ongelman hienoilla kuoro-osuuksilla ja välillä varsin omaperäisillä ratkaisuilla.
Nohuh, tulipas matskua! .. Hyvä veisu tämä oli. Ei siitä pääse mihinkään. Palautteeni oli lähinnä biisiä kuunnellessa tullutta tajunnan virtaa, ei sen enempää. :P
0   +1 +2
 
9
Necromuru 11.09.2005
Jepu. Itse kappale on koneelta löytyny jo suht kauan, mutta ei ole jaksanut tutustua kauheasti. Kyllä kannatti. Paljastui hienosti eteneväksi ja monipuoliseksi teokseksi. Jatkakaa tästä.
0   +1 +2
 
8
Progesankari 08.09.2005
nii ja monella muullaki ku slayerillä on samanniminen biisi... :P mut ei se mitään
0   +1 +2
 
8
Progesankari 08.09.2005
SLAYER!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.07.2005
Joooh...

Aika kohtalaisen törkeä Symphony X -plagiaatti on kyllä kyseessä. Ei siinä mitään, hyvin te tuon homman pidätte hallussa, ei joka bändi osaisi tehdä näin onnistunutta kopiota esikuvansa biisistä. Mutta biisinä tässä ei ole mitään omaperäistä, ei yhtään omaa elementtiä. Laulaja ei kuulosta Allenilta vaan enemmänkin Fates Warningin mainitsemalta John Archilta. Ihan hyvä meininki hänellä, joskin vähän saisi holtittomuutta karsia, nyt on vähän hötkyisen kuuloista laulua. Mutta pidän silti noin periaatteessa, varmaan vuosien kuluessa kehittyy vielä vitunkin kovaksi.

Muttajoo. Jäbät osaa soittaa ja hommat toimii, mutta etsikää sitä omaa näkemystä, tämä on todella törkeästi SX. Sellaisena bändillänne ei ole juurikaan oikeutettua olemassaoloa koska SX tekee samat jutut jo paremmin. Tietysti jos olisitte rehellisesti coverbändi, niin. Noh...
0   +1 +2
 
10
Kukkajumala 22.06.2005
aivan mahtavaa musiikkia. loistavasti soitettua. tässä on meillä suomen Dream Theater. tulee kyllä heti mieleen DTn when dream and day unite/images & words aikaset tuotokset. laulaja tuo mieleen charlie dominicin ja bruce dickinsonin yhdistelmän, ihan hyvältä kuullostaa, vaikkakaan ei mikään LaBrie II ;D tälläistä musiikkia kaipaan enemmän. toivottavasti joskus lähitulevaisuudessa saan ostaan teidän levyn levykaupan hyllyltä. saundeista en kyllä meinaa tällä kertaa rokottaa. jatkakaa samaan malliin. minä olen täysin myyty.
0   +1 +2
 
9
ehkioski 06.06.2005
Kun ei soundeista kerta saa antaa palautetta, niin ei sitten anneta. Laulaja on erittäin hyvä, ellei loistava. Ja soittajatkin ovat todella taidokkaita. Sävellys on aivan omaa luokkaansa. Saundit kuitenkin vetävät numeron ysiin, muuten olisi ollut kymppi.
0   +1 +2
 
8
dtoj 04.06.2005
Yeah, tää on ihan näppärän kuulosta. Laulajalla ihan pätevän tuntuinen ote ja ääni tähän hommaan. Muu bändi vetää tiukasti unikset. Pikkasen jotkut kitaristin veivaukset menee sektorille kliseisen kuulosia tiluja. Pikkasen meinas väsyä biisin aikana, mutta lopussa kuitenkin piristy taas. Hyvä setti, pientä viimeistelyä vaan ja soundit kohdilleen.
0   +1 +2
 
8
SIAR 31.05.2005
Hienosti kulkee! Kiva oli kuunnella, taitoa löytyy!
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut mutta kuten sanoin pidän letkeämmästä musiikista!
0   +1 +2
 
8
Ruin 20.05.2005
..tää ei ookka perus mollivoittoista metallin mäiskintää. :D melodiat ja riffit hyviä.. laulusta tulee mielee jostain syystä itse ozzy osbourne... mutta varsin menevä rallihan tämä on... vahvasti tulee mieleen Dream Theater :D
0   +1 +2
 
MdsPressures 18.05.2005
kyllähän tämä biisi toimi :) kokonaisuudessaan hyvä :)
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 18.05.2005
Kuoleman jälkeen!?!? Lolz.. Mitä ituu?? Sry jos oon töykeä
0   +1 +2
 
luoja 14.05.2005
Okei, totellaan ohjeita kommentoinnista. Avaus riffi on todella hyvä, sitte ehkä turhaan rumpu komppi katkesi, koska se katkesi taas hetki uudestaan. Laulu saundi on sellaista kun odotinkin, ehkä liika "esitystä", ehkä rennompi ote toisi paremman tuloksen, vaikka ei tämä huono näinkään. Nopea väliosa oli mannaa.
Pakko kyllä sen verran saundeista sanoa että synä hukkuu tuonne ihan täysin hetkittäin.
No, tälläistä hard rock menoakin täällä, dream theatherista taidatte tykkää, 3:40 menee jo ehkä liikaa sen puolelle :) Rumpali hakee selvästi samanlaista komppi menoa :)
Harmittaa tosi paljo kun nuo synät välillä hukkuu tuonne, ois se kiva et ne kuuluis kun ne on kuitenkin soitettukin.
No, ihan ok, tämän musiikin ystävät varmaankin pitävät.
0   +1 +2
 
7
Stoned Ghoul 12.05.2005
Onpas pitkä biisi, no, ilmeisesti intoa löytyy. Ei tää oikein toimi mulle, ei voi minkään. Soitto on kyllä hyvää, ei käy kieltäminen ja hyviä riffejäkin oli aika ajoin. Laulu ei korkeimmissa kohdissa pysy oikein hallussa solistilla. Aika kovia sooloja oli kuulolla...
0   +1 +2
 
9
Qha 07.05.2005
Todella hyvä biisi.
Pidän eniten noista kitarasoolopätkistä. Intro on todella hyvä. Ironmaidenmainen laulu ei muhun kyllä iske. Tää ois ihan älyttömän hyvä kipale kunnon soundeilla. Nyt arviointia häiritsee vähän ku tossa ei oo oikeen kirkasta dynamiikkaa vaan kuulostaa niinku se soundi vedettäis jonku prässin läpi. Taitavaa soittoa ja sopivasti vaihtelua biisissä.
0   +1 +2
 
nitrokiss69 06.05.2005
Hyvä boogie. Laulussa on vielä hivenen hiomista. Ei niinkään laulajan omassa soundissa, vaan ihan teknisissä jutuissa. Itse laulusoundi on miellyttävää kuunnella, että kun ne pienet tekniset virheet hioo pois, niin ei teidän soppari jää vokaleista kiinni.

Itse biisi oli kaunis, mutta ehkä hivenen liian tarunomainen. Tarkoitan sillä sitä, että siitä ei oikein saanut helposti kiinni ja se tuntui elävän aivan omaa elämäänsä.. ;) Kyseisessä biisissä vokaaliosuudet rytmittää biisiä vahvasti. Selkeät a ja b osat, niin turha irtonainen progeilu niiden välissä sekoittaa kokonaisuutta turhaan. Saa niitä olla, mutta jos jokaisen osan väliin tungetaan, niin sekaista siitä väistämättä tulee. Introsta plussat!

Hyvän kuuloinen ralli silti, ja uutta odotellessa. keep on rocking!!
0   +1 +2
 
8
Carbon 30.04.2005
Itse en kuuntele tämäntyylistä musiikkia, mutta hyvin pojat kuitenkin hallitsevat instrumenttinsa. Hyvä laulaja... hienot kitarariffit.
0   +1 +2
 
Ihan kivaa melodista meinikiä. Ei nyt mitenkään erityisesti kolahda. Laulaja on ihan hyvä. Mitäs tästä sanois, kun ei saa saundeistakaan kirjoittaa.
0   +1 +2
 
jari_ltm 27.04.2005
soitanto toimii ja laulu vahvistuu treenien myötä livenä voi toimia paremmin kun noi saundit on tosi sumuset mut hihan hyvä meno!
0   +1 +2
 
7
Lowmen 27.04.2005
Symphony X paistaa läpi esikuvana aika selvästi. Mutta soitto vaikuttais sujuvan tarpeeksi hyvin. Irrotelkaa!
0   +1 +2
 
8
Animal 26.04.2005
Laulajan vetelee hienosti paikkapaikon, mä ainakin tykkään. Itse biisi on taas hieman liian tavanomainen mut toimii ihan hyvin kuitenkin.
0   +1 +2
 
SamvaisSetä 26.04.2005
Njahas, laulajalla ehdottomasti "hassu" ääni. Soitto toimii hyvin. Biisi ok.
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 26.04.2005
Jep, dynamiikka on tiessään... Niin, tulee kyllä DreamTheater mieleen ensimmäisenä. Vokalisti vaikuttaa osaavalta ja äänensä tuntevalta kaverilta, mielleyhtymät vievät B. Dickinsoniin. Syntikka hallistee kappaletta ehkä hiukan liikaa, kitaroiden jäädessä jalkoihin. Vaihteleva ja maisemakas kappale. Miksatkaa kuntoon!
0   +1 +2
 
säätäjä 25.04.2005
hehee, oon tottunu ehkä paljon progempaan, mut toimii tääki. hyvä laulaja
0   +1 +2
 
karez 25.04.2005
Kyllähän teillä soitto tuntuu hallussa olevan, mutta kyllähän siitäkin varmasti saisi enemmän irti soundien ollessa kunnossa joten odotellaan..
0   +1 +2
 
8
bassbeast 25.04.2005
Laulu oli jotenkin kuivan oloista, saattoi johtua kyllä soundeista. Kyllähän tuo hyvin oli kuitenkin soitettu+laulettu ja hyviä juttuja siellä oli. Ei mikään turhan helppo kappale soittaa. Jee jee. Hyvin progetti!
0   +1 +2
 
MastaC 25.04.2005
ei ei, ei uppoo mulle sit yhtään... harmi kun tämä kommentti rinki toimii näin... laulajalla super ärsyttävä ja vieläpä tunkkainen ääni ja selvää liika ilmeikkyyttä... kun nyt on progee niin eiköhän kaikki teistä soittaa osaa... vaihtakaa vaan laulaja, liika Bruce Dickinson wannabe!
0   +1 +2
 
Misty Rowe 25.04.2005
Ei oikee iskeny liian pitkä biisi mut se on okei progessa.Laulaja laulaa iha hyvin
0   +1 +2
 
8
Rohstoff 24.04.2005
Mielestäni biisissä on asennetta heti alusta asti. Soitto on paikoittain hyvinkin mukaansa tempaavaa ja koko kappaleen ajan laadukasta. Laulusta pieni miinus, se oli mielestäni paikoittain vähän liiankin kimeää.
0   +1 +2
 
Verenn 24.04.2005
Varmaan vituttaa kun soundeista on ilmeisesti tullut jo paljonkin palautetta, mutta sanotaan nyt se asia näin että kun täällä on pirun laadukasta (soundillisestikin) kamaa niin väkisellä sitä vertaa ehkä sellaisiinkin sitten. Käännäpä soundien kautta oman kommenttini sillä tavalla, että itse biisi ja muun suorituksen osalta se minkä tästä selvän ottaa niin toimii oikein upeasti ja oikealla tuottajalla kunnon studiossa tästä saisi varsin komean kappaleen. Ainoa napinan aihe tulee siitä, että laulajan ylärekisterivokalisointi kuulostaa jollain tavalla kireältä ja samalla myös voimattomalta. Aivan kuin ääni ei olisi auki tai se tulisi kurkunpäästä tai jostain muualta. Henk. kohtaisesti en ole progen vaan yksinkertaisen kaman kannattaja, joten sovituspuolen jätän suosiolla kommentoimatta ja insturemtit on kyllä tämän perusteella hanskassa.
0   +1 +2
 
8
Jzci 23.04.2005
Reflectediä olenkin jo kuunnellut jossain välissä. Dream theateria ja Symphony X:ää tainut joskus tulla kuunneltua? :) Taitavia kavereitahan tässä kaikki ovat. Kitaristina täytyy kyllä sanoa että on kepittäjällä(kepittäjillä?) homma kyllä hanskassa, ei sorruta siihen päättömään sekoiluun ("mä oon niin v***n nopee") vaikka rahkeet kyllä riittäisivätkin. Hyviä ideoita kaikenkaikkiaan! Näinkin pitkään kappaleeseen olisin kyllä toivonut vähän isompia vaihteluita. Alkoi loppupuolella jo puuduttamaan. Kokonaisuutena mielestäni varsin hyvä.
0   +1 +2
 
8
armashuutamo 23.04.2005
Hyvät tuplapedaalit ja siis biisihän toimii noin progehevi asteikolla varmaan 10:llä. Laulaja vaan tekee liian mitään sanomattoman esityksen kuulostamalla taasaisen hyvältä.
0   +1 +2
 
Soitto on ihan ok..Vaikka kitarat sais olla enempi esillä (mun mielest)..Laulu on hyvin laulettu..En ite oo vaa power-laulun faneja..Ihan ok..Jätän kuitenki arvosanan antamisen jollekki joka saa jotain vähän enemmän tästä irti kuin minä...
0   +1 +2
 
9
Sunholder 19.04.2005
Käykääs ihmeessä tekemässä paremmilla soundeilla ja luottakaa itseenne! Soitto toimii ja makeita juttuja biisissä. Taidan faniutua.
0   +1 +2
 
Dream Theater-vaikutteita kuulostaisi olevan alun perusteella jonkin verran, eikä liiasta omaperäisyydestä voi moittia lajityypin vaatimukset huomioon ottaen. Näinä uusprogen nousun aikoina voi olla vaikeaa saavuttaa uskottavuutta, ellei oma visio ole vahva. Soitto on pätevää mielestäni, eikä laulajakaan mikään wannabe-idols ole. Nuo dreamtheatermaisuudet ovat tosin melko lailla esillä, tai mitä ne nyt ikinä ovatkaan: joka tapauksessa nippu jo melko käytettyjä ideoita. Kappale on kuitenkin kokonaisuutena toimiva, selkeä ja valmiin, hyvin valmiin kuuloinen. Mikäli visionne on tehdä hyvää musiikkia olematta liiemmin omaperäinen, voin toivottaa onnea! Laulaja tuo muuten mieleen Dream Theaterin debyyttialbumin Charlie Dominicin. Hienoa, korkea vokaaliskaala.
0   +1 +2
 
jhuuskon 18.04.2005
Kerran ei saa soundeja haukkua niin sitten ei voi sanoa mitään, kun en tällaista tavaraa kovin ymmärrä.
0   +1 +2
 
Ei noi Dream Theaterit ole koskaan antaneet minulle muuta kuin taidonnäytteen, eikä biisin oikeutus kai saisi olla siinä. Olen ehkä yksin mielipiteineni. Biisi itsessään pitää sisällään elementtejä jotka ovat, jos en väittäisi, haltioivia, vaan ei jaksa mielenkiintoani pitää yllä. Rushit ja dreamtheaterit on jo kuultu.
0   +1 +2
 
8
Ocky Vlakdow 17.04.2005
Jos soundeista ei saa valittaa nin eipä jää hirveästi valitettavaa. Soitto tuntuu menevän ihan putkeen! Antoisaa tavaraa heavy metallin ystäville!
0   +1 +2
 
reos 16.04.2005
Genren manööverit hallussa? Universumin mielenkiintoisin laulu, ei välttämättä positiivisessa mielessä. Rakenteellakaa ei mennä kuuhun ja varsinkaan "hienoilla" liideillä sitä ei pelasteta.
0   +1 +2
 
vrs 16.04.2005
Hauskan synkkää. Ja hyviä kuvioita soitettuna hyvin.
0   +1 +2
 
8
Kekkoset 16.04.2005
Mulle tuli McGyver tunnari alusta mieleen :D Laulaja vetää minusta hyvin, mutta jotenki biisistä jää munat pois.. Mie tykkäisin jos laulaja ottais tuon laulun vähän rajummin. Munattomuus johtuu varmaankin just niistä soundeista.. Soitto kuulostaa minun korvaan ainaki hyvältä. Liian pitkä biisi minun makuun.. Mutta ihan hyvä.
0   +1 +2
 
9
Jaer 15.04.2005
Progestelua kohtis kovalla taidolla vieläpä! Symphony X:t ja Dream Theaterit tullu kuunneltua selkeesti ja niiden vaikutuksesta tulee tietenkin plussaa. Soitto toimii todella hyvin, mikseriläisbändin ollessa kyseessä jopa loistavasti! Laulukin kuulostaa nuorelta Dickinsonilta ajoittain, loistotoimintaa. Soundeista en siis sano mitään kun kerran kiellettiin.

Porukka soittaa hyvin yhteen ja selkeästi treenattu on. Mitään valittamisen aihetta oikeastaan ei ole.

Eipä tässä voi kun mennä hiljaiseksi ja nostaa hattua. Hienoa.
0   +1 +2
 
Hades 15.04.2005
Vaikea biisi arvosteltavaksi. Soitto on hyvää ja tarkkaa. En ole mitenkään genren kuluttaja, joten en ehkä ole paras henkilö arvioimaan, mutta jotkut kitaratilutukset tuntuu jotenkin merkityksettömältä biisissä ja kuulostaa, kuin niiden olemassaolon ainoa tarkoitus on näyttää miten sormet toimii.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 15.04.2005
Alusta rummut ja basso pois, ehkä matala synabasso murisemaan vatsaa vääntävästi. Siihen sitten pelkkä syna päälle nostamaan homman ja sitten isketään ja kovaa! Laulajalle tarkkuutta sävelpuhtauteen. Kokonaisuutena ehkä hieman hajanainen tuotos: progressiivisuuden ei tarvitse tarkoittaa jatkuvaa osien vaihtelua. Tulee hieman rauhaton ja nykivä fiilis. Rumpalilta turha kikkailu pois, osaamista on mutta rauhallisemmalla meiningillä tulisi musiikkiin lisää auktoriteettia ja toimivuutta.
0   +1 +2
 
Jukk. 13.04.2005
Musiikki on jotain josta olen kasvanut ulos joskus 16-17vee, ja soundit on niinkuin todettiin kuvauksessa huonot.
Kliseet on hallussa kyllä. Mitään omaa en tästä löydä, pahoittelen.
Annan arvostelun tehtäväksi jollekin joka jaksaa ja osaa tätä musaa vielä nykyäänkin kuunnella.
Pääasiahan on tietenkin että itse tykkää siitä mitä tekee ja siitä saatte pisteet!
0   +1 +2
 
HT 12.04.2005
Voimakas lauluääni! hienon kuulonen. Toimii varmasti jahka viimene versio on valmis! soitto on hyvän kuulosta syna/urku oli mainio.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 11.04.2005
Tässä poljentoa. Tulee Dion joku biisi mieleen tosta syntsamelodiasta tossa alussa. Proge on aina nostettava ylimmälle sijalle. Kyllä. Tämä on hyvä, laulajalla oikeen hyvä ääni, melkeiNpä heleä mutta tarvittaessa rasp. Soitannollisesti erittäinkin ammattimaista.
0   +1 +2
 
P. Virta 11.04.2005
Ihan mukava ja kuunneltavissa oleva kappale, mutta kyllä tästäkin korjattavaakin löytyy
0   +1 +2
 
Erotuomari 30.03.2005
Neljäs metal viisu peräkkäin heh! ja tässä soundit syvältä. Periaatteessa biisissä on yritetty mallintaa kaikkia mahdollisia suurempia metal bändejä, mutta tää ei toimi.
0   +1 +2
 
9
_W_ 30.03.2005
Tämmöstä DT-progejuttua, teknistä ja siinä mieles hienoa. Mut en mä tästä samoja kicksejä saa ku yksinkertasesta prätkärokista tyyliin peer gynt, mötley crue. No silti, sehän ei oo varmaan tarkotuskaan...

Laulaja kuullostaa hyvältä ja tuo tämmöseen musaan aina lisää sisältöä. Parissa kohtaa ois voinu olla pientä hiottavaa tai sitte oli tarkotuksella laulettu noin. Soitanto kulkee hienosti ja biisi on selkeesti reenattu enemmän ku tarpeeks monta kertaa. :) Tekniikkaa löytyy koko bändiltä, skittasooloa kuuntelin tietysti mielelläni ku kitaraa tulee itekki soiteltua.

Soundeista vielä sen verran että rummut on musta liian taustalla, kun taas laulu kuulu välillä turhanki lujaa.
Mut tällekin musalle, kuten kaikelle löytyy oma kuulijakuntansa. Tämmöselle yksinkertaselle rokkarille ei ehkä kolahda 100%, mut annan silti 9 koska ohan tää omalla tavallaan hienoa "taidetta".
0   +1 +2
 
Enterdead 29.03.2005
Proge on vaikea heittää saamatta negatiivista palautetta joltain suunnalta. Ootellaan sitä uudempaa versiota ennen kuin ammutaan. Ja laulusta....tulee mieleen joku köyhän miehen Bruce Dickinson. Joltain Seventh Son Of A Seventh Son-ajoilta...ei vakuuta, jotkut voi vakuuttaakin. Mulle oli koko biisi vähän tylsän puoleinen tässä jamassa.
0   +1 +2
 
thepax 29.03.2005
Pakko myöntää ettei tyyli miellytä mua yhtään. Laulu tuntuu jotenkin erilliseltä jos siitä kommenttia halusitte. Joo, ei kyllä oo mun tyylilaji ollenkaan. Tekniikkaa, tekniikkaa. onko se monimutkaisin vaihtoehto aina paras. Ja onko täs mitään kokonaistunnelmaa.
0   +1 +2
 
5
Sigil 16.04.2005
aika progeilevaa ja turhan paljon mielestäni kikkailua. laulaja ei ole koko aikaa oikein tilanteen tasalla.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 26.03.2005
Biisi oli älyttömän pitkä mutta mielikuvitusta biisin suhteen oli kyllä käytetty mukavissa määrin.
0   +1 +2
 
8
Wretch 23.03.2005
Homma toimii soitannollisesti helvetin hyvin, biisin rakenne on hyvä ja soittajat osaavat hommansa hyvin. Laulu oli vähän ponnettoman kuuloista, mutta potentiaalia laulajalta kyllä löytyy. Tuotantopuoli on vähän suttuinen, hieman kirkkautta ja selkeyttä kaipaisin soundeihin.
0   +1 +2
 
8
Harulf 16.03.2005
loistavasti toteutettu biisi! Soittotaitoa on, eli tästä voi tulla vielä vaikka mitä. Kai teillä on enemmän biisejä kun tää ulkona mikserissä (pitää heti mennä tsekkamaan)
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 16.03.2005
Joo, onhan tässä kai jotain proge-meininkiäkin. Ainakin joissain kitaratilutuksissa haetaan sellaista ja biisi on hemmetin pitkä. Laulaja on pätevä lajissaan. Bändi soittaa hyvin. Soundit ovat vaan aika heikot mielestäni. Progeilua olisi kyllä kaivannut paljon enemmänkin mukaan. Biisi ei oikein erotu massasta nyt. Omaperäisyyttä mukaan, niin tulee paljon parempaa.
0   +1 +2
 
Michikawa 16.03.2005
Kyllähän tässä ihan mukavia rytmikikkoja ja genremukaisia riffittelyjä ja modulaatioita on käytetty, tekniset ansiot ovat niiltä osin ihan kohdallaan, mutta masterointi, äänitys ja miksaus ovat pahasti vielä jälkijunassa, nyt kokonaisuus on oudon suttuinen ja etäinen. Rakenteet kyllä toimivat tällaisenaan jo oikein hyvin. Laulajan työskentely jättää ikävä kyllä meikäläisen hieman kylmäksi. Kaipaisin hieman tarkempaa työskentelyä ja persoonallisempaa äänenkäyttöä. Soittajilla on homma hyvin hallussa ja kuviot vyöryvät mukana soljuvasti.
0   +1 +2
 
Disposition 15.03.2005
Soundia pitäisi ns. saada lähemmäs - nyt se tulee vähän kuin "oven takaa". Laulu.. se herätti vähän ristiriitaisia tunteita siinä mielessä, että Dream Theater:ssa ja Symphony X:ssä itselleni on aina iskenyt enemmän tuo instrumenntien täydellinen hallinta, kuin "kiekuminen". Kitara on mielestäni hiljasella ja soundi hieman enemmän rock kuin metal.. mutta toisaalta demoasteella olevilla bändeillä ei tällaisiin sekkoihin saisi puuttua, koska ne korjaantuvat lähes automaattisesti suuremman budjetin turvin.

Mutta mennäänpä sitten niihin positiivisiin seikkoihin, joita tämä kappale oikein vilisee. Loistavat rytmit, ainakin näin progemiehen korviin. Soittotaitoa löytyy ja kitarakin pysyy sooloissa kädessä, eli osataan oikeasti tehdä melodiaa. Se on paljon suurempi taito kuin 1/16 trioleiden soittaminen tappingillä temmolla 200. Osia on kiitettävästi ja tuo seitsemän ja puoli minuuttia hurahtaa nopeasti. Potentiaalia tästä orkesterista ehdottomasti löytyy! Tulee näköjään Nokialta muutakin innovatiivista kuin tietotekniikkaa.
0   +1 +2
 
9
Larnu 15.03.2005
Jes! Paremmalta kuulosta edelleen. Laulaja sopii porukkaan ihan hyvin mielestäni. Jotain uusia koskettimiakin siellä oli.
Tuon kun kuulis oikeessa studiossa äänitettynä. Vähäsen itseänikin nyt kismittää kun on taas oppinut tuon session jälkeen vähän uutta esim. kitarakaapin mikityksestä, joka oli vähän alkeellinen... oppia ikä kaikki.
Mutta kyllä se laitteistoon, tilaan, ammattitaitoon ja ajankäyttöön suhteutettuna ihan hyvä on. Eikä maksanutkaan paljoa.
T: Lauri H.
0   +1 +2
 
Mikoleit 15.03.2005
kitarasoundit on aika hmmm... kamalat jos suoraan sanotaan. ne ei rokkaa. mutta jos tästä tulee parempi miksaus niin ehkä sitten, samoin voisi tehdä rummuille "karmiloinnin"=) laulu on hyvää... siinä on jopa aika hyvä soundi, verrattuna muuhun taustaan.
0   +1 +2
 
10
MajorForce 15.03.2005
Tää olis ihan tykkibiisi kun pääsisitte toteuttaa tän johonki hyvään studioon. Soitto pelittää kuin junan vessa (positiivinen vertaus). Vähän Symphony X henkistä menoa. Laulaja on vielä kompastuskivi, mutta hemmosta kyllä kuulee, ettei kauaa kun vähän vielä kehittyy. Vähän menee yli oman asteikon vielä. Rumpali ja kitaristi ansaitsee erityismaininnan
0   +1 +2
 
7
-CSPR- 14.03.2005
Ja tässä on sitä omaperäisyyttä niin pirusti että en ole koskaan näin mahtavaa musiikin uudistusta kuullut!!Voi herranjumala!Täältähän löytyy kaikki ne iän ikuiset riffit ja kuviot!Ja varsin tylsää kamaa muutenkin vedetään kovaa ja korkealta ja mitään ei jäänyt mieleen!tais olla tuo pätkivä kohta vähän turhan vaikea voi voi klikki avuksi!hohhoijaa.Soundit on kuraa.Mutta kyllä te kuitenkin osaatte soittaa se onkin ainut positiivinen asia valitettavasti!-Sape från CspR-
0   +1 +2
 
Hair God 13.03.2005
where eternity lies oli kyllä parempi nimi biisille..
ja postmortem tarkoittaa muutakin..-
0   +1 +2
 
10
Proge 12.03.2005
Täähän on todella hyvää! Symphony X:t kuuluu sen verran, että ehkäpä vähän sitä omaa tyyliä vois etsiä, mutta en nyt anna sen vaikuttaa arvosanaan. Soundit ovat haussa, mutta soitto kulkee. Koskettimet ovat aika isossa osassa tässä biisissä josta pidin. Taidan faniutua.
0   +1 +2
 
9
Mickila 12.03.2005
laulu todellaki onnistunu. mahtavaa.
0   +1 +2
 
4
Sarjassamme musiikkia josta en hyvintehtynäkään hienoilla soundeilla diggaile laisinkaan, puhumattakaan siitä että musiikki kuullostaa kasinauhamankalla kellarissa nauhoitetulta. Laulu on juuri tuota mitä voi odottaakin. Ei iske minuun, mutta genren diggailijoihin varmastikin.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 11.03.2005
Hieno biisi! Laulajan äänenväri genreen hyvin sopiva, ja tekniikaltaan muutenkin ihan pätevän kuuloista vedätystä. Ainoa mistä pientä miinusta tulee on enkun ääntämys, joka särähtää korvaan aina välillä, varsinkin matalammilla rekistereillä. Ei moinen pikkujuttu kokonaisuuden toimivuutta silti heikennä... Perstuntumalla paketti toimii hyvin.
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 11.03.2005
Hiukan kuivat saundit.... hyviä juttuja poijjaat duunaa mut tällaises musas tarttis kyl olla nii hieno saundi maailma et juu... mut kyl maar pien progeilu on ain paikallaan
0   +1 +2
 
Metalli ei oikein ole Da Genre jota edustan, mutta kyllä tätä kuunnella pystyi, laulusta tykkäsin vaikken tekniikasta tai saundipuolesta osaakaan mitään sanoa.
0   +1 +2
 
7
accent 11.03.2005
Öh... Alku kuulostaa joidenkin jenkkiläisten uutisten alkutunnarilta. Laulussa on tunnetta, mutta sitä saisi olla vielä hitunen enemmän (Matalempi laulu olisi ehkä parempi). Musiikkiteknisestä puolesta en osaa paljon sanoa. "Keskiverobiisi"
0   +1 +2
 
Dubbha 10.03.2005
Ompas erikoinen duuri voittoinen metallikappale. Tulee vähän Haddaway meets Sabbath fiilis :D Laulajan äänestä plussaa! Konemusiikki miehenä en viitsi lähteä heittämään arvosanaa.
0   +1 +2
 
Vaikea on kommentoida minun tälalista kun en yhtään genreä kuuntele. Miksauksesta ja masteroinnista en sano mitään, jos kerran menee uusiksi. Melodiat ovat ihan ok. Laulajalla on ihan hyvä lauluääni. Aika persoonallinen. Performanssimeininki ;)
0   +1 +2
 
9
kudusai 10.03.2005
Niinhän se nykyään tuppaa olemaan, että näistä nykyisistä progemetallibändeistä tunkee läpi Dream Theater ja Symphony X. Tässä varsinkin toisena mainittu, jopa niin paljon, että tämän voisi kuvitella olevan kyseisen bändin biisi, huonommalla laulajalla, (ei tässäkään laulaja ole todellakaan huono ja tuo hieman mieleen Fishin). Biisi nyt ei itsessään ollut mikään niin kovin omaperäinen, mutta hyvä ja jos olisin vielä kolmen neljän vuoden takaisessa progevaiheessa tämä iskisi ihan täysillä, nyt tämä oli vain oikein mainio mukava kuuntelu kokemus. Soitto kulkee hyvin, siinä ei mitään valittamista. Hyvä biisi, mutta hieman tässä jää kaipaamaan jonkinlaista omaperäisyyttä kehiin.
0   +1 +2
 
9
DJ_Jusva 10.03.2005
Yllättävän hyvä biisi, bassorumpu suorastaan huutaa lisää potkua, tuo kun ei kuulu juuri ollenkaan. Laulajakin tuntuu osaavan hommansa ainakin kiitettävästi.
0   +1 +2
 
digeon 10.03.2005
no äänen laatu oli jotenkin tunkkanen. myös rumpuihin olis voinu tehoa pistää lisää... mutta biisin idea oli hyvä! siis rakenne ja melodiat oli hyviä.. laulu oli myös melko omaperäistä.. kitarasoolo muuten pelasti kyl tän biisin! se oli hyvän kuulonen kyl!! ja nyt biisi sitten sortu hieman itsensä toistoon! lyhyempi biisi olis ainakin mulle ollu kivempi! mutta hyvä näinkin!
hiomista vielä vaan lisää niin siitä se...
0   +1 +2
 
10
kitara 2 09.03.2005
Jes!!!Tää oli ihan tautisen kova pläjäys.Intro oli aivan mahtava varsinkin se 0:37 kohta,tosi upee harmonia/soinnutus.Kunnon sankari fiilistä.Säkeistö toimi kyllä mukavasti varsinkin kakkos kierroksella ku siihen päälle oli isketty toi äijjien kitarakomppaus.Jälkimmäisessä kitarasoolossa oli sitä jotain,hyvällä tatsilla soitettu ja lepäs ihan suht mukavasti,ei siis mitään turhaa hötkyilyä.
0   +1 +2
 
10
vjuntunen 08.03.2005
Oih, Symphony X:ää...eikun hetkinen...:) Tykästyin jo tohon edelliseen versioon missä ei ollu laulua, mutta tämä toimii laulun kanssa vielä paremmin. Kitarasoundit ovat edelleen vähän hakusessa, mutta mihinkäs ne nyt olisivatkaan muuttuneet kun sama demo on kyseessä. Niin kuin C2H5OH sanoi: ...ei anneta soundien laskea arvosanaa. =)
0   +1 +2
 
10
C2H5OH 08.03.2005
Biisi on kuin tehty mittatilaustyönä mun musiikkimakuun! Kitarasoundit tosin vähän häiritsee. Laulaja kuulosti paremmalta livenä! Nyt artikulointi ja ylä-äänet vähän häiritsevät. Biisi on kuitenkin parempi laulettuna. Kitarasoolo on esimerkillinen (Olisikohan Romeon opetusvideota tullut katsottua?) Kymppi vai ysi...öö... Huonommillekin biiseille oon antanu kympin, joten ei anneta soundien laskea arvosanaa. =)
0   +1 +2
 
7
pirkkaprojekti 30.03.2005
Olipas juhlava aloitus. Tunkkaista soundia. Syntikka jyrää alleen kaiken muun.
Massiivisuutta lisää ja kitarat enemmän esiin. Laulu ihan ok.
0   +1 +2
 
9
J.R No 30.03.2005
Piru, eikös se oon maanmainiolla cmx;lläkin tuo postmortem ja taitaa löytyä Isohaaralta, matkijat!! Sekä musiikillisesti, että kaikinpuolin! ( :P ) no ei vaineskaan. Flying through the air sanoituksissa ei oikein säväyttänyt heti alkuun. Loppuja sitten en ennättänyt kuunnella kun keskityin musiikkiin. Mutta enpä ala laulajaa haukkumaan, kun tuntuu osaavan. 1:35 tulee kyllä semmosta settiä bassolla, että jos basisti on tuon soittanut, niin vittu että on aika Guru Mahavatsa! Eipä ole aloittelijat kyllä minkään soittimen kimpussa tässä. Dream Theatter elementtejä havaittavissa ehkäpä, ja on kyllä niin pirun päteviä kavereita nyt tekemässä musiikkia, että huh!! Toistan; HUH!!!!! :) Harvemmin jaksaa kuunnella näinkin pitkää biisiä loppuun asti, mutta tämän kyllä kevyesti.
0   +1 +2
 
9
argon 31.03.2005
Ah, progesävyjä - toki Symphony X haisee läpi biisistä ja aikamoisen lujaa, mutta harvalta riittää rahkeita tällaisen musiikin tekemiseen. Hyvä biisi, olisin kuunnellut vieläkin pidemmän version mielelläni!

Soitto toimii hienosti oikeastaan kautta linjan, ei huomauttamista varsinkin kun näin vaikealla pohjalla liikutaan ja vokaaleissakin on parhaimmillaan ytyä hyvin. Aivan ensimmäiset vokaaliosuudet hieman arveluttavat, eivät oikein vielä toimineet kovin hyvin (alku-ujostusta, kenties?) mutta loppua kohden itseluottamus on ollut selkeässä nousussa ja yleinen taso nousi selvästi.

Kehittämispuolelle: vokaalien kannalta tuli sellainen mieleen, että bändille saattaisi sopia vireen laskeminen sävelaskeleen verran ainakin tässä biisissä - vokalistille tulisi lisää mahdollisuuksia äänialansa käyttöön ja korkeisiin nuotteisiin saisi paremmin voimaa kun ei ihan rekisterin ylärajoille tarvitsisi kivuta. Vokalistin ääniala tuntuu nimittäin olevan laajanpuoleinen ja tuo vireen laskeminen toisaalta toisi biisiin jykevyyttä enemmän ja saattaisi lisätä omaperäisyyttäkin? Kannattaa ainakin kokeilla, eihän vireen laskeminen teistä death metallia tee (mikä on toki hieno hevin alalaji sekin!)! ;)

Arvosanan puolesta pääsin vahvaan yhdeksikköön asti - pesäeroa Symphony X:ään kun ehtii kertymään jonkin verran, niin tulette kuulumaan meikäläisen lempiorkestereihin mikserin bändeistä!!
0   +1 +2
 
näköradiomies 31.03.2005
joo tää on mulle vaan niin väärä genre et en mene höpisemään mitään, anteeksi.
0   +1 +2
 
Latka 31.03.2005
Biisi toimii todella hyvin. Symhony X ja Dream Theater tulee mieleen, joka on hyvä asia. Taitavaa soittoa on. Laulu on mielestäni heikoinlenkki, kuten progebändeillä on vähän tapana olla. Ja kitara soundit olisi saanu olla massiivisemmat.
0   +1 +2
 
mhotby 31.03.2005
Jäädään odottelemaan sitä paremmin viimeisteltyä versiota.
0   +1 +2
 
Bemary 31.03.2005
Hyvin o soittimet ojennuksessa. Kaunis alku, ja muutoinki tässä o paljo tyylikkäitä yksityiskohtia.
Voksut sopii tähä moitteetta ja sedällä näyttäis kivasti toi ääniki riittävän korkeissaki kohissa :p
Pituudesta e anna kehuja. Turhauttavan pitkä. Keskittymiskyky herpaantuu väkisinki jo puolessa välissä. E tykkää yhtää moisesta viivytystaistelusta. Samoin tää miksaus haiskahtaa, mut senhä tiesitteki jo ja ku parannusta o kerta luvassa, nii ei siitä sen enempää :)
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 31.03.2005
Hyvä tunnelma vähän utuisesta miksauksesta huolimatta. Laulajalla on tosiaan hyvä äänimateriaali
ja myös korkealta mennään komeasti Justin Hawkinsin tyyliin. Varsinkin alussa vokalistilta löytyy hieman
teatraalisia elkeitä mutta esitys tiukkenee loppua kohden.
0   +1 +2
 
8
damn_pc 01.04.2005
Biisi toimii ja soitto hyvää. Aivan kuin laulaja vetäisi aivan rajoilla jatkuvasti, voima juuri ja juuri riittäen?
0   +1 +2
 
MIKA K 01.04.2005
kliseet perseeseen...klise on klise.tä?pimpelipompeli oli ku manaajast...jee.laulu oli iha hyvä,viel ku saa tuon soundin vähä paremmaks ni siit se laulukii parantuu.ok
0   +1 +2
 
J.cotton 01.04.2005
Runsaasti on Dream Theaterin parhaimmiston piirteitä. Kyllä tätä ihan lystikseen kuuntelee, joskin soundien ja balanssin kanssa olisi vielä vähän tekemistä. Tyylikästä kitarointia on, tarkkaa on myös synan käyttö.
0   +1 +2
 
9
MistAge 01.04.2005
Hyvän laulajan löysittekin, äijä pistää kovaa ja korkealta oikein mallikkaasti. Se tässä nyt kuuluu selkeiten,

Soitannoissa ei vikaa, kitaristi kuulostaa oikein pätevältä. mut miksaus tosiaan tälläsenaan heikko..pitänee kuunnella tulevaa matskua vaikka ei ihan tälläinen proge minun makuuni ole, mut genressään varmasti toimivaa ja mikä tärkeintä kehityskelpoista.
0   +1 +2
 
KNIGHTofTHUNDER 02.04.2005
Soitto pelaa aika hyvin yhteen, siltä osin homma ihan kunnossa, mutta yleinen saundimaailma jää vähän ohueksi, taajuudet menevät aika ikävästi päällekkäin varsinkin rumpu/basso-osastolla. Laulu kuulostaa olevan vähän niinkuin eri maailmasta, mutta ainakin erottuu ja kuulostaa muutenkin varsin hyvältä.Tää on muutenkin aika pitkä teos niinkuin tämän tyylin edustajat tuppaa olemaankin eikä oo oikein meikeläisen juttu tämä progemetalli. Aineksethan tässä on hyvin kasassa.
0   +1 +2
 
Argyle 02.04.2005
Taidokasta soitantaa. Soundipuoli lauluja lukuunottamatta tunkkainen. Laulajan ääni kyllä riittää, mutta horjaa siellä täällä, pysyen juuri ja juuri nuotissa.
Musiikillisesti ei yhtään meikäläisen juttu.
0   +1 +2
 
MacFly 02.04.2005
Laulaja vetää ihan jees. Ei moittimista siinä. Tai no ylärekisteri kaipaa pikkasen treenamista lisää. Dream theatheria tullut ilmeisesti kuunneltua? Soundit aika tunkkaiset ja tuo laulu on aika päälle liimatun oloinen. Aika jännää musiikkia tämä, pysyy mielenkiinto kumminkin jollain tavalla koko ajan yllä. Asiallinen viisu.
0   +1 +2
 
Ässä_Ritari 02.04.2005
jeee meteliiii!!!!! synat on siistit! jeeeeeeee Heavy!!! ääni on ihan kuin hammerfallilla!!!!!!!
0   +1 +2
 
8
mojoswing 02.04.2005
Alussa tuli Genesis mieleen mutta eri soundeilla. Mielellään kuunteli
0   +1 +2
 
6
Jack 02.04.2005
I have heard this one somewhere don't know where. .....Oh, wait, Igot it!!!

It started as a dream then gradually transformed into a nightmare.
I hate myself. Nothing goes right. I have to wake up.

OH WELL THAT'S THAT
0   +1 +2
 
Suvaitsemattomat 02.04.2005
Varoitan, progemetalli ei ole lähelläkään omaa musiikkimakuani.

Soundit aika puuroa. Ja varsin hiljaiselle masteroitu biisi.

Kosketinpimputukset kuulostavat minusta aika naurettavilta. Tulee vähän mieleen se Kummeli-jakso, jossa Musacornerissa oli kaksi muusikkoa. Myös kitarajuoksutuksista tulee vähän sellainen olo, että tarkoituksena on vain soittaa mahdollisimman nopeasti ja tarkasti. Oma lähestymistapani musiikkiin taas lähtee aivan toisista lähtökohdista.

Laulaja laulaa varmaankin ihan hyvin, ainakin nuoteissa pysytään ja äänikin kuulostaa ihan sellaiselta kuin tämän genren biiseiltä voisi olettaa.

En varmaan kuuntelisi toista kertaa, mutta ihan puhtaasti siksi, etten nyt vain pidä progemetallista.
0   +1 +2
 
7
Ikonator 02.04.2005
Laulaja ainakin artikuloi, ehkä hieman liiankin korviin pistävästi.
0   +1 +2
 
Tumppi 03.04.2005
Onks tää Pokemonien loma episodin tunnari vai? Mitä ja missä mennään. Kuulostaa jotenkin älyttömän lattealta. Saattanee johtua rummuista. Jotka kuulostaa siltä kun ne ois pahvilaatikossa joka on täynnä pumpulia. Vokaalit tulee kovaa ja korkealta ei mitään hirveetä valittamista niistä. Ei ihan mun tyylistä musaa mutta ei täyttä paskaa. Vähän liian hillunlillun ja liikaa tilutttelua mulle. oon sen verran yksinkertainen etten tajua näitä. Mut jatkakaa.
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 03.04.2005
Laulu on miksattu tosi vahvasti eteen ja toimiikin biisin kantavana voimana.
Vaatii laulajalta pokkaa ja kokemusta olla näin keskeisessä roolissa.
Mutta hän hoitaa hommansa hyvin.
Onko laulua kompressoitu lainkaan? Dynamiikan vaihtelut televat aika hyvin esiin, joissain kohdissa ehkä himpun verran liikaa: joku vokaali tai painotus hyppää vähän liikaa "silmille".
Yrittäisin myös laulusoundiin saada himpun verran lisää paksuutta, mutta kuitenkaan vähentämättä yhtään tuota ilmavuutta, joka on nyt sen soundmark.
Biisin muut soundit ovat hieman hennot ja biisin fiilis ja mahtipontisuus kaipaisi paremman tuen.
Biisi on pitkä, suorastaan eeposmainen. Tämä varmaan rajaa hieman soittomahdollisuuksia, mutta tuo tietysti biisille omaa luennetta. Biisin rakenne ja sisältö kyllä kestävät tämän pituuden -- yleensä pituus haittaa enemmän.
Soitto biisissä on sujuu erittäin hyvin.
Hyvä paketti.
0   +1 +2
 
7
electrichaos 03.04.2005
Biisin soundi maailma jäänyt jonnekin bittihelvettiin. Kokonaisuutena vaikuttaisi olevan varsin mielenkiintoinen ja kaikilla osa-alueilla mukavasti taitoa. Kuitenkin joku pienoinen epävarmuus häiritsee, se teke biisistä hapuilevavn ja luonnottoman oloisen.
0   +1 +2
 
7
D_Steele 03.04.2005
Kunnianhimoinen sävellys, ei ollenkaan paha. Laulaja sekoittaa biisiä. Ääni ei ehkä sovi tähän biisiin. Taitavat soittajat, mutta ikävä kyllä biisi on tylsä.
0   +1 +2
 
7
Enforce 03.04.2005
Soundimaailma on kauhea. Laulaja honottaa =( Vaikka powermetallin ystävä olenkin, niin tämä oli kuitenkin aika pahaa kuultavaa. Soittotaitoa löytyy, mutta saman biisin on 1000000 kikkelibändiä tehnyt aiemmin. Etäisesti tuli Andre Matosin aikainen Angra mieleen. Ilmeisesti tekin ootte sitä kuunnellut?
0   +1 +2
 
8
blisser 04.04.2005
Ihan kivasti soi. Olisi kyllä voinut vetää överiksikin tämän 'proge' mausteen, ja olisi potkinut minuun kovemmin, mutta eipä siinä sitten mitään.
0   +1 +2
 
8
Eternity 04.04.2005
Jopas oli alku. Hiukan sekavaa ehkä, mutta pienillä muutoksilla voisi ehkä onnistuakin luomaan tunnelmaa. Laulaja hoitaa hommansa hienosti, mutta itse taustat jäävät taka-alalle laulajan laulaessa. Mitään melodiakoukkua kappaleessa ei ole, ja sitä se kaipaisi. Tähän tyylisuuntaan kuuluu melodisuus, mutta synatkin ovat niin yksinkertaiset kun vain voi olla. Laulajalla on selvästi lahjoja, ja niitä tulisi hyödyntää paljon paremmin: miettikää niitä laulumelodioita uusiksi. Muuten ihan kuunneltava tekele.
0   +1 +2
 
8
janiH 04.04.2005
Soittohan toimii kuin tupakka ja laulu siinä mukana. tosin joihinkin kohtiin biisi kaipais jotain pöhinää lisää.
0   +1 +2
 
8
Rikhard Black 04.04.2005
CMX:llä on sellainen biisi kuin Post Mortem. Ja se on hyvä biisi se! Tässä laulaja vetelee hommat jotenkin vituiks. Mutta, mutta, ei sittenkään! On tässä jumalauta ideaa. Progediggarina voin sanoa biisin olevan hyvä ja erinomaisesti soitettu, mutta onko biisissä samaa koukkua kuin jonkun Rushin tai Genesiksen parhaimpina aikoina? Okei, kysymys on epäreilu, mut siihen kantsii pyrkiä.
0   +1 +2
 
6
JM 04.04.2005
Joo, ei tämä biisi oikein ruumiinavausmusaksi sovikkaan. Vaikka sanoitkin, ettei soundien tunkkaisuutta saa mainita, niin pakko on, koska ne vaikuttaa niin paljon siihen mitä biisistä sanon. Nyt tämä ei vain kuullosta hyvältä. Se paremmin miksattu ja masteroitu versio voikin sitten olla jo tosi hieno, koska sävellys kuullostaa pätevältä.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 05.04.2005
Biisi on jo mitaltaan 2 kertainen sinfonia. Mukava laulaja. Kuiskailut katosi jonnekin. Pahiten tässä mättää saundit, mutta sen tadatte jo tietää.
0   +1 +2
 
Kalaforn 05.04.2005
Kivat lyriikat itse biisissä. Kitarat ja laulu lasketaan myös mukaan. Hyvä biisi, jossa tunnelma kehittyy ajan myötä yhä paremmaksi.
0   +1 +2
 
Telaketju 05.04.2005
tulloopa Dream Theater aikalailla mieleen, paikoin laulaja kuulostaa hyvältä ja paikoin ei,m johtunee ehkä miksauksesta mutta sitä kun ei sitten kommentoida, enpä voi muuta sanoa teille kun että menkeepä kunnon studioon kun taitoo kuitenkin tuntuu löytyvän, teillä kun taitaa olla aika helvetin hyvät edellytykset siihen!
0   +1 +2
 
MickeyC 05.04.2005
Soitto vaikuttaa toimivan, pitäis kyllä kuulla tää paremmin miksattuna ja paremmilla soundeilla, nyt tää tulee jostain haudan takaa.. siis huonossa mielessä.
0   +1 +2
 
Airola 05.04.2005
Soitatte hienosti. Laulukin toimii paikoittain ja mieleen tuleekin vanha New Eden siitä.

Progressiivinen metalli menee usein siihen, että soitetaan nopeasti kaikenlaista erilaista tavaraa eivan hitosti ja välillä nopeasti ja välillä hitaasti. Sitten unohtuu tarttuvat melodiat ja rytmit aivan tyystin. Dream Theaterkin on sortunut enemmän kuin usein justiinsa sellaseen tarttumattomaan kökköön. Tämä kuulosti alussa sellaiselta ja paikoin väliosissakin oli sellasta vähän turhaa kikkaa. Onneks muutama erittäin hyvä kitarariffi ja muutamat hyvät laulumelodiat pelasti.

Taito näkyi ja kuului. Tämä ois ehkä tarvinnu jonkin aivan täysin tyylistä poikkeavan kohdan johonkin väliin. Se jättäis jonkinmoisen mielenkiinnon merkin aivoihin, kun muuten tämä julmettu informaationtulva hukuttaa itse itsensä tonne johonkin pääkopan sisälle. Elikäs enemmän iskeviä melodioita, vaikka sitte kikkaillen. Mutta iskevyyttä lisää! Ei luulis ainakaan taidoissa olevan puutetta.
0   +1 +2
 
Pitk 05.04.2005
Juu, sanonpa silti soundista. Se imee ;-). Biisistä tulee vahvasti Rush mieleen. Ei se voi olla huono asia. Soittokin tuntuu pelaavan. Kitarakomppaus voisi olla kylläkin tiukempaa. Laulajalla aika hyvä ote, vaikkakin tuntuu menevän välillä aika limiiteillään. Kitarasoolon soundia voisi harkita. Henk koht en pidä tuollalailla prosessoidusta meiningistä. Biisissä hyvää vaihtelua, tosin jatkuva kikkailu alkaa jossain kohdassa puuduttaa.
0   +1 +2
 
Homunculus 05.04.2005
[kommenttirinki] En ole koskaan tällaisesta metallista pitänyt, joten kommentointi on hiukan hankalaa. Ei tämä oikein mitenkään erotu hevimassasta. Laulajan englanti on aika häkkismäistä, mutta eihän se tietysti ole Sonata Arcticaa eikä Stratovariustakaan haitannut..
0   +1 +2
 
jaacob 05.04.2005
Kyllä, hyvin on soitettu. Oisko kenties vähän "vähempi" tässä tapauksessa kenties enämpi? Osia riittää ja
vähän niinku teknisen kikkailun makua, vaikka se kyllä on erittäin hyvin hallussa, se tekniikka. Enpä enempää pysty arvioimaan, kun en ole tämänlajin kovin kummoinen kuluttaja. Mutta kyllä tästä voi mainiosti pitää ja varmasti moni tykkää ja oikeinhan se on.
0   +1 +2
 
9
Pagan 05.04.2005
Tunnelma on hyvä. Vaihtelevuutta on ja biisi kulkee kelpo malliin eteenpäin, rytmipuoli kondiksessa. Juu ja soundit paremmiks ;)
0   +1 +2
 
7
Subro 05.04.2005
No, joo.. Laulut liian hiljaisella. Oikeastaan koko biisi oli hiljainen. Ei toiminut minun osaltani. Periaatteessa voisi tulla kohtalainen (tai parempikin), jos miksataan HYVIN.
0   +1 +2
 
7
dirtylicks 05.04.2005
tota introsta en oikeen pitänyt tämäkin kappale kokonaisuudessa liian pitkä. Laulajalla ihan ihan jees ääni tota mut nii ei oikee iske mun ala päähän. Vähän ehkä menemätön biisi ei niinkään mun makuun.
0   +1 +2
 
ThrashPollution 05.04.2005
Harmi että soundit ovat kehnot. Taidettu Dream Theatteria kuunnella siellä päässä. Laulu on juuri siinä rajalla että meneekö se korkeissa äänissä kamalaksi kiljumiseksi, mutta toimii. Hienoa teknistä soittoa.
0   +1 +2
 
8
H4p4 05.04.2005
Ei nuo soundit nyt totaalisen kehnot olleet. Paljon pahempaankin on törmätty täällä mikserissä.
Laulajalla oli hyvä ääni, mutta itse laulu oli paikoin vähän varovaisen oloista. Kehityskelpoista kylläkin.
Soittimet tuntui pysyvän soittajien käsissä hyvin.
Progressiivinen Metalli ei oikein ole ikinä uponnut, eikä tämäkään biisi tehnyt poikkeusta. Ei vaan ole mua varten tämmönen.
0   +1 +2
 
6
Simppa Turnipsi 06.04.2005
Liian varovaista. Tällaselta musiikilta mä ootan paljon enemmän yritystä, vaikka menis vähä överikskin. Soitto kulkee, mutta muuten jää käteen vaa tällanen munaton renkutus, mitä on ihan riittävästi maailmassa jo valmiiksi.
0   +1 +2
 
8
aikapallo 06.04.2005
Ei anneta soundeista palautetta ei. Soitto toimii mukavasti. Sävellyksellisesti varsin toimiva biisi. Synat tuo kivan lisämausteen mukaan. Vokalistilla on pallit aika-ajoin hauskasti lipaston välissä :) Käykää ny vääntää tää kunnolla jossain! Kitarasoolo 4:20 kohdalla kertoo, että kitarataiteilialta löytyy nopeutta ja jopa mielikuvitusta ja sävelkorvaa.
0   +1 +2
 
Taidokasta musisointia! Tiukkaa yhteissoittoa ja pahoja riffejä. Laulu toimii hienosti. Välillä meinaa mennä turhan korkealle, mutta laulusoundi on hieno.
0   +1 +2
 
9
reactor 06.04.2005
Hauskan kuulosta. Vaikutteet kyläl kuulee läpi muttei välttämättä paha asia jos sitä hajetaan. Mutta taidokasta on myös meininki. Ihan kiva tiluttelu styke.
0   +1 +2
 
8
ew8533 06.04.2005
Kyllä tulee taas nuoruus mieleen Oldfield ja kumppanit.En tarkoita biisiä vaan hetkiä siellä täällä.En tiedä mutta sanoista oli paikka paikoin vaikeaa saada selvää.Hyvä tahtimuutos!Rumpalille erikoismaininta!Yeah!Laulu paranee koko ajan loppua kohti!
0   +1 +2
 
9
chakkimatti 06.04.2005
Symphony X taitaa olla aika suuri vaikute tässä. Ikävä kyllä, se on myös kuultavissa iljettävän yksinkertasissa riffeissä. Laulaja saisi yrittää löytää omaa ääntään. Koska Russel Allenin matkiminen ei toimi. Laulaja ei pääse korkealle hallitusti. Biisirakenteen rikkaus on mykistyttävä. "Sydämeeni osuman sait" jne.
0   +1 +2
 
al-aine 07.04.2005
soitto kyllä kulkee, mut musiikki tyyli on aika kaukana mun maustani, joten en kummemmin kommentoi. Ihan vaan siks ettei tuu sanottuu mitää tyhmää..
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 06.04.2005
Ilmeikäs laulu... ihan jees... soittoki sujuu.. jotenki vaa ei ikein lämmenny...
0   +1 +2
 
Jimmy Pain 06.04.2005
Yksinkertaisempi saisi olla tämä kipale, eikä noin paljoa eri osia.Laulajalla tuntuisi olevan potentiaalia laulaa hieman ponnekkaammin, kuin nyt on laulettu.
0   +1 +2
 
10
lahdensuo 06.04.2005
Ai perkele. Laitoin kommentin kimurantin nimissä. Olit näköjään unohtanu profiilis päälle tänne mun koneelleni. Tota ei varmaan saa poistettua enää? Sori.

Eli siis:

Aivan mahtavaa! En oo Symphony X:ään tutustunut, mutta jos se kerran on tän tyylistä niin taidan tehdä sen. Kitaristeille ja rumpalille erityismaininta. Soundeista ei pitänyt antaa enää palautetta, mutta sen vain sanon että paremmatkin vois olla. Ei ne kuitenkaan tätä biisiä huononna. Fanituksen paikka.
0   +1 +2
 
10
kimurantti1 06.04.2005
Aivan mahtavaa! En oo Symphony X:ään tutustunut, mutta jos se kerran on tän tyylistä niin taidan tehdä sen. Kitaristeille ja rumpalille erityismaininta. Soundeista ei pitänyt antaa enää palautetta, mutta sen vain sanon että paremmatkin vois olla. Ei ne kuitenkaan tätä biisiä huononna. Fanituksen paikka.
0   +1 +2
 
10
finprog 06.04.2005
No vihdoinkin tätä mistä mä pidän. Kyllä ne Symphony X:t haisee läpi pahasti mutta kun vähän omaa tyyliä kehitätte niin tää on aivan mahtavaa. Vaikka ne SX vaikutteet kuuluu niin pakko antaa kymppi. Harvoin näin hyviin biiseihin törmää. Jos pääsisitte johonkin kunnon studioon nauhottamaan tän niin tää olis varmasti aivan mieletön! Kosketinsoolo??? missä se on? No, ei kappale sitä välttämättä tarvi mutta ite kiipparistina olisin mielelläni sellasen halunnut kuulla.
0   +1 +2
 
soulmate 07.04.2005
nojaa.. en tiedä oikein mitä sanoa. Aika iloiset taustat tillittelee tuolla, mutta silti kuitenkin vähän semmosta synkeyttä havaittavissa. Nuo xylophonit on hauska idis. Kyl tätä kuuntelee, vaikka on jollain lailla lipan ohi menevää matskua. Laulu on jees.
0   +1 +2
 
8
*tiuski* 07.04.2005
hassuu... :) alkaa menee sillee mukana... toi metalli ei ees kuullosta niin pahalta tuol jossai.. :))
0   +1 +2
 
8
Cranky 07.04.2005
Juupelis juu. Progea selvästi. Dream Theater on ainakin tän pumpun kuuntelulistalla. Onhan teillä tuota taitoa hyppysissä itse kullakin. Biisi on ensikuulemalta vähän hajanainen, kun tempo ja tahtilajit vaihtelevat yhtenään. Niinhän se kyllä on progessa tapanakin, mutta välillä se kuullostaa vähän väkinäiseltä (mutta sama "vika" on näillä ihan "oikeillakin" progebändeillä ajoittain). Kitaristi pääsee eniten oikeuksiinsa tuolla taidonnäytepuolella. Rumpalikin varmasti hyvä, mutta jää vähän varjoon miksauksen takia. Kosketinsoitin-osasto jäi vielä enemmän taustalle, paitsi tuossa kikkailuriffissä, ja henk. koht. se onkin ihan hyvä ettei kosketinsoittimet liikaa sooloile. Sävellyksessä oli monta hyvää ja mielenkiintoista kohtaa, mutta hajanainen olo siitä tuli tosiaan niinkuin progebiiseistä melkein poikkeuksetta aina ensikuulemalta tulee.
0   +1 +2
 
10
Ok,...Ei tuu soundeista palautetta...niin mistäs sitten pitäisi valittaa??? Syna oli aivan loistava taustalla..kuten myös kitara riffit ja rumpu biitti....Laulukin sopii täydellisesti :) ...ja sanat oli ihan kivat ^^ ...ei täs oo mitään muuta valitettavaa ku toi soundi maailma...et :) ...täytyy vaa oottaa niit masteroituja versioita :) 10 ja fanituXiii :D
0   +1 +2
 
8
HraH 07.04.2005
Soundit: ei palautetta. Soitto: osaavaa. Laulu: äänessä selkeästi potentiaalia, tässä versiossa roimasti enemmän kuin muussa joukkueessa. Biisi: tylsä, mutta en olekaan Dream Theater -fanittaja. Pikkubroidi on, se saattais tykätäkin.
0   +1 +2
 
8
madonnas 07.04.2005
Hienoa, teknisesti taitavaa soitantaa. Täyttää kyllä kaikki progressiivisen metallin tunnusmerkit. Itse en vain pahemmin välitä tällaisesta proge-väännöstä. Mutta hieno laulaja! Erikoinen ääni. Mielenkiintoinen paketti, paremmilla soundeilla varmasti paljon vakuuttavampi teos.
0   +1 +2
 
KoBa 07.04.2005
Oikeassa olitte soundeista.
Soitto sen sijaan kuullosti hyvältä. Samaa ei oikein voi sanoa laulusta, paljon parantamisen varaa siinä osa-alueella.
Näitä tämän tyyppisiä biisejä ei taas niin kauheasti ole ja onnittelut että aloitte tekeen tätä.
Kitara soolo ei niin kauhean uskottavalta kuulosta, valitettavasti...
Ja nimestä vielä, "postmortem" ei tarkoita "kuoleman jälkeen", vaan "kuolemisen jälkeen".
0   +1 +2
 
7
Soulstab 08.04.2005
Progehevi ei vain kertakaikkiaan iske minulle. Tämäkin kuulostaa juuri sellaiselta yltiöpäiseltä kikkailulta, joka kuulostaa lähinnä huvittavalta, anteeksi vaan.

Hyvinhän tää on soitettu ja laulettu, ei siinä mitään.
0   +1 +2
 
8
louis 08.04.2005
Tykkäsin hiukan ja jotkut metalli bändit kolahtaa jos niillä on homma hanskassa eikä hukassa. :) Tässä kappaleessa on jotain.
0   +1 +2
 
Andy Livid 08.04.2005
Soun...ei vaiskaan ;) Todella progressiivista ja teknistä soittoa. Solistin äänen soundista ja sen käyttötavasta en välitä, sillä se tuo tähän biisiin liiaksi sitä "nahkahousu-miekka-veljeys"- linjan menoa, josta en liiemmin perusta. Se on suorastaa stereotyyppinen genressään. Todella paljon eri osioita tässä tuntuu olevan ja kappaleen kesto huomioiden se syö hivenen kokonaisuuden hahmottamisen helppoutta. Sellainen punainen lanka saattaa ehkä kulkea kappaleessa jossakin mutta se on piilossa todella progressiivisen meiningin alla.

Tämä ei ollut kovin helppo kuunneltava ja varsinaisia koukkuja oli vaikea löytää. Soittotekniikat ja äänimaailman monipuolisuus ei tunnu olevan ongelma mutta sellainen linja tuntuu hieman hakevan paikkaansa. En ole koskaan kuunnellut ja ymmärtänyt kys. genreä, eikä tämä kappale auttanut asian ymmärtämisessä paljoa enempää. Päällimmäiseksi jäi mieleen tekniikka ja kova yritys, joka sinällään on hyvä asia.
0   +1 +2
 
J Kolme 08.04.2005
no joo kyllähän tässä soidinta pelaa, ja ei laulukaan pahalta kuulosta...tai itseasissa kuulostaa mut se vaan johtuu et tää genre on sitä mitä mä aidosti vihaan...liian korkealta liian lujaa ...mut teknisesti ei pahalta kuulosta mut toi äänen laatu tosissaan on aika häiritsevä tekijä ....
0   +1 +2
 
9
an 08.04.2005
Tosi kansainvälistä meininkiä, pienellä vaivalla suoraa levylle. Näppärää on soitto ja mukavia koukkuja rytmityksessä. Soundit nyt väkisinkin laskee pisteitä mutta muuten excellent.
0   +1 +2
 
milton 08.04.2005
Tarkasti vedetty, paljon mielenkiintoisia juttuja etenkin koskettimilla. Loistavaa yhteensoittoa. Heikointa tässä on tuo englannin ääntäminen. Siihen panostaisin ensimmäisenä. Saisiko tästä kenties editoitua jonkun tiiviimmän version?
0   +1 +2
 
9
NicklauZ 08.04.2005
Alkaa erittäin mielenkiintoisesti ja koukuttavasti.. nice work... Piano sopii erittäin hyvin itse biisiin samoin laulu jota säestää kitara... Erittäin hyvää tavaraa jos siitä äänen laadusta nyt ei valiteta ;) Keep it on guys!
0   +1 +2
 
8
konoyaro 09.04.2005
Vaikka en yleensä kuuntele tällaista oli ihan miellyttävä kokemus, jäi soimaan päähän^_^nice work!
0   +1 +2
 
9
Jukeboksi 11.04.2005
Ei toi soundien kehnous nyt niin suuri haitta ole, tuo omaa tunnelmaa biisiin. Laulu on raikkaankuuloista, varsinkin kun lauletaan vähän korkeemmalta, mut kun mennään matalammalle ja lähemmäs örinälinjaa, ei miellytä niin suuresti (mitä ei onneksi tapahtu usein). Aah, noin 4:20 (lol!) alkanut osuus miellyttää korvaa tosi paljon. Hyvää soittoa muutenkin ihan koko biisin ajan, ei sen suhteen mitään valittamista. Muutenkin tällänen enemmän rauhallinen meno miellyttää enemmän. Tää biisi sopis hyvin Stepmaniaan pelattavaks, kuhan joku tekis vaan askeleet...näin sivumainintana vain. 6:20 alkanut loppuosuus ja bellsit, hyvähyvä. Tykkäsin loppujen lopuksi aika paljonkin...varma ysi sanoisin. Pyörrän sanani, masteroituna voisi olla 10...
0   +1 +2
 
6
hra POHJOLA 10.04.2005
synakohta oli hieno.Laulu ehkä haki nuottia vähän ja liikaa yritystä laulajalla.
0   +1 +2
 
pcgn 10.04.2005
Olen pahoillani, en osaa tällaisesta mitään rakentavaa sanoa :( Ihan jees biisi vissiin.. En ainakaan keksi mitään moittimista :)
0   +1 +2
 
6
persmäkeläinen 10.04.2005
Tämäkin on sitä 80-luvun rokkia ilmeisesti.. Saundit on vähän sumeita mutta muuten ihan hyvin tehty....
0   +1 +2
 
7
LauriT 10.04.2005
Biisi on musiikillisesti ihan mielenkiintoinen proge-eepos, mutta saundit kuulostaa kuohituilta - varsinkin kitaroiden ja rumpujen osalta. Vaikutelma on ihan sellainen, että tämä on nauhoitettu jossain treenikämpässä yhdellä otolla. Lisäksi tämä raita on todella häiritsevän hiljainen yleisäänenvoimakkuudeltaan. Eli masterkompressointia peliin. Saundimaailma säälittää todella paljon, kun tämä muuten on niin hyvä biisi ja soittotaidossakin näköjään löytyy kiitettävästi. Tämä tapaus todistaa sen tosiasian, että hyväkin materiaali voidaan täydellisesti tuhota taitamattomalla miksaamisella. Odottelen paremmin tuotettua versiota, koska tällaisenaan tätä ei kovinkaan montaa kertaa viitsi kuunnella.
0   +1 +2
 
7
D19 10.04.2005
DT paistaa heti alusta läpi. Toimii, mutta mitään omaa tässä en huomaa. Laulaja sekä muu bändi osaa asiansa kyllä. Symphony X on kuunneltu puhki jo.
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 10.04.2005
Outo sellanen fantasia (se disney musiikali meininki) mistä diggaan. Psykedeelistä eikä todellakaan liian raskasta. Intro on loisto. laulaja on huippu kans, kuulostaa rofer watersilta, mutta tää bisiin saundit (sori nyt) menis paremmin ilman lauluu. mutta siis kun tän äänittä täkyllä uuestaan niin tästä tulee tosi tykki. en diggaa metallista yhtään, mutta tässä oli osaamista messisäTaidan ottaa tän koneelle ja alkaa kuunnella tota introo repeatilla se on ihan mahtava. kosketinsoittajalla soitin hallussa.
0   +1 +2