Reflections Never Fade

Diffusion

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Rosvo 06.01.2006
alusta asti tuli 90 luvun proge mieleen... ja se kautta metallica: metallica levy... toimii näppärästi... kivoja pikku kikkoja pitkin biisiä... rumpujen bassari kuuluu ehkä turhan vaimeana... tuplakohdissa vähän puuroutuu... suvanto vaihe tuo helvetisti väriä.... kovahan tää on perkele...
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 04.08.2005
Hitto. Mä en oikein osaa sanoa tästä mitään kehittävää kommenttia, kun jäin ihan suu auki kuunteleen. niin paljon oli kaikkea kamaa tässä. Mielettömän taidokasta soittoa, nyt bassokin erottui edukseen, mikä monessa raskaammassa musassa jää varjoon. no progeahan tämä onkin. Laulaja välillä ärsyttää, mutta suurimmaksi osaksi ihastuttaa, eli mies osaa käyttää ääntään ja ilamista tunnetta. Hienoa.
0   +1 +2
 
10
vihtakostaja 04.08.2005
Saatanan hyvää matskua. Fani samantien. Tällä kyllä varmasti pärjää ulkomailla. Suomesta en tiedä onko niin kovasti kuulijakuntaa. Mutta helvete, toimii mulle. Vaikutteet on monipuoliset ja kaikki kolahtaa itsellekin.
0   +1 +2
 
9
Voi paska.. Tossa edellisessähän arvostelin siis tuota Don't Follow The Trail Of The Lostia.. Hyvin mä vedän..
0   +1 +2
 
9
Tykkäsin kovasti biisin "kehittyvästä" luonteesta, erityisesti lopun hevipuuhastelut lämmittivät sydäntä. Eikä upean kuulonen wah-soolo jättänyt kylmäks... Ainoa hieman korvaan ottava seikka on laulajan ääni, mutta toki makuasia.. Noissa muissa biiseissä se istuu jotenkin paremmin?
Taitavia heppuja, ja hyvä biisi!
0   +1 +2
 
10
Verenn 28.04.2005
Helvetin hienoa alt.metallia pitkästä aikaa! Nerokas (vaikkakin vähän tutun oloinen) riffi, hienoa laulantaa ja aivan *SAATANAN* tyylikkäästi vetävä basisti! Myös kosketinsoittajalla on tyylitajua ja rumpalillakin, vaikka se tuplabasarikohta ois toiminut ilman sitäkin - muutenhan teillä toimii etenkin basistin ja rumpalin yhteistyö aika saatanan hyvin.

Sovitus on omaperäinen ja sointukulut ei niitä eniten käytettyjä. Kaiken kruununa hienot sanat ja koko biisin fiilis muutenkin. Laulajalla on karismaa, tosin varmaan kaikki ei äänen väristä diggaile - minä diggailin. Tää on niin nerokas sävellys kaiken kaikkiaan että ei mitään järkeä, ollaan aivan jonkun Katatonian tai Arcturuksen tasolla vähintään, tai paremman Opethin. Ainoa mistä napisen on tukkoinen soundimaailma, mutta ei se biisiä huononna.
0   +1 +2
 
10
GrimErazer 27.04.2005
Tässä on todellista metalliprogesekameteliä - joka kolahtaa tähän seulaiseen sieluun! Kaikki elementit ovat kuin kaikki nuo kummalliset äänet päässäni.... En koskisi tässä kappaleessa mihinkään. Loistavaa!!!
0   +1 +2
 
7
Sigil 18.04.2005
Vanha metallica tulee mieleen mutta vähän ehkä liikaa kikkailua. Pienellä suoristamisella vois toimia paremmin. Virkistävä kuitenkin näiden kommenttirinkibiisien välissä.
0   +1 +2
 
9
LauriT 16.04.2005
Tämä pitää otteessaan jo ensimmäisistä tahdeista alkaen. Soitannollisesti tämä on erinomaista jälkeä. Miksauksen suhteen olisi ehkä vielä hieman parannettavaa. Lähinnä minua häiritsee jokseenkin suttuisen oloiset rumpusaundit tässä. Lähinnä kaipaisin basariin läiskettä, kun nyt siitä ei saa oikein mitään selvää noissa nopeissa tuplabasarikuvioissa. Syntikoita on hyödynnetty tässä varsin tehokkaasti tunnelmien korostamiseen, mistä pidän hyvin paljon. Nuo tahtilajien vaihdokset ovat myös aika vinkeitä ja rumpali selviytyy niistä mallikkaasti. Todella mielenkiintoinen ja omaperäinen sävellys, joka kärsii jonkin verran kuitenkin lievästä sekavuudesta. Tosin tämä on aika yleisä progemetallissa, joten ei kai siitä voi tekijää kovin paljoa moittia.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 11.04.2005
Kingston Wallia muistuttaa tämä, vaikkakin mettaliNpana. Rumpali on jota ihan mielipuolista. =) Työ rokkaatte. Laulaja hoitaa pestinsä ihan kiitettävästi ja basistilla tuntuu olevan sormet melko vikkelässä vedossa.
0   +1 +2
 
8
D19 11.04.2005
Vaikutteet paistaa selvästi läpi. Soundeissa sanomista. Bändi on pro. Biisi melko tavallista tämän genren vääntöä. Poislukien hidas väliosa/loppu, jossa laulaja todisti olevansa parempi kuin aluksi luulin.
0   +1 +2
 
8
konoyaro 11.04.2005
pidin biisin alusta tosi paljon, tuli mieleen jotenkin toi dillinger escape plan, vaikka onhan tämä paljon selkeempää kamaa,,tuplabasareista tulee aina plussaa^_^biisin tunnelma säilyy alusta loppuun kovana:) nice stuff!
0   +1 +2
 
Mr Dimension 30.03.2005
Aika progressiivista mjuziikkia tämä kipale. Soitto on ihan sujuvaa ja soundit on hyvät. Ei tästä oikein keksi mitään järkevää. Hyvin tehty.

- Tapio Aartelo
0   +1 +2
 
10
Cranky 30.03.2005
Energisen raivoisa biisi. Tämä on aika täynnä äänellisesti. Välillä mennään melkein tukkoisuuden rajamailla. 1:30 paikkeilla mennäänkin jännempään suuntaan rytmillisesti. Taidokasta menoa. Syntikkaääni siellä taustalla vähän vanhanaikainen. Aijai kun menee keskivaiheilla mielenkiintoiseksi. Nannaa korville. Tunnelma on katossa. Rumpukuviot on suorastaan herkullisia.
0   +1 +2
 
9
Wretch 30.03.2005
Hyvin toimiva ja omaperäinen biisi. Soittajat osasivat selvästi soittaa ja laulajan tulkinta oli persoonallista. Soundit oli hieman suttuiset, mutta toisaalta ne sopivat biisiin ihan hyvin. Eniten pidin rumpusoundeista, ne olivatjuuri sopivan luonnolliset. Kosketinmatto kitarasoolon alla toi myös mukavaa lisäväriä biisiin.
0   +1 +2
 
HelZuz 30.03.2005
Hyvä hyvä, tosin rummut tuntuvat välillä katoavan... Tosin se voi johtuu mun korvistakin... :)
0   +1 +2
 
9
apache 30.03.2005
Mukavaa rähinää! Intron kitarat lupaavat paljon, mutta rumpujen tullessa mukaan homma leviää jotenkin hetkeksi käsiin. Paljon on kaikenlaista efektiä ja erilaista osaa tyrkätty mukaan. Tämä vaatisi varmaan muutaman kuuntelukerran ennen kuin hommaan pääsee sisälle.
Joka tapauksessa, kyllä tämän ihan mielellään kuunteli läpi!
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 30.03.2005
Taitaa olla sieltä parhaimmasta päästä tämä biisi. Todella jyräävää menoa!
0   +1 +2
 
juZ 30.03.2005
Aika möyheää menoa, muutamalla progehtavalla koukulla. Soundit kuulostaa ihan hyviltä, mutta kuitenkin miksausjälki on aika suttuista.

Laulupuolella kehitystä vielä kaivattaisiin. Englannin ääntäminen on ihan ok.

Biisi lähtee ryminällä käyntiin ja hiipuu sitten pois.. Loppuun olisi ehkä sopinut joku rypistys tai älytön nostatus joka loppuu kaoottiseen feedbackiin.

No, ei pöllömpää.
0   +1 +2
 
9
kimurantti1 30.03.2005
Tää oli aika kova pläjäys. Soitto toimii ja biisistä löytyy vielä kivoja rytmikikkailuja jotka näin progehevistelijän näkövinkkelistä tuovat biisiin todella paljon mielenkiintoa. Laulu toimii suurimmaksi osaksi, mutta tuossa puhtaan lauluun kohdassa vähän hiomista vielä kaipaa. Soundit ovat myös aika kohdallaan. Taidan alkaa faniksi.
0   +1 +2
 
KNIGHTofTHUNDER 29.03.2005
Joo, tämmöstä "häröily" metallia. Kitarasaundit on mureat ja hyvin on soittopuoli kunnossa. Itse biisinä ei oikein mulle sen kummemmin uponnu, vähän on liian outo meininki. Biisissä jännän kuuloisia osia ja rytminvaihdoksia. Plussaa noista bassokuvioista, hyvin jytisee koko biisin ajan. Laulajalla ääntä riittää ja laulutyyli sopii hyvin tämmöseen musaan.
0   +1 +2
 
8
Tenebricia 28.03.2005
Aika ovelan kuuloista. Säkeistö lähtee kuin Entombed konsanaan, mutta loppuosa on melkoista progea... Ei hassumpaa. Synistinä on sanottava, että hyvänkuuloisia kiipparijuttuja ;)
0   +1 +2
 
10
jun5ku 28.03.2005
laadukasta... :) ...................................................................... ...
0   +1 +2
 
G-Bun 28.03.2005
-...Kommenttirinki...-: Hmm.. Unplugged versiona tämä kuullostaisi varmasti paremmalta. Musiikki on mukaan vetävää vaikka genre ei olekkaan kuunneltuin. Hyvää metalli musiikkia, kuuntelee. Pientä miksausta vailla jos levylle aikoo.. Hyvää kamaa..
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 28.03.2005
Toimii \m/... paitsi rummut soundit on niissä tosi laihat basariin enemmän klikkiä ja virveli kirkkaammaksi... Hienoja riffejä läpi biisin ja clean kohta oli todella mahtava... Jatkakaa vaan samaa rataa todella toimivaa...
0   +1 +2
 
Migiz 27.03.2005
Hyvää meininkiä heti alusta lähtien! Pirun hyvä toteutus, tupla kickit vaa meinas puuroutua. Tästä tuli paikoin Metallica mieleen ja sitten taas ihan jotain omaa tyyliä. Todella hyvä lauluäänikin ja hienosti soitettu. Eipä oikeestaan mitää ihmeellisempää vikaa löydy.
0   +1 +2
 
gebo modyo 27.03.2005
(Kommenttirinki:)
Soundeiltaan ja meiningiltään laatutavaraa!! Hienosti miksattu.

Hieman progemaista, muttei kuitenkaan liikaa kikkailua, vaan enemmän tummanpuhuvaa ja aggressiivista menoa. Laulajalla on erittäin hyvä ääni, englannin kielikin taittuu varsin mukavasti, eikä kieli mene solmuun.
Koko bändille iso käsi hyvin tehdystä työstä, ilo huomata, ettei kaikkien mikserin rock/metal osaston bändien biisien miksaukset ole päin jotain h-alkuista sanaa.

Biisi toi mieleen ehkä sekoituksen DreamTheater-Amorphis, progemaista kikkailua höystettynä menevillä melodioilla ja suuremmalla asenteella ja meiningillä kuin "me osataan ja sen takia soitetaan näin"-proge bändien soitannot.
0   +1 +2
 
ahjteam 27.03.2005
Toi musapuoli toimii ihan hyvin, mutta sitten tuo laulupuoli ei toimi juuri ollenkaan.
0   +1 +2
 
6
Yacca 27.03.2005
No Vot. Tämmöstä tuli joskus kuunneltua aika tavalla. Ok
0   +1 +2
 
9
|Zimo| 27.03.2005
Hyvä meisinki! Jatkakaa samaan malliin nii hyvä tulee. Ja Jarno... muista ostaa se Viperi sitte ku olet suuri ja mahtava rokki stara... jee jee
0   +1 +2
 
9
Soulstab 27.03.2005
Soitto on tiukkaa ja ammattimaista, ehdottomasti. Etenkin rytmiryhmä hoitaa tonttinsa erittäin mallikkaasti. Samoin myös soundit ovat varsin kohdallaan. Pointsit siitä.

Varsin persoonnalliselta tämä kyllä kuulostaa. Ei olla tyydytty mihinkään perinteisiin ratkaisuihin, mikä on aina hyvästä. Chillailu väliosa rauhoittaa biisiä varsin hyvin ja luo samalla kontrastia muuhun biisiin. Tässä biisissä ei olla menty sieltä, mistä aita on matalin, vaan lähdetty kulkemaan omia polkuja erittäin mallikkaasti.
0   +1 +2
 
8
MIKA K 27.03.2005
vau sika hyvä.sairast kitara riffii silloin tällöin ja sit vähä rokki sooloi ja tuplat jauhas ja suvanto kohta mitä minä rakastan.ihan hyvä
0   +1 +2
 
8
Latka 27.03.2005
Heti kun biisi lähti käyntiin niin tuli hymy naamalle (siis sellanen oujees hymy). Spläshit paukku ja hyvä riffi siihen päälle. Ja noi kone/syna jutut toimi hyvin. Hyvät soundit oli, ja laulu ihan jees. Paitsi lauluun ehkä vielä pientä hiomista. Hyviä ykstyiskohtia löytyi paljon. Mutta toi rauhallinen kohta oli aika yllättävä. En tosiaan osannut odottaa moista.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 27.03.2005
Lähtihän tiukasti liikkeelle.Hyvä rumpali vetää välillä itsensäkin solmuun.Genre osuu aivan kohdalleen mutta liikaakin vaihtelua aivan kun olisi 2 eri biisiä.Soitettu kokonaisuutena hyvin ja sounditkin on kohdallaan.Vokalisti veti rankat osuudet paremmin kuin puhtaat.Diggasin menosta tohon 3 minuutin kohdalle.Ekalle biisille tulee 9:) ja toiselle 7:) S.R-CsPr-
0   +1 +2
 
8
Enterdead 26.03.2005
Vähähn turhan kova yrittämisen maku on päällä soitossa. Tuplabasari kuulostaa aika homeiselta, eikä kaikki palikat ihan kohdillaan ole. Tosi lupaava kyllä, voi johtua huonosta miksauksesta.
0   +1 +2
 
9
anarkia 26.03.2005
Genren luokitus pitää kutinsa. Rumpali svengaa, kunnes tulee tuonelan tuplat. Teknisiä kavereita, taitaa suomi olla liian pieni maa tälläselle maailman musiikille. Jätkät on reenannu ihan vitusti! Ainut mikä mättää on oikeestaan ne tuplat, mutta sekin on makuasia. Laulajassa vois olla enemmän persoonaa. Kunnianhimoista touhua.
0   +1 +2
 
8
Hyvä meno päällä alusta alkaen. :D Rumpali on hyvä. Vähän turhan levoton kyllä on mielestäni. Väliosa herättää mielenkiinnon uudestaan. Sanat ovat joko liian älykkäät minun tajuttavakseni, tai sitten ne ovat vain huonot. Luulisin, etten vain tajua niitä, mutta jotain ihmisten rappeutumisesta tai jottai... Hyvä, ettei tämä ole mitään valtavirta-öriöri-metallia.
0   +1 +2
 
Niqo 26.03.2005
Menevä kyllä tämä on. Taidokasta meininkiä, ei voi oikein muuta sanoa. Kaiken lisäksi vielä omaperäistäkin.
0   +1 +2
 
phyvar 26.03.2005
Tuplabassarit ovat kaatua, mutta eipä haittaa kun meininki on kova. Rumpali sikailee muutenkin liiaksi, kun kontrastina on varsin eleettömästi etenevä komppisektio. Nokkeluuttakin on havaittavissa orkesterilla, ja kunnianhimoista yrittämistä. Siitä pisteet. Vaihdokset ovat sen sijaan hanurista, konsa kuulija saa sellaisen olon että osan vaihtumisen sijaan vaihtuu koko kappale. Juohevuutta vaihdoksiin toivoisin. Ja sovituksissa on tilaa enemmältikin. "Proge"metalli ei toimi ilman miljoonaa pientä yksityiskohtaa. Hyvä meininki kuitenkin.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 26.03.2005
Tiukkaa kitarointia. Joku outo efekti soi paikoin tuolla rumpujen tahtiin, ja se on varsin hyvä. Laulajalla on hyvä ääni ja se kantaa läpi biisin. Kitaroinden soundit lievän tunkkaiset. Biisissä on ihan hyvää rytmikikkailua. Valitettavaa vaan on, että kappale ei jostain syystä kuitenkaan vakuuta. Menee mielestäni liialliseksi mätöksi ja pientä variaatiota soittoon kaivattaisiin.
0   +1 +2
 
Jario 26.03.2005
Ookkei… Plussaa tulee tuosta laulajan ihan hyvästä laulutaidoista, ihan hienosta soittamisesta ja kappaleen monipuolisuudesta. Alussa oli hienoa tykitystä ja lopun vähän rauhallisempi meininki miellytti korvaa ihan kivasti, tietysti lisää plussa tuosta pienestä koneiden käytöstä tuossa alkupuoliskolla, kai niitä lopussakin oli, mutta tuo koneiden käyttö kuulostaa aina hyvältä. Mitään pahempia ongelmia kappaleessa ei ollut, jopa tuo miksauskin oli ihan siedettävän kuuloista, harva onnistuu vaan miksaamaan kappalettansa kunnolla.
0   +1 +2
 
Johannes_t 26.03.2005
Flangeri pois. Hyi s''tana.

Hyvää kohkaamista, soittaminen kuuluu nauhoitteessa hyvin, ei aina sitä yltiökompresoitua soundia, mitä tuntuu joka tuutista tuppaavan. Hianoo. Joutsenniemen kuuloisia laulajia tuntuu nykyään löytyvän jopa enemmän kuin 15 vuotta sitten, mutta sehän on vain mukavaa. Väliosan bassokuljetukset lämmittävät mieltä.
0   +1 +2
 
8
Tyrants 26.03.2005
Tällasta lisää.. Ehkä toi konepelleily ei ole edes seiskan arvoista.. Mut kiva kitara korvaa sen.
Mukavat sanat ihan joo.. toinen juttu toi sovitus..
0   +1 +2
 
Yoki 26.03.2005
hmm..jos kuuntelisin tätä genree enemmän niin osaisin jotain sanoo...nyt ei irtoo mitää älykästä kommenttia tähän
0   +1 +2
 
10
Erotuomari 25.03.2005
Mahtacvaa metallia!! Soittajat luovat musiikillesen sodan käyntiin
0   +1 +2
 
_W_ 25.03.2005
Mielenkiintoset soundit, tekniikka selkeesti hallus...kuuntelen noita alun ihme rumpukikkailuita ja sit tulee tuo hel**tin kova skittariffi, ristus! Aika progahtavaahan tää on, että siltä osin menee mulle vähä ohi. Tosi teknistä musaa, soittajat hoitaa kyl hommansa puhtaasti kotiin. Mut ehkä oisin vähä ehjempää kakkua halunnu kuunnella, hieman liian levotonta mulle... :)
0   +1 +2
 
8
Terok 25.03.2005
Kaaoottinen meiningi ja samalla niin Dis-go! Ei ehkä kuitenkaan kantanut loppuun asti ja meni hieman huitomiseksi... Kiintoisa tapaus jokatapauksessa.
0   +1 +2
 
8
aikapallo 25.03.2005
Asiallisen synkkää mättöä ja taidolla soitettunakin. Varsin monipuolinen paketti. Miksaukseen vaan olis saanu keskittyä enempi, jottei olis ihan näin tunkkaselta kuulostanu. Toimiva tuo näppäily -suvanto 2:30 alkaen. Olis vaan saanu loppuakkin joskus ja sit vähän mättöä vielä perään tai jotain. Rumpali on kyllä ennenkin kannuja soitellut. Muutenkin hienoja rytminvaihdoksia. Solistikin hoitaa hommansa ihan toimivasti.
0   +1 +2
 
D_Steele 25.03.2005
Loistavaa meininkiä oli suurimmassa osassa biisisä. Laulajan äänestä en kyllä pitänyt ollenkaan. Tuli liikaa James Hetfield mieleen. Siksi vain 8. Muuten biisi piti kyllä pintansa oikein hyvin.
0   +1 +2
 
8
electrichaos 25.03.2005
Näitä helvetin metalli bändejä on täällä liikaakin , mutta tässä äijät vetää kunnon tykitystä. Alku taiivaallisen hienon!!!!! Bändin heikoin lenkki on vokaali osasto. Se ei ole huono vaan vain heikoin lenkki.
0   +1 +2
 
10
Kashshaptu 25.03.2005
Biisi alkaa hienolla tunnelmalla - ja kasvaa siitä ylöspäin hyvin. Melodianvaihdokset ovat taitavia ja biisi pysyy koossa alusta loppuun!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 23.03.2005
Mahtava biisi! parasta A ryhmää!
0   +1 +2
 
8
SDMF 21.03.2005
No damn et oli aika omaperästä vääntöö - vähän kappaleiden sovitukseen ja miksaukseen hienosäätöö niin siit se timantti alkaa hioutumaan - eikun vaan jatkakaa poijjaat ja rumpuosastolle terveiset - T.K
0   +1 +2
 
9
MajorForce 21.03.2005
Loistavasti soitetut kitarat. Niiden fiilistelyyn meni kuuntelu. Hyvä meno kyllä biisissä muutenkin. Tää oli mielestäni omaperäistä kamaa, mikä on erittäin huomionarvoista metallin saralla.
0   +1 +2
 
10
SaastanenHippi 21.03.2005
Intro oli pirun siisti. Varsinkin tuo vinkuva ääni taustalla. Rumpukomppi samaten oli aivan loistava. Rummuissa on lähes sama vire kuin Portnoyllä Liquid Tension Experiementissä. Siitä paljon plussaa. Virvelin pitää olla kireellä :)

Laulu oli samaten helkutin hyvää. Tämä oli kyllä taas pitkästä aikaa hyvä metallibiisi mitä Mikserissä on vastaan tullut.
0   +1 +2
 
trikrank 21.03.2005
Kovasti tuli Arcturus mieleeni tästä, ainakin joistain kohtaa. Liekö syynä rumputyöskentely, mutta hra Blombergiin verrattavan kannuttelijan (tyyliltään) ei häpeää tulisi tuntea. Kokonaisuudessaan kappale oli ihan kiinnostava ja ideat kunnianhimoisia. Vaikka soitto toimiikin hyvin ja kappaleessa on persoonallisuuden tuntua, se jättää kuitenkin hiukan sekavan kuvan jälkeensä. Tarttumapintaa olisi siis kaivattu lisää.

Soittajien edesottamuksista en juuri moitteita löydä, mutta laulu ei ihan ollut mieleeni. Tunnelmakohdat olivat kappaleen miellyttävintä antia, mutta välillä laulu ei vain oikein tuntunut istuvan kokonaisuuteen. Yhteenvetona: kuulemani kappale oli ihan persoonallisen kuuloinen, mutta ei oikein napannut otteeseensa.
0   +1 +2
 
teilband 21.03.2005
Aika hyvän kuulosta. Laulussa joku elementti, mistä en oikeen pitäny mutta muuten rokkaa!
0   +1 +2
 
Lauri Mauri 21.03.2005
Hmm, Dream Theaterilta varmasti oltiin ainakin tähän biisiin otettu vaikutteita.
Sen verran progelta kuulosti. Mutta lauluun saisi hieman panostaa, ainakin taustalaulajiin.
Kummasti tuntui loppuvan kesken tuo kappale, niinkuin jokin loppurysäys olisi ollut tulossa.
Mutta, olihan se aika jees.
0   +1 +2
 
9
argon 21.03.2005
Sama terve linjattomuus pätee tähänkin biisiin kuin tänään aikaisemmin kommenttiringissä arvostelemaani biisiin, eli edelleenkään kuulijalle ei heti pureskella kaikkea valmiiksi! Biisinä tämä oli kokonaisuutena ehkä hieman selkeärakenteisempi, "helpompi nakki" :)

Toteutuspuoli toimii myös tässä biisissä hyvin ja asennetta löytyy, pikkuisen jykevämpää tuotantoa ehkä jää kaipaamaan jotta nyanssit tulisivat vielä paremmin esiin. Joka tapauksessa hyvää meininkiä tässäkin viisussa!
0   +1 +2
 
9
Ateisti X 21.03.2005
Kohtuu helmee settii, selkeesti oma juttu! Lauluääni on hyvä, löytyy fiilistä. Hyvä toi hitaaksi vaihdos tos loppupuolella.
0   +1 +2
 
NapalmHead 21.03.2005
Mielenkiintoista päästelyä. Rumpalin työskentelyssä riittää seurattavaa, ja koko biisi on muutenkin melkoinen labyrintti rakenteensa suhteen. Hengähdystauko oli todella hieno hämärän tunnelmansa vuoksi. Tässä osiossa myös laulu toimi erityisen hyvin. Kokonaisuutena biisi on hyvin toimiva, ja plussaa ropisee myös omaperäisyydestä.
0   +1 +2
 
8
masab 21.03.2005
Lajissaan toimii, löytyy vaihtelua, miksaus kohdallaan
Ei hassumpi
0   +1 +2
 
7
drlecter 21.03.2005
Mielenkiintoinen biisi, joskin vokaaliosuudet latistivat fiilistä. Keskivaiheella opeth-vaikutteet tulevat vahvasti esille. Progebiisiksi biisi on lyhyt joten alun rymistelyä olisi voinut toistaa loppupuolella. Pienellä hiomisella ja rakenteen rukkaamisella tästä hitti!
0   +1 +2
 
Incendium 21.03.2005
Ensinnäkin Mun tarvii saada tähän työkoneeseen paremmat kajarit kun pitkästä aikaa niistä tulee hyvää musaa. Kuuntelu nautinto jokseenkin kärsii. Joissain kohdin tulee ihan oma bändi mieleen. Lauluun tiraus lisää munaa ni tää alkais olemaan kovaa kamaa
0   +1 +2
 
9
Jaasu 21.03.2005
Tosi hyvin liitetty kone saundeja tähän biisiin. Rumbujen saundit oli kohallaa, kitarat kans. Laulaja sopi tosi hyvin tähän musaan ja osas hommansa. Biisi ei ollut todellakaan tylsä :) Hyvä homma.
0   +1 +2
 
9
Mustepullo 21.03.2005
Potentiaalia tästä kipaleesta löytyy vaikka miten pitkälle. Hieno sävellys, ja laulaja upealla tulkinnalla vetää pisteet viimeistään kotiin.
0   +1 +2
 
6
Juise6-0 21.03.2005
Ihan taitavaa soittoa. Biisi ei oikein auennu mulle.
0   +1 +2
 
9
Liquid Dream 21.03.2005
Laadultaan erittäin kaupallista tavaraa. Vokaalit erittäin vakuuttavat. Loistavat soundit!
0   +1 +2
 
7
tästä tuli heti alussa mieleen waltari.Laulu tyyli oli kuitenkin erilainen.taitavasti soitettua.
0   +1 +2
 
9
Kaira 21.03.2005
Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi noihin mahtaviin rumpusaundeihin. Hyvää kannutusta, täytyy sanoa. Räväkällä meiningillä lähti. Hyvää kitarafiilistelyä tuossa suvantokohdassa. Biisi sisälsi paljon vaihtelua, joka piti mielenkiintoa yllä.
0   +1 +2
 
9
Reggtae 21.03.2005
Ihan kivat kitarat, rummut mutta laulu oli tosi hyvin tehty. kuulostaa vähän metallican tyyliseltä. mutta hyvä kokonaisuus. paljoa ei tässä kappaleessa voisi parantaa.
0   +1 +2
 
9
siiki 21.03.2005
Biisi alkaa hienosti kitara vingutuksella ja sitten jonkin näköinen "liuku" efecti tulee siinä päälle ja sitten alkavatkin rummut. Melko kovaa metalli mättöä täytyy myöntää!
Tuo riffi kuulostaa kyllä ihan hienolta että ei siinä mitään. Myöskin laulu on todella hyvän kuuloista vaikkakin vähän "pätkivää" tai miten sen nyt ilmaisisi. Kuitenkin siis menevää mättöä. Laulun sanat ovat kivat mutta rakenteessa on mielestäni paljon parantamisen varaa sillä biisi kuulostaa kauhean palikkamaiselta, ihan kuin oli monta biisiä peräkkäin eli tunnelma vaihtuu todella usein.Tästä en oikein pitänyt ja se onkin miinusta sitten.
Kuitenkin erittäin laadukkaasti rakennettu biisi ja sävellys on hieno ja biisin melodia on todella kiva.
Soundi on myöskin hyvä ja tunnelma on erittäin pelokas tai sellainen. Biisissä on muutama rauhallinen kohta mutta suurimmaksi osaksi biisi on täyttä mättöä....
Miksaus on siis onnistunut erittäin hyvin mutta rakenteessa olisi parannettavaa. Kuitenkin noiden upeiden kitara riffienkin ansiosta on pakko antaa yhdeksikkö!

Arvosana:9
0   +1 +2
 
8
Rikhard Black 21.03.2005
Riffi on hyvä. Vittu, biisikin on hyvä. Tää on parempi kuin aikaisempi tuotoksenne. Kovaa vauhtia ja rypistystä. Mieleen tulee vähän Tool. Mutta missä on "tarttuva" kertosäe? Haikka on muuten helvetin hyvä.
0   +1 +2
 
Rion 20.03.2005
Alku toi jollain ihmeellisellä tavalla mieleeni 69 eyesin kitarat. Omaan musiikkitottumukseeni melko tylsä kappale, joka ei tarjoa meikäläiselle juuri mitään. Aika erikoinen tyylinmuutos tuossa 2.30 paikkeilla. Rankasta mätöstä rauhalliseen fiilistelyyn, joka jatkuu sitten koko loppubiisin. Näistä kahdesta osasta olisi voinut tehdä kummastakin oman biisin. Ei oikein sopinut mielestäni tällainen yhdistelmä tähän.
0   +1 +2
 
Tuota tuota... taisinpa pitää aikaisemmasta enemmän kuin tästä. Tässäkin olisi potentiaalia kyllä, vaan ehkä, siis itse, olisin vaihtanut suomen kieleen tässä kohtaa, mutta kukas minä olen ketään tuomitsemaan. Lahti vähän samalla soundilla kuin Judas Priestin Turbo Lover, hehe. Hyvä alkuriffi silti.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 20.03.2005
Hyvä ja vahva alku, joka johdattaa biisiin.
Rumpujen soundi, tarkemmin kaiku, on mielenkiintoinen, mutta ei mielestäni sovi tämän biisin muuhin soundiin ja kaikumaailmaan.
Biisin keskellä oleva suvanto on hyvä idea, kitara tosin siinä aivan snadisti epävireessä -- mutta toisaalta se sopii kohdan hamuilevaan fiilikseen !
Tuossa kohdassa laulu ja laulajan soundi on muuten parhaimmillaan. Osa taustalauluista tosin ehkä turhan falskia.
Kitarariffit toimivat läpi biisin hyvin.
0   +1 +2
 
thepax 20.03.2005
Hyvät vokaalit! En ihan vastaavia odottanut alusta. Kappale kuulostaa kaikin puolin hyvin toteutulta. Kappaleessa ehkä on vain vähän liikaa kaikkea viiteen minuuttiin laitettavaksi. Yksinkertaisuus voisi toimia tehokkaammin. Ja rauhallisen lopun olisi voinut kokonaan jättää pois tai miettiä miten sen saisi paremmin kappaleen tunnelmaan.
0   +1 +2
 
9
tuli kovasti mieleen bändi nimeltä The Kovenant ... hyvin soitettu ja oikein hyvin sävelletty! Tykkäsin biisistä perhanan paljon.. soundit hyvät! Erikoismaininta erikoisesta laulusta.. se toimi perkeleen hyvin (Y)!
0   +1 +2
 
tiitus 20.03.2005
tämä on kyllä siinä mielessä vaikeaa kun ei keksi mitään sanottavaa, ei silleen mitään valittamista, mutta ei kyllä mitään kehumistakaan.. "ihan hyvä soundit" "ihan hyvin soitettu ja menee timeen" "eh"
toi ylipitkä bridge on ihan hyvä, ei kyllä se sittenkin on c osa(?)
ihan hauska kun se tulees silleesti vähän yllättäen.. tai en tiedä onko se joku alternative metalliin olennaisesti kuuluva juttu..
0   +1 +2
 
7
kUOLLUTMIEs 04.04.2005
intro on kyllä kutsuva omalla tavallaan. ensivaikutelma on jotenkin tunnelmaltaan pelottava. hyvinkin menevä aloitus siis kaikinpuolin. sitten kun lähdetään rymistelemään etiäpäin, se tunnelma valitettavasti hajoaa. jotenkin kuulostaa pätkivältä se kohta ja minä en ainakaan saanut sitä sisäistettyä muuhun biisiin kuuntelujenkaan myötä. onneksi tunnelma palaa siinä kahen puolen minsan kohilla taas pelottavan vainoavaksi mörköilyksi. soundi puoleltaan biisi on aika vaimeahkon kuulonen mutta sellainen äänimaailma sopii mielestäni muihin paitsi siihen kaahailu kohtaan. siinä ehkä pitäisi saada kitaroita kuulostamaan vihasemmilta särön ja volyymin kautta. laulajalle pitää heittää plussia, hienoa työtä läpi biisin. kokonaisuutena hiukan jäi minulle sekavaksi, mutta voi mennä sen piikkiin että ihan en näin kokeilevaa musiikkia ole kuunnellut.
0   +1 +2
 
7
Bemary 20.03.2005
Tää oli kaksjakonen kokemus. Alku oli aika lupaava. Kitarat lähti asenteella liikkeelle ja muutenki tuntu, et homma o kohillaan. Sitte biisin edetessä ikäväkseni huomasin, ettei tää tarjonnu mitää uutta mulle. Hukkuu sinne massaan... Harmi.
0   +1 +2
 
theplan 20.03.2005
Hyvää rypistystä, jossa tuntuu olevan yritystä hakea vaikutteita enemmän kuin vain yhdeltä suunnalta. Tarkoitan siis, että kuulostaa aika omaperäiseltä ja kunnianhimoiseltakin. Ehkä hiukan liikaakin, sillä välillä tuntui siltä ettei rytmi pysynyt ihan täysin kasassa tai ainakaan riittävän selkeänä. Toisaalta kyllä mä pidin niistä jännistä rytminvaihdoksistakin tosi paljon.

Tuosta ankarammasta osasta pitää sanoa vielä se, että ihmeen monta vaihdetta siitä koneesta löytyikin: Silloin kun luuli, että nyt oli saavutettu biisin intensiteetin huippu, alkoikin vielä kovempi mättö. Ja tosiaankin niitä vaihteita oli selvästi enemmän kuin ne tavanomaiset kaksi.

Soittotaitoa tuntuu löytyvän rutkasti. Myös laulaja mua miellytti kovasti. Heikkoja kohtia ei bändissä tuntuis olevan lainkaan. Hyvät bassot, kitarat ja rummut. Rakenteestakin vielä plussaa: Oli hyvä, että maltettiin olla alkamatta uusi runnomiskohta tuon rauhallisemman osan jälkeen.
0   +1 +2
 
8
dirtylicks 20.03.2005
alku oli hyvä, vei mukanaan! mutta loppua kohden alkoi hieman tympäsemään... eli liian vaisusti biisi loppui omasta mielestäni! olisi parempi jos meno jatkuis loppuun saakka!
0   +1 +2
 
Jahman 20.03.2005
Johan on rrrankkaa,vähän yliyrittämistä rummuissa.Ehkä toi kuuteen menevä juttu on vähän tyhmä ku se tulee ihan ku se ei kuulus tähän biisiin ja tää hiljanen osa on ihan jo eri biisi,miettikää vielä sovitusta.Ota rumpali rennommin ni pysyy komppi kuosissa?Ei niitä paradilleja tarvi jatkuvasti kylvää.....
0   +1 +2
 
9
mnsk13 20.03.2005
Hyvin soitettua ja soundipuolikin pelaa kohtuuhyvin, soittimet balanssissa. Hyvä biisi. Tulee vanha kunnon Faith No More paikoin mieleen, ja uskokaa pois, se on suuri kohteliaisuus. Pitää antaa melkein ysi. Niin teen.
0   +1 +2
 
Michikawa 20.03.2005
Mukavan tiukka meininki ja näppäriä riffejä. Soundimaailmakin on mukavan kuuloinen, ei liian muovinen tai suttuinen, niinkuin usein täällä tuppaa olemaan. Ehkä kuitenkin biisissä voisi olla vähän enemmän varianssia, nyt perusmeininki jää hieman turhan junnaavaksi, mutta toisaalta, ehkä tämäntyyppisessä musiikissa se ei ole ihan niin merkitsevää. Intensiivinen tunnelma on kyllä saatu aikaiseksi ja laulajan työskentelystä tulee vähän mieleen Panteran Vulgar Display of Power -levyn ajat.
0   +1 +2
 
MacFly 30.03.2005
Aika omaperäistä tuo meininki, mutta eipä oikein sytytä. Rumpali vetää aika hyvin, kuten myös koko muukin bändi. Biisi on myös aika vaihteleva tunnelmaltaan... kaikkea sitä kuuleekin. Ei tämä vaan napannut juurikaan minun makuuni. Paha tästä on mitään muuta sanoa, kun ei tästä kappaleesta jää parin kuuntelukerran jälkeen mitään käteen...
0   +1 +2
 
7
pirkkaprojekti 30.03.2005
Soundit kohdallaan! Laulu ei ole ihan yhtä kohdallaan.
Alku oli loistava mutta muuten biisi oli tasapaksu.
0   +1 +2
 
jhuuskon 30.03.2005
Eipä ole tällainen rymistely meikäläisen makuun laisinkaan. En kehtaa numeroa laittaa koska se arvosana olisi ehkä "hieman" väärin painotettu.
0   +1 +2
 
8
jule 30.03.2005
Vähän sekava kappale mut kyllä menettelee...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 30.03.2005
Hmm. Asiallinen snaresoundi ja toimivia snarerolleja. Biisin potkaistessa käyntiin hämää vähän turhan tasainen rytmi, saisi olla jotenkin kiinnostavampi. Onneksi tämä korjautuu eteenpäin jatkettaessa, hämärää rytmikikkailua löytyy enemmän kuin lääkäri määrää. Kiitettävän paljon asiallista kakoilua jatkuvasti taustalla, ei liiemmin hengähdystaukoja tarjoilla. Paitsi puolivälissä.

Kokonaisuus tuntuu vähän kaoottiselta, mutta kuvittelisin sen johtuvan kertakuuntelusta, useammalla kuuntelulla uskoisin tämän aukeavan huomattavasti yhtä paremmin. Kuitenkin: Futaa jo nyt. Hyvän kuuloista, ammattimaisesti soitettua ja laulettua; sounditkin ovat kiitettävän hyvät, ei oikeastaan mitään valittamista niistä. Lyriikkakin potki lyhyen tutkailuni perusteella, erikoista tunnelmaa siinä.

Heräsi ajatus siitä, että tämän orkesterin näkisin mieluusti livenä, jos meininki on yhtä levotonta kuin näissä nauhoituksissanne niin ei voi olla toimimatta. Ja näitä biisejä pitänee kuunnella useampaankin kertaan. Taidan faniutuakin, on tämä sen verran vakuuttavaa.
0   +1 +2
 
8
passe 30.03.2005
hieno biisi ja hyvä meininki. Kunnon tuulitukka riffit, kieli poskella soitanto ja aito härmäläinen sisu. kyllä kiitos, uppoo meikäläiselle. Tuontantoo ja biisin rakennetta vaan vähän jämptimmäks ninn a vot sie
0   +1 +2
 
P. Virta 31.03.2005
Mun mielestä tosi hyvä biisi, en oikein löydä mitään pahaa sanottavaa tähän.
0   +1 +2
 
8
damn_pc 31.03.2005
Kohtuullista mättöä. Laulajan ääntämys ja ääni iski vain vähän väärään hermoon
0   +1 +2
 
8
furiousanger 31.03.2005
oi ku hieno padialku! noooh niin, kerrankin metal genrestä löytyy jotain tämmöstä "poikkeevaa", alku progeilu oli ihan mars voltaa. kyllähän tää toimaa vaikken genree kuunteleka:)
0   +1 +2
 
näköradiomies 31.03.2005
tää on niin väärä genre mulle arvostella että en mene höpisemään mitään turhia löpinöitä mistään. anteeksi.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 31.03.2005
Rummut potkivat hauskasti läpi biisin. Miksaus on ehkä hieman kesyä ja jytinäosasto
jää kevyeksi vaikka soittajilla tuhti ote onkin. Hieno rauhallinen loppuosa luo
mystistä tunnelmaa ja kokonaisuus on varsin jännittävä.
0   +1 +2
 
8
J.cotton 01.04.2005
Alku lähtee energisissä tunnelmissa, mutta jotain olisi voinut karsia. Skittasoundi vähän liian linjasoundinen ja päällekäyvä. joskin sehän on tarjoituskin. Ääniklippejä, puhetta on käytetty harkitusti. Rauhallinen osa lähtee kauniisti. Mukavan monipuolista on.
0   +1 +2
 
10
MistAge 01.04.2005
Kyllä tämä toimii, arvostan rohkeutta kokeilla eri juttuja..hyvä. Kunnon paahdolla lähdetään ja kaikennäköistä osiota sitten tuppaa tulemaan, sekin hyvä. Kyllä tästä kuuluu et soitettu on, hyvä hyvä, ja saundithan on sit sen mukaiset. Ehdottomasti kehityskelpoista matskua että myöskin kivan sekopäistä, sehän toimii..

Toinen puoli biisist herättää tommoisia "dont fear the reaper:in" kaltaisia tuntemuksia, aavemaisuus viehätti.
Lauluja kans pätevän oloinen, on tota repertuaaria ilmaisussa ja tietty melankolia puhkuu noista puhtaammista jutuista ja hyvää on se et laulut on laulettu tunteella.

Tätähän huvittaisi nähdä elävänä jossain.
0   +1 +2
 
9
Argyle 02.04.2005
Wittu! Nyt lähti! Siistit avaruusäänet alussa. Ja kitarat potkii. Kunnon induhenkistä jytkettä!
Tarpeeksi hämärää häröilyä ja vielä hyvin toteutettuna. Laulaja lienee heikoin lenkki, mutta kyllä sekin sieltä lähtee. Hieman munakkaampi/matalammalta vedetty tulkinta toimisi paremmin.
Soolo ja hidastelupätkä eivät oikein istu muuhun avaruusjyystöön.
0   +1 +2
 
Tumppi 03.04.2005
Ou mai. Aika moista menoa ja meinikiä. Lähdetään tykittämään suhteellisen nopeasti joka sopii kyllä tälläseen biisin. Mutta ku kuuntelijalle tulee koko ajan semmonen fiilis et nyt mennään miljoonaa niin seuraava vaihde ei sittene nää oikeen tunnu miltään, ei hyvä. Eihän tää mitenään mun tyylistä musaa ole mutta ei tämä perseeltäkään kuulosta. Eli ei huono mutta minä en tästä paljoa irti saa ja se ei teitä liikuta varmaan senttiäkään kun kuitenkin poppis huora olen. Jatkakaa.
0   +1 +2
 
9
mojoswing 03.04.2005
rummut on hyvät ja soittimia on muutenkin kiva kuunnella. Laulun myötä vaan vahvistu käsitys, että täähän on aika asennepitoista tavaraa. Soitosta tulee mieleen Dream Theater. Mukavan melodista vaikka onkin suht raskasta.
0   +1 +2
 
Suvaitsemattomat 03.04.2005
Kova rumpali, mutta rumpusoundit on ehkä vähän tuhnuiset. Ihan mielenkiintoista soittoa muutenkin, rytmikikkailut on aina aika kivoja, ja rumpalin lisäksi muutkin soittajat taitavat olla ihan ammattitaitoisia.

Laulusta en ehkä niin välitä, huudosta puuttuu vähän uskottavuutta ja englannin lausunta on vähän turhan suomeenpäin viittaavaa.

Biisistä en sinällään ehkä osaa sanoa paljon mitään, en ole mikään suuri metallin ystävä, joskin tällainen vähän altsumpi tavara uppoaa vähän paremmin. Taitava soitto jää päällimmäisenä mieleen.
0   +1 +2
 
9
HollowOne 03.04.2005
Olisin kaivannut vahvempia rumpusoundeja, erityisesti basari jää aika mitäänsanomattomaksi.
Biisi on ensikuuntelulla ajoittain hieman sekava, mutta jo toisella kerralla ei niinkään. Biisissä on vaihtelua. Loppusoitto oli erityisen hieno. Sävellyksessä/sovituksessa on ideaa. Soundit eivät ole ollenkaan huonot, parantaakin toki voisi (ainahan sitä paranneltavaa olisi).
Pidän laulajan äänestä, sopii hyvin tyyliin. Kitarasoolo oli oikein tyylikäs.
Kyllä tämä kappale ainaki herätti kiinnostusta.
0   +1 +2
 
6
DaKiller 03.04.2005
Onkohan haettu alun virvelisoundiin suuntaa Metallican uudelta plätyltä? Ei kuitenkaan toimi mielestäni tässä tapauksessa. Paikoin jopa Annhilator tyyliseen soitantaan yltyvä kitarointi on kelpo kuunneltavaa. Laulajalla on vielä lausumisen suhteen reenattavaa. Kappale on rakenteeltaa turhan sekava ja se kuuluisa punainen lanka on hieman hakusessa. Tässä nyt ei oikein pääse kappaleeseen sisälle ei sitten millään.
0   +1 +2
 
8
Enforce 03.04.2005
Jännä soundimaailma kaikin puolin. Kitaroissa on munaa ja laulukin on aika miehekästä. Biisinä aika keskinkertainen. Ei tästä hirveästi mieleen jää yhden kuuntelukerran jälkeen.

Pistetään keskiverto-kasi.
0   +1 +2
 
8
blisser 04.04.2005
Hieno heviplotti. Jännittävä rakenne ja hienoja efektejä. Melkosen hauska piisi kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
8
Eternity 04.04.2005
Korvaani iskee ensimmäisenä biisin rummut. Niistä ei tahdo saada selvää, ja huoneen akustiikka ei varmasti ole ollut paras mahdollinen. Laulaja sopii tyylillään musiikkiin, mutta henkilökohtaisesti en saa tästä biisistä mitään irti. Ehkä joku muu saa. Tyylinsä edustajana biisi on kuitenkin varmasti kuunneltava.
0   +1 +2
 
8
MickeyC 04.04.2005
Biisissä tosi hyvä alku, kivat syntsajutut ja koko fiilis alussa. Vähän alkaa noi tuplabasarit väsyttää, tosin biisi antaa uusia käänteitä vähän väliä jonka takia tästä ei jäänyt kauheesti mielenpainuvaa, vähän ennen 3 minuttia alkanut melodia oli kans hyvä. Soitto on hallussa ja omaperäisyyttä löytyy. Laulu on vähän kehittymättömän kuuloinen. Bändi erittäin kehityskelpoinen.
0   +1 +2
 
8
janiH 04.04.2005
Wau, siinähän oli kaikkea. osia vaikka muille jakaa.
0   +1 +2
 
madonnas 04.04.2005
Hieno kappale! Yllätyin totaalisesti, sopivassa suhteessa voimaa ja avaruutta! Rockmaiset kitarat yllättivät ennen laulun alkamista, hieman progressiivista kamaa. Tätä voisi olla kun Faith No More, Mr. Bungle, Pantera ja SOAD yhdistyisivät suureksi massaksi. Hieno, voisin jopa nimetä teokseksi.
0   +1 +2
 
9
Telaketju 05.04.2005
Oho! tämähän on tiukan kuuloista menoa! löytyyhän niitä helmiä täältäkin, tylyn kuulonen intro teknokompin avustamana ja sitten tuli aikalailla Diablohenkinen äijärunttaus kohta laulajan ääni on sopivan miehekäs musiikkiin.. Itse en erityisemmin välitä biisien muuttumisestä tyystin erilaiseksi esim. tämä rauhallinen kohta, ihme jamittelumeininkiä, olisin ehkä kaivannu sitä runttausta loppuun asti mutta hyvä kuitenkin näinkin!
0   +1 +2
 
Pitk 05.04.2005
haitsu jyrää muun rummuston jalkoihinsa. Basareissa voisi olla enemmän pöhinää. Laulu turhan hiljaisella, laulajalla aseennetta ja meininkiä. Turha piilottaa. Biisissä hyvää vaihtelua ja soittokin tuntuu toimivan. Jänniä laulusoundeja väliosassa. Lujemmalla saisivat olla nekin. Rummuissa yleisestiottaen aika ankea soundi. Pellit kolisee ja muut kopisee. Hitaassa osassa komppipellin rytmitys omituinen. Voi olla hyväkin jonkun mielestä, mutta allekirjoittanutta häiritsee. Aika jännä rakenne tässä biisissä, mistä plussaa, plop.
0   +1 +2
 
7
Alun rumpukikkailut ovat loistavia. Kitaratkin jyrää melko tehokkaasti. Syntikkasuhinat taas voisi heivata helvettiin! Laulut ovat tyyliin sopivia hämyjä avaruusääntelyitä jotka kuitenkin toimii melko mallikkaasti...
0   +1 +2
 
5
hra POHJOLA 10.04.2005
Ehkä liian sekavaa meitsin makuun.Osat eivät oikein kuroudu yhteen.Laulu hakee hieman nuottia.
0   +1 +2
 
kitaristi0 10.04.2005
Pelottavaa kuunneltavaa, loistavaa sikäli et varsinkin introssa kuulostaa et saattas millon vaan mennä kasaan mut silti npysyy pystyssä. en tiiä mitään metallista, mutta tämän kappaleen kaa on selvästi nähty vaivaa ja soittimet on hyvissä käsissä. Makee tahtilaji. toimii tosi hyvin.
0   +1 +2
 
jaacob 10.04.2005
Aivan prkln hyvän kuuloista!! Soitto toimii aivan täpöillä, hyvät soundit ja kaikkee... Jos se alun 69 meininki oli joke, niin hyvä.Heh, koska resursseja on vaikka mihin itellänne, ei muuta ku kokeilemaan lisää, aivan mainiota. Ensin pikkuisen häiritsi se pulliaismeno siinä hitaassa kohassa, mutta 4.kuuntelukerralla se istui siähen jo ihan hyvin. Tosi hyvää kamaa.
0   +1 +2