Kahleiden maa

Shainie

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Ilmiselvä 26.05.2006
Mukavan laidback-tyyli räpeissä ja ääni sävyltään miellyttävä. Hieman tiukkuutta mahtuisi rytmitykseen ja ehkä myös sävyjä räpäytykseen. Kun äänessä on potentiaalia, niin vähän vaan rohkeutta kehiin ja vielä enemmän heittäytymistä ulosantiin. Säveltarkkuus laulukohdissa varmaan paranee ihan tekemällä. Vokaalimiksaus on liian kuiva, eli pientä tilakaikua mahtuisi kyllä mukaan, mahdollisesti myös delayta.

Lyriikoissa on ajatusta ja ideaa, itse kuitenkin kaipaisin ainakin jonkun verran runollisempaa ilmaisua, metaforia ja muutenkin sitä ettei asioita sanota ihan suoraan vaan jätetään kuuntelijalle enemmän tilaa omille ajatuksille.

Kertosäe on ideatasolla mukava, persoonalliset melodiat ja tunnelma, mutta ainakin vokaalien kuivuus häiritsee, muutenkin dynaamisesti saisi nousta korkeammallekin tuo koko osio.

Biitissä on ihan mukavia ideoita, mutta sitäkin vaivaa jonkinlainen jäykkyys, eli enemmän rumpuohjelmointia ja pieniä kikkailuja peliin. Alussa oli hauskaa nylkytystä, sellaista voisi olla lisääkin.

Lopusta olisin katkonut puoli minuuttia poies.

Toivottavasti ns. rakentavasta kommentistani oli jotain iloa. Tämä oli mukavaa kuunneltavaa ainakin.
0   +1 +2
 
9
Al-Senior Beats 01.03.2006
kiva biitti 10wonderi tiputtanu.
ihan kivat räpit mut ehkä pieni itsevarmuus puutttuu.
laulu o ihan kiva. vois ehkä mennä korkeemmalle laulu.
pystyt varmasti parempaankin mut tästä on hyvä lähtee.
rupeet vaa kokeilee mihi rajat riittää :))
0   +1 +2
 
9
-Esteetti- 03.11.2005
onhan tääl nais räppäreitki jotka osaa laulaa..hyvä!!!
0   +1 +2
 
9
CinBa 02.10.2005
Taattuu shainilaatuu :D Guttgutt, diggasin.. Biitti hyvä, ja tuplaukset ekas huukissa korkeemmalta kun normaalimelodia. Dropsit muijalle.
0   +1 +2
 
9
Kurv! 21.09.2005
jees. no biitti on ainakin ihan menevä ja mukavan kuulonen.

no toi laulu ei oikeen kolahtanu mut kyl seki kehittyy ku vaan reenaa, ei ehkä kannata sitä jättää ainakaan. räppääminen hiukan vaisun kuulosta, _flow_ ei niin kehittyny, mut kuulostaahan toi erilaiselta ku mikis on naisääni. ihan hyvän kuulosta kuitenkin.. ei paha. reeniä viä niin kyl se siit.
0   +1 +2
 
10
Anonyymi^^ 07.07.2005
Tähän asti ei oo tullu ketää paremmin riimejä kirjottava muija :) Ja laulaakkin osaat. Nyt ei jaksa kirjottaa mitää monen sivun juttua tähän mutta
loistavan kuuloista oli! Koska tulee lisää settiä?
0   +1 +2
 
8
Gibbis 28.06.2005
10th Wonderin biitti kiva, mukavat rummut. Sun laulut ei toimi, tulee vähän mieleen MC Pölyn vanhat biisit, mutta flow's ja räppäämises toimii paremmin, kuten Miikkabhui sanoi. Kiva biisi loppujen lopuks kuitenkin. Ensimmäistä versiota en ole kuullut, joten vaikeeta verrata tätä sun muihin biiseihin.
0   +1 +2