The Empty Room

Dismay

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Fillari 04.06.2009
Hevislovarina ok veto ja alku keräsi mukavasti fiilistä. Tällaisen piisin voisi laulaa myös ilman raspiääntä, ainakin itse diggaisin enemmän. Tosi nämä on genrejuttuja. Hieman ehkä tuota rumpua miksaisin alemmaksi ja laulajan ääntä ylös ja artikulaatiota selkeämmäksi. Omassa genressään kuitenkin hyvää settiä ja täydentää mukavasti bändin muuta linjaa.
0   +1 +2
 
8
asparj 20.01.2006
No niiin no niin, hetken jo ajattelin kasvattaa pitkän tukan . No ei kuitenkin. kovaa runttausta oli ja rummut soivat kuin viidakossa ikään, kyllä se näinkin käy.
0   +1 +2
 
8
imaginaara 12.11.2005
Joo no olen kyllä siinä samaa mieltä kuin tuo ylempi, että ei mitkään hempeilyt melodiseenkaan death metalliin kuulu. En nyt sitten kuitenkaan tiedä, mikä genrekuvaus tuohon sopisi paremmin. Ehkä ihan vaan melodinen metalli.

Kaunista tämä ainakin oli, taustat nätit ja sopivat hyvin yhteen örinän kanssa. Puhtaat vokaalitkin meni juuri oikealta korkeudelta minun makuuni, vähän ehkä liian hiljaisella vaan olivat. Kaunista suht raskasta musiikkia, eli tosi hyvää, mutta kasin annoin siitä, että vaikka tunnelma ja kaikki muu onkin ihan kohdallaan, ei tämä ehkä ole niin omaperäinen. Ei jää mieleen niin kovin helposti.
0   +1 +2