let's not run

happy-go-lucky

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Fillari 12.06.2012
Ilmeisesti rahinat ja yli-diskantti on genre-juttu, koska sama toistuu täälläkin. Hyvältä kuulostaa kun säätää hieman korkeita ääniä pois kuuntelimesta.
0   +1 +2
 
10
Kp-Kukka 23.09.2006
hieno kitara , villin rytmikästä .
laulu oli aivan mahtavaa ,hienoa kuuneltavaa tämä biisi.
0   +1 +2
 
10
Draamajumala 04.08.2006
Ja luonnollisesti loistavan kuuloinen kappale tämäkin. Tällaista musiikkia on aina ilo kuunnella ja sitäkin hienompi tavata juuri mikseristä. Mahtavaa!
0   +1 +2
 
9
antti_oj 23.01.2006
Oikke hyvä! Harmi, että muiksaus on niin väsyttävän diskanttinen. Tällainen biisi tarttis leppoisan pyöreän meiningin - muttei mitään MTV:n R'n'b -huttua kuitenkaan saa missään tapauksessa tähän ujuttaa. Mukavaa kuulla tämmöstä musaa ilman kuluneimpia mutkalaulukliseitä. Hienoo musaa.
0   +1 +2
 
9
mykät_koomikot 14.01.2006
stina, tykkään :)
-iina
0   +1 +2
 
10
sala 01.12.2005
Mulle tullee niiiiin hyvä mieli aina ko kuuntelen tätä.
Suurin issoin kiitos tästä laulusta.
0   +1 +2
 
9
Ruotsissa on indiepopbändi, jolla on sama nimi kuin teillä. Harmillinen yhteensattuma. Tämä happy-go-lucky on kyllä ihan nappiosuma nykymusiikin ytimeen. Keep it up!
0   +1 +2
 
9
sipulipekka 17.10.2005
Kun ton kuuntelin niin pääsin (syys)lomafiilikselle. Jostain syystä. Mukavan rento, mutta laulajan ääni oli vähän vaisu. Se ei valitettavasti iskenyt. Muuten jees.
0   +1 +2
 
9
Free-Soul 02.08.2005
yhdyn edellisiin kommentteihin:
-kerrassaan mainio biisi ja tunnelma!
-laulu valitettavasti miksattu ohueksi (en ymmärrä miksi) ja jääkin jalkoihin
-eiku shortsit jalkaan ja biitsille!
arvosana kertoo loput.
0   +1 +2
 
9
jakeriver 26.06.2005
Oikein oivallista musaa. Helppoa ja vaikeeta samassa kappaleessa - miksi tätä ei ole jossain radiossa jo???? Loisto tunnelma ja hyvät soinnut. Pidän pidän!
0   +1 +2
 
9
Nicholas Tonia 14.06.2005
Aah, vihdoinkin naisääni, joka tietää mitä tekee ja kuinka sitä "talking england"ia lausutaan. Ei voi muuta sanoa kuin, että tätä kuuntelee.. todella mielellään. Rento meininki ja ääni on hurjan hypnotisoiva. Biisi melkein pakottaisi lähteä pienelle kävelylle metsän ja meren äärelle. Jottei ihan tolkuttomaksi hehkuttamiseksi mene, niin täytyy vain lopettaa kommenttini tähän.
0   +1 +2
 
10
umrum 05.06.2005
Ei ehkä biisinä sisällä aivan yhtä säväyttäviä koukkuja kuin aiemmat tuotoksenne, mutta soundit ovat edelleen hgl-planeetalta, joka on tunnettu kautta universumin myös mahtavasta groovestaan. Stinan ääni sulattaisi nollakelvinsydämenkin.
0   +1 +2
 
9
yollu 30.05.2005
Hyvät saundit ja leposa meno!
0   +1 +2
 
8
Gospeldelic1 30.05.2005
Tyylikästä! Tuotantoon vaan lisää sielua...
0   +1 +2
 
9
ANniina 26.05.2005
todella kaunista.
0   +1 +2
 
9
lateX 18.05.2005
lauleskelut on miksattu aika ikävästi. kuulokkeilla kuunnellessa sattuu korviin.
muuten kaunista. todella kaunista ja letkeää.
0   +1 +2
 
9
dip flirt 16.05.2005
Varsin maukasta kamaa, kuten saattaa odottaa. Noi diskantit vaan häiritsi. Luulin ensin, että skobet on paskana. Uusi masterointi vaan kehiin (todennäköisesti tässä vaiheessa on tullut vauhtisokeus miksaajalla/masteroijalla).

Taitoa ja tyyliä tässä poppoossa kuitenkin riittää, siihen ei ole epäilyksen sijaa!
0   +1 +2
 
Hezeboy 16.05.2005
Hienoa, että HGL on tullut takaisin. Johan tässä on vuosi ooteltukin. Jälleen takuuvarmaa kamaa.
0   +1 +2
 
10
Ondy 15.05.2005
Ja tätä oon kaivannut kaikkein eniten täällä mikserissä!! HGL ja uusi biisi.

Hieman on tosiaan helpompaa kamaa kuin nuo edeltäjänsä, mutta kuuntelijaa ei silti päästetä helpolla. Trip-hopmaiset rumputaustat eivät juuri ikinä ole kovinkaan kevyttä kuultavaa.
Biisissä tulee esiin HGL:lle ominainen utuinen ja urbaani soundi yhdistettynä anitsin kirkkaaseen upeaan ääneen. Jollain tavalla soundi onnistuu olemaan omaperäinen, mikä on vaikeaa valmiissa maailmassa.

Insrumentaalisella puolella basso onnistuu varmasti parhaiten. Soitin tuntuu olevan irrallaa kaikista muista, mutta sopii silti kokonaisuuteen mahtavasti! Urbanius tulee esille hitaasti syttyvässä syna-padissa ja tekee biisistä täyteläisen. Vaikka en enää jaksa innostua sähkökitarasta biiseissä, on tässä biisissä mukavasti lisätty elävyyttä onnistunella panningilla ja delaylla.
Rennonletkeyttä (mikäli se on sana) tuo wurly-clavi- piano vai onko jopa jonkinlainen rhodes klooni. Olisi ollut hauska kuulla puolikunnon soolorevittely kyseisellä instrulla, jolloin bisissä olisi ollut vaihtelua elävyyden kannalta.

Anits onnistuu jälleen laulussaan. Jotenkin äänesi sopii HGL:n biiseihin kuin isä äitiin! Melodia ei ole järin helppo eikä siksi tästä biisitä tule mitään NRJ:n kesähittiä - onneksi. Kuitenkin loistavasti miksatut taustalaulut tekevät biisistä enemmän kuin miellyttävän kokemuksen verrattuna johonkin helppoon melodiarenkutuksen.

Biisi on ehkä hieman pitkänpuoleinen, mikä myös osaltaan vähentää kaupallisuutta. Toisaalta tästä on vaikea saada lyhyempää ellei sitten katko kertosäkeitä. Väliosat ovat mielestäni olennainen osa HGL:n soundia ja ne tuovat variaatiota biisiin. Äänenlaatu saa taas ison miinuksen, mutta tämä ei biisiä huononna, ainoastaan kuunteluelämystä.

Taas kerran onnistunut kokonaisuus ja ehdottomasti mikserin parasta antia. Haluaisin ehdottomasti kuulla loput fellow-demon biisit ja rohkaista teitä tekemään lisää materiaalia. Fanikirjosta kaikki ovat varmasti kanssani samaa mieltä!
0   +1 +2
 
10
Closure 15.05.2005
Kyllä tässä on fiilistä. Vokaaleissa on kyllä jonkin sortin taikaa, meinaan kylmät väreet iskivät jo biisin alkuvaiheissa... Aivan mahdottoman hienoa!

En skenen suuri ystävä ole, joten mielikuvat siirtyvät tuonne englannin puolelle, josta olen "vastaavaa" musiikkia elokuvakokemuksen ohella kuullut. Kyllä tulee nautittua näistä biiseistä mistä tulee vahvoja visuaalisia mielukuvia. Mutta miksei tämä suomeenkiin sopisi kuten joku tuossa mainitsikin.

Miksauksesta ja soundeista voisin sanoa sen verran, että jonkinlainen suttuisuus tässä häiritsee. Rumpusoundit kyllä toimivat hyvin, juuri näin, likaisina. Laulussa häiritsee suuresti tuossa S:n korostuminen. Täytyy vielä mainita, että kovin on hienot synasoundit löydetty tähän kappaleeseen! Pehmeimmillä, pyöreimmillä soundeilla tästäkin saisi täysin erilaisen kuuntelukokemuksen. Tykkään myös tavasta, miten vokaalit on miksattu, hienot stemmat btw!

Ei voi muuta sanoa kuin, että HIENOAMAHTAVAA!
Olette saanut taas toistamiseen "rujon hevarin" herkistelemään, tässä on fiilistä!
0   +1 +2
 
jrnn 14.05.2005
Kun nyt biisin esittelyssä mainitsit – terve kesä! Johtuneeko nyt tuosta alustuksen johdattelusta, mutta kesäisiin, paahteessa huojuvan horsman ja heinikon tuoksuisiin assosiaatioihin tämä uutukaisenne minut vie.

Tulin juuri sataman kaljaterassilta hytisemästä ja, kah vain, sain jatkaa verkkokalvoja rei'ittävän kirkkaan auringonlaskun ihailua naurulokkien ruuhkauttamaa aallonmurtajaa vasten – sieluni silmin, siis. Ja sieluni suussa maistuvat yhä se sataman hana-Foster's ja tumma Velko, mokoma mämmiolut.

Sanaan "kesähitti" liittyy päänupissani paskaisen karvas sivuaromi, koska radion chihuahua-ruisrääkkärenkutuksen kaltaiset listakuormittajat saavat minut vain oksentamaan sappea ja mustaa limaa. Mutta, tässä on ainesta henkilökohtaiseksi kesähitikseni. Joudun pistämään mentaalisen sanakirjani remonttiin!

Voisin kuvitella kuuntelevani tätä ajaessani Savon taivasta vanhempia, villisti mutkittelevia maanteitä kohti mökinrotiskoa; ja vielä mökilläkin illan hämärtyessä sääskien syötävänä.
0   +1 +2
 
9
B. Hind 14.05.2005
Jälleen järkyttävän hyvää matskua teiltä! Täytyy kuitenkin yhtyä Giraffeen siinä, ettei tämä ole kuitenkaan lähelläkään Kind of Redin tasoa. Toisaalta, se on niin täydellinen biisi, että mikä ois?! Upeeta, että teette vielä musaa tällakn projektilla. Odottelen innolla lisää. Niin ja sitä levyä kauppoihin...
0   +1 +2
 
9
Okapi 14.05.2005
Hittolainen. Piti sanomani, että tietynlainen suttuisuus häiritsee, eikä uuvu.
0   +1 +2
 
9
Okapi 14.05.2005
Cool. Happy-go-luckykin vielä tekee jotain.

Rento meininki.

Miksaus pääosin ihan ok, mutta tietynlainen suttuisuus ja lämpö vähän uupuu; biisi jää turhan kaukaiseksi. Kun biisi on sävellykseltään näinkin leppoisa, toimisi pyöreämpi soundi mielestäni paljon paremmin kuin turhankin terävä, särmäisä ja diskanttivoittoinen miksaus. Laulun ohuisuus häiritsee ja etenkin ässät pistävät vähän ikävästi korvaan, ja laulu voisi muutenkin olla hieman edemmäs miksattu.

Näin ensikuulemalta sävellyksenä ihan kiva ja leppoisa, muttei tämä mikään Kind of Red ole. Mikseritasolla kuitenkin erittäin hyvä.
0   +1 +2