Fool

Trakkerterrorist-oldies

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

zenri 10.12.2008
Tietyllä tapaa pidin biisistä kovastikin. Biisistä tuli mieleen Huoratron. Soundimaailma vaan saisi olla nykyisestä huomattavasti repivämpi ja rouheampi. Nyt jää jotenkin äänimaiseman puolesta hyvin tuhnuksi ja halvankuuloiseksi.
0   +1 +2
 
7
Gartza1962 09.12.2008
Tämä(kin) biisi tuli todella huonoon mielentilaan... ;-(( No, aikas ovela juttu. Ne pulputtavat äänet saivat kutiamaan ja nauramaan... ;-D))

Ei ole ihan sitä materiaalia, jota joka päivä vapaaehtoisesti kuuntelen, mutta tämä voisi sopia taustaksi johonkin filmiin, videoon tms.
0   +1 +2
 
Dexteri 06.12.2008
Koeta tehdä jotain selkeämpää musaa, siis soundillisesti. Biisi sopisi johonkin kasari tieteis sarjan tausta musiikiksi , mutta ei tuo ollut aivan toivotonta räpelystä.
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 05.12.2008
mitä helvettiä, just kun pääsin t-terroristia kommentoimasta, ja tässä kun samaan aikaan jotain chattaillaan, heh, niin heti tuli uusi tsibale k-ringissä eteen. maagista. Noh, se edellinen oli aika halju tämmöseen verrattuna. Hyvä väkivaltanen bassorätinä. tulee mieleen omat jutut jollain scream tracker III:lla aikoinaan. tiukkaa kamaa, ja oikean pitunen. tulee taas mieleen amiga 500 autopelit 90-luvun alussa, lotukset sun muut. hyvä biisi. Kuuntelin jopa kokonaan, mitä en kauheasti harrasta k-ringissä, ikävä kyllä. Yleensä tulee hypittyä tylsimmät kohdat pois.
0   +1 +2
 
tos 21.05.2005
Tämä kuulosti itse asiassa yllättävän hyvältä noiden Bret beattien jälkeen. Sikäli ihan hittikamaa. :)
0   +1 +2