Got Love (fast mix)

Dj Tomka

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Tuoremehu 05.06.2005
Kyllähän tätä kuuntelee. Ei hyvä, muttei huonokaan.
0   +1 +2
 
Kloku 26.05.2005
Komppi hyvä, basso hyvä! Enemmän tavaraa peliin niin tästä saisi oikein hyvän bile biisin! Tuntui kuin kompin ja basson lisäksi taustalta löytyisi vain muutama hassu ääni. Mutta jos se oli tämän tarkoitus, niin ymmärrän oikein hyvin. Biisi ei ollut yksitoikkoinen, joka on ehdotonta plussaa! Tätä kun hiot vähän enemmän niin ai että! :)
0   +1 +2
 
8
DO 23.05.2005
:) nonniin. Ensimmäisenä sanoisin että toi vocali on pop :D heh... itselläni alkoi heti juosta idetoita tuon vocalin seurauksena.... itse en tämän tyylisestä ole hirveemmin digannut, mutta mutta... kokonaisuutena jäi vähän töksähtävä mielikuva... tosin voi johtua siitä, mihin olen itse tottunut. mutta mutta toi vocali... saatanan hieno :D + noi percussionit ja basari..... avot...
0   +1 +2
 
8
NicklauZ 23.05.2005
Hyvät haikat ja kicki kikkailut... Clappi on vähän vaisu. Melodioista en oikein diggaa, ehkä vähän liian hiljaisella ja vois olla pikkasen "läskimmät" (fatter). Vokaalit toimii ihan hyvin. Ihan jees settiä tämäkin on, mutta parempaa miksausta kaipaa mielestäni.
0   +1 +2
 
9
Humaloidi 23.05.2005
tää ei oo ihan sen tyylistä musiikkia, mitä yleensä kuuntelen... mutta tästälähtien taidan kuunnella:) jotain pientä olisin kaivannut vielä lisää. Vokaalit sopi biisin tunnelmaan erittäin hyvin ja muut sounditkin oli hyvät.
0   +1 +2